Tóth Lüszi boldog első klipjével
2010. november 02. 15:14
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Jé.. ki van szedve a szemöldöke
2010. november 02. 15:16
Hát nekem a számok nem tettszettek, de a hangja jó. Sokat változott 2008 óta...én egyébként nem igazán csípem a lányt..
2010. november 02. 15:21
Előszöt is elnézést kérek a nagy Lüszi fanoktól, de le kell írnom a véleményem
1. Szerintem nem jó a hangja, régen jobb volt de csatlakozok az előttem szólokhoz h tényleg sokat változott
2. Én azt hittem h valami bombajó hangja lesz ennyi idő után
3. A klipp egy nagy nulla ilyet én is tudok csinálni. Van benne egy két jó szerkesztés, de ilyet még a leggagyibb mobillal is lehet csinálni xD
4. Még mindíg ugyanolyan beképzelt mint volt, de nem értem, hogy mire fel mivel a 11 éves Patai Anna végtelenszer jobb nála
Nem akartam senkit megbántani, de ez a véleményem sorry
1. Szerintem nem jó a hangja, régen jobb volt de csatlakozok az előttem szólokhoz h tényleg sokat változott
3. A klipp egy nagy nulla ilyet én is tudok csinálni. Van benne egy két jó szerkesztés, de ilyet még a leggagyibb mobillal is lehet csinálni xD
4. Még mindíg ugyanolyan beképzelt mint volt, de nem értem, hogy mire fel mivel a 11 éves Patai Anna végtelenszer jobb nála
2010. november 02. 15:22
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.11.02. 15:21)
Előszöt is elnézést kérek a nagy Lüszi fanoktól, de le kell írnom a véleményem
IGAZAD VAN
2010. november 02. 16:11
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A klip minősíthetetlen, ilyet még én is összetudok dobni. Kb. olyan szinten van, mint amit a médiából közepes tanuló készít órára.
Hallgatni sem bírtam sokáig. Tátogni meg tanuljon meg, csak utána készítsen videót.
Borzalmas, ahogyan a klipben viselkedik, elnézést, de a végén nevetnem kellett. Az autót meg hátulról tolták?
Hallgatni sem bírtam sokáig. Tátogni meg tanuljon meg, csak utána készítsen videót.
Borzalmas, ahogyan a klipben viselkedik, elnézést, de a végén nevetnem kellett. Az autót meg hátulról tolták?
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. november 02. 16:19
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Végignéztem az első klipet és abban egy kocsit vezet néhány másodpercig pedig még csak 15 éves, és a videoklip szerintem nem egy nagy szám és nincs valami jó hangja benne és egyetértek tinkerbell798-tal.
2010. november 02. 16:52
szerintem ez gáz.. 
ő lesz a magyar Britney Spears??no comment.
ő lesz a magyar Britney Spears??no comment.
2010. november 02. 16:57
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.11.02. 15:21)
Egy-két jó szerkesztés? Hol? Én nem látok sehol...
2010. november 02. 17:09
Csak szerintem borzalmas ez a klip? Főleg ott, amikor egy háttért szúrtak be és Lüszike előtte rázza magát. Ott a hajánál nagyon el lett rontva.
Ez borzalmas!
Mi?? Ő lesz a magyar Britney Spears? Hát attól függ, hogy érti, mert kétértelmű lehet.
Jó értelemben nem igaz, és szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért nem.
Rossz értelemben már igaz lehet, hisz a kiscsaj iszik, cigizik, azt mondják még drogozik is, és 24 éves pasija van, és a szája is hatalmas!
Hát ez Lüszike -.-"
És 2011-ben albuma is fog megjelenni. :/
Ez borzalmas!
Mi?? Ő lesz a magyar Britney Spears? Hát attól függ, hogy érti, mert kétértelmű lehet.
Jó értelemben nem igaz, és szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért nem.
Rossz értelemben már igaz lehet, hisz a kiscsaj iszik, cigizik, azt mondják még drogozik is, és 24 éves pasija van, és a szája is hatalmas!
Hát ez Lüszike -.-"
És 2011-ben albuma is fog megjelenni. :/
2010. november 02. 17:43
Ami nem megy nem kell eröltetni !! Ilyen lüszi hangja is ! Baszus süket lettem.Ez nagyon rossz.
2010. november 02. 17:56
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
huuhh,nem gondoltam hogy vannak rajongói
2010. november 02. 18:15
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
szerintem ez valami borzalmas. a kocsis rész elég durva. a klipp egy nagy nulla. te jó ég, valaki tanítsa meg táncolni!!! és mi lett a hangjával?? egyébként se ilyen volt ő. (és bocs a rajongóktól)
2010. november 02. 18:28
Az első refrénig eljutottam, tovább nem bírtam sajna. Ez a szám nagyon gagyi, a klippel együtt, és a hangja sem túl lenyűgöző...
2010. november 02. 19:11
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
am nemtom ti hogy vagytok vele de nekem még a számnál és a videónál is borzalmasabb ez a név.. LUCIENNE
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. november 02. 19:17
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
a neven én egy csomót röhögtem XD Lucienne
Kissé egoista egy név...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.