Tóth Lüszi boldog első klipjével
2010. november 25. 20:47
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
hogy lehet valaki boldog 1 ilyen minőségtelen szar klippel??? vezetni se tud, hátulról tolták a kocsi b+...kb egyenrangú szecsődi karcsi+nikuya sonia klippjével.....
ja és 1 tanács ha már angolul megy az sms, a telefon nyelvét sem ártana átállítani angolra...
ja és 1 tanács ha már angolul megy az sms, a telefon nyelvét sem ártana átállítani angolra...
2010. november 26. 13:34
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Nem értem minek kell leszolni más munkáját hisz ti még ilyent sem tudtok szerintem ha ti is letesztek egy ilyent akkor lehet beszélni arrol hogy kié rosszabb !!! szerintem nem lett annyira rossz ha nektek nem tetszik akkor nem kell halgatni nem tom hogy ti hogy énekeltek de nem hinném hogy jobban mint ő .
2010. november 26. 15:28
|
|
Teemcheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 28 Azonosító: 131179 offline
|
szerintem a hangja teljesen normális tini énekhang, a klip hát nem lett a legjobb, de nyilván nincs annyi pénzük meg hozzá értő emberük aki segített volna. talán ha egy vastag zsebű menedzser felkarolná jobb dolgokra is képes lenne!
2010. november 26. 19:06
mondjuk így 3-4szer meghallgatva nem is olyan rossz a hangja. vannak nála sokkal jobbak is de vannak benne elég jó részek. inkább a "klippel" van nagyon nagy baj...
2010. november 27. 17:35
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
hát ez nagyon rossz...
2010. november 27. 21:06
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Hát ez nekem nagyon nem tetszik!
2010. november 28. 15:15
|
tegzesarthurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 139729 offline
|
:DDD hát no komment éppen a napokban emlegettük, hogy hova lett Lüszi íme itt van 
nekem a hátulról tolták a kocsit elmélet nagyon tetszett(Y)
nekem a hátulról tolták a kocsit elmélet nagyon tetszett(Y)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: