Tóth Lüszi boldog első klipjével
2010. november 02. 13:27
|
|
Bocyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.22. Hozzászólás: 37 Csatolások: 1 Azonosító: 47021 offline
|
nem bíírom ezt a lányt. soha nem is bírtam. nem a hangjával van bajom, hanem.. áá az összhatás. a számok meg elég amatőrök lettek. ja, és íme még valami, amiben nem értek egyet fridivel..
2010. november 02. 13:34
|
selly08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 129858 offline
|
Esküszöm a klip úgy néz ki mi9nt 1 amatőr videó. -.-" nekem nem volt bajom a csajjal,de mien már ez a klip?xd...Am nem az ő hangja sztem,mert nemrég halottam énekelni és akkor nagyon nem ilyen hangja volt.
Az egész klipben sztem csak a város széép*-*
Kaposváár(L) (:
Az egész klipben sztem csak a város széép*-*
Kaposváár(L) (:
2010. november 02. 13:36
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
igazából a hangja tényleg nem lenne rossz,de komolyan áhh..:S A klipp,borzalom,nem igaz hogy nemtudot keresni magának egy normális rendezőt.A dal,Miért angol? Aszthiszi magáról ha kiad egy angol számot akkor ő ezzel majd világsztár lesz? Az,hogy autót vezet,azt gondolja hogy ettől majd most menő lesz.A klippnek semmi értelme de ha van akkor kérlek valaki vílágosítson fel,és hát az hogy egy MAGYAR telefonon (mert ott van oldalt h "Egyebek") ANGOLUL üzengetnek,na ez borzalmas.És hát összerakva ezt az egészet amiket most mondtam megkapjuk az összhatást ami hogy is mondjam..szégyenletes :S Nagyvonalkban ennyi erről a klipről a véleményem
Mondjuk pár hsz.-ben már kicsit durvábban is kifejeztem magam xD
2010. november 02. 14:34
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
sztem az a klip nagyon szánalmas lett..telefonon magyarul h egyebek meg h válasz..közben az sms angolul van -.-
2010. november 02. 15:01
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
mintha nem is ő énekelne az angol számban
(a többiben még el is megy) meg a klip uhh. angol szöveg de magyar feliratok már akk az csak annyi h átállítja a menüt angolra xDD
am elmegy de sztem régen jobb volt a hangja :/
am elmegy de sztem régen jobb volt a hangja :/
2010. november 02. 15:04
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Szép hangja van..
De sookat változott 2 év alatt
azta
2010. november 02. 15:08
hát szerintem nem valami jók azok a számok, amugy a hangja szép
2010. november 02. 15:13
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
még nem néztem meg,de nem szeretem Lüszit
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: