Tóth Lüszi boldog első klipjével
2011. január 10. 14:50
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
Amúgy a feje az első klippen egy kicsit Vanessa Hudgenes csak Vanessának 1000x jobb hangja van.
A másik meg az hogy ez a borzalmas ezüst ruha hogy néz ki??
meg ez a szar háttér +Lüszi vezet mi?? -.-" szánalom a köbön
2011. január 12. 14:44
|
|
Disney Channelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 315 Csatolások: 35 Azonosító: 139745 offline
|
Nekem nagyon nem jött be
2011. január 12. 14:46
És még ő akar sztár lenni?
Könyörgöm,nem az amerikai tini sztárokat kell másolni
Könyörgöm,nem az amerikai tini sztárokat kell másolni
2011. január 12. 14:52
Idézet (EszterLondon @ 2011.01.05. 16:47)
Ekkora csicskát, mint ez a RönóMegán!
tiszta szégyen az emberünk
tiszta szégyen az emberünk
Attól,hogy most ezt akartak megcsinálni a rajongóknak
Akkor Lady Gaga egy professzionált videóklipet kiknek akarja csinálni?
2011. január 13. 10:41
|
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline
|
Gyerekek!
Mindegy mit hablatyoltok itt össze, de ez a csaj olyan szép, hogy az összes szépségkirálynő beadhatja a felmondását mellette, limány zindával az élen. Csak tudjon magára vigyázni, mert megkergetik majd egy páran, az biztos!
Api
Mindegy mit hablatyoltok itt össze, de ez a csaj olyan szép, hogy az összes szépségkirálynő beadhatja a felmondását mellette, limány zindával az élen. Csak tudjon magára vigyázni, mert megkergetik majd egy páran, az biztos!
Api
2011. január 13. 22:29
|
|
betikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 137566 offline
|
én nem vagyok lüszi fan de tudom h lüszinek nagyon jó hangja van ha ennél jobban tudok énekelni akkor menyetek tehetségkutatora vagy fogjátok be a szátokat...ha lüszi jobban érzi magát angol számokkal akkor folytasa angol számmal nekünk semmi közünk hozzá...ja és várom a kommenteiteket, mert tudom h sokan ellenem!!!
2011. január 16. 21:56
Hát az ilyen miatt nem lesz egy magyar sose világsztár... 
...De majd ÉN! XD
...De majd ÉN! XD
2011. január 17. 19:10
|
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline
|
Rihanna 97
Mi miatt, és miért nem lesz?
Mondasz egy hülyeséget, de nem tudod mit, és, hogy mit akarsz!
Nálad baromi sötét van, gyújtsál villanyt,és keresd meg a gyógyszert
Api
Mi miatt, és miért nem lesz?
Mondasz egy hülyeséget, de nem tudod mit, és, hogy mit akarsz!
Nálad baromi sötét van, gyújtsál villanyt,és keresd meg a gyógyszert
Api
2011. január 19. 09:21
Annyira a szám és a rossz ez a szám!!! Na és a klip... már ha nevezhetem így!Ezt valami nagyon amatőr vehette fel, mert elég béna az igazat megvallva! Az elején meg elröhögi magát... Még komolyabban nem megy neki?! Na persze, kocsit vezet!!!!!!
2011. január 22. 15:05
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Amatőr munka...a hangja teljesen megváltozott..és a klipp sem valami nagy szám.Amúúgy meg ha tényleg olyan lesz mint Britney,az nem a hangja hanem a stílusa miatt lesz...remélem semmi rossz nem lesz ebből az egészből.Mert én szeretem,nem kell férleérteni..meg gyönyörű az sem kétséges,csak eléggé megváltoztatta a hírnév..
2011. január 30. 16:03
ez a világ legszarabb száma az egész tiszta hamis mellette még szánalmas is persze 15 évesen már kocsit vezet hogyne persze és az a mű háttér.de az is biztos hogy a megasztár alatt nem ilyen volt a hangja!egyszerüen borzasztó de a legjobb az angol üzenet és oda van írva hogy "új esemény" SZÁNALMAS!!
2011. február 01. 11:38
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Uh...Hát a Megasztárban sokkal szebben énekelt... És ez a videó klip(bár én nem is mondanám annak)szörnyűűű!!!!!Az egész egy nagy kavarodás!!!Azt hiszem a legjobb szó rá a:GAGYI
(És ez most az I feel happy című számhoz kapcsolódik,a másik az szép)Am csak hasonlítsátok össze a kettőt....Hát szerintem az előt nem is ő énekli
(És ez most az I feel happy című számhoz kapcsolódik,a másik az szép)Am csak hasonlítsátok össze a kettőt....Hát szerintem az előt nem is ő énekli
2011. február 04. 21:35
Ez meg mi?????
Ez úgy szar ahogy van!!!
Én a Megasztárba szerettem,de az valami szörnyű!!!Szerintem olyan a hangja,mintha nem is ő énekelné,BORZASZTÓ!És a ruha...
Szégyen....
Ez úgy szar ahogy van!!!
Én a Megasztárba szerettem,de az valami szörnyű!!!Szerintem olyan a hangja,mintha nem is ő énekelné,BORZASZTÓ!És a ruha...
Szégyen....
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: