SP: "Sokat változtam"
2010. november 01. 22:44
SP egyáltalán nem meleg... Mindig ezzel cseszegetik, mivel Fluorral lakik. Én meg a barátnőmmel lakok, akkor én meg leszbikus vagyok? -.-
2010. november 01. 22:46
Egyébként meg semmi baj nincs a melegekkel, de ha egyszer nem az, akkor miért kell ezzel fikázni? -.- Azért látszana rajta, attól, hogy vékony és vannak érzések a dalszövegeiben, még nem meleg. Ennyi erővel az összes férfiénekes meleg lehetne, mert elég soknak van nyálas dalszövege USA-ban is. Ja, hogy nem tudtok angolul? Ez van...
2010. november 01. 23:03
|
|
bunnygirl4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 135114 offline
|
Már wárom az új klipet.
2010. november 02. 09:57
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.01. 19:16)
Most miért kell fikázni az embereket? Lehet, hogy valaki rajongója SP-nek. Én sem írok azokhoz a cikkekhez, amelyekben olyanokról írnak, akiket nem kedvelek, hogy így "fúj XY", úgy "meleg XY" és még sorolhatnám. Eléggé gyerekes felfogásra vall az ilyesmi!
Amúgy én már várom az új albumot, mert az előző kettő is jól sikerült. Az új klipre pedig nagyon kíváncsi leszek, a szám már megfogott a Más volt klip végén is.
Amúgy én már várom az új albumot, mert az előző kettő is jól sikerült. Az új klipre pedig nagyon kíváncsi leszek, a szám már megfogott a Más volt klip végén is.
Már ne is haragudj, de inkább az vall gyerekes felfogásra, hogy nem tudod felfogni, hogy a negatív vélemény is vélemény, aminek kinyilvánításához mindenkinek joga van.
2010. november 02. 10:07
Idézet (Regina @ 2010.11.01. 22:46)
Egyébként meg semmi baj nincs a melegekkel, de ha egyszer nem az, akkor miért kell ezzel fikázni? -.- Azért látszana rajta, attól, hogy vékony és vannak érzések a dalszövegeiben, még nem meleg. Ennyi erővel az összes férfiénekes meleg lehetne, mert elég soknak van nyálas dalszövege USA-ban is. Ja, hogy nem tudtok angolul? Ez van...
Nekem az igazi melegekkel semmi bajom, de az ilyen sp és justin bieber szerű, metroszexuális, zeneileg tehetséggel nem rendelkező kislányokkal igen. És nem mondom, hogy az összes angol dalszöveg értelmes, de most mit lehet szeretni egy olyan semmitmondó számon, mint a partiarc pl?? Mert én az alapján értékelek egy számot, hogy át tudom érezni azt, amiről a dal szól.(persze sokan inkább menőség szerint értékelnek) Na mármost számomra egy sp szám sem bír különösebb tartalommal, és mivel még hangja sincs, nem tudok róla jót mondani, ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. november 02. 10:15
jaj na haggyuk már...ő sose fog változni csak a nagyképűség felé halad és a "szupersztárságra" hajt...lássuk be ő sose lesz az főleg h ha pici hangja is van...de tehetsége 0 zero.
2010. november 02. 12:10
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Em31 @ 2010.11.02. 09:57)
Már ne is haragudj, de inkább az vall gyerekes felfogásra, hogy nem tudod felfogni, hogy a negatív vélemény is vélemény, aminek kinyilvánításához mindenkinek joga van.
Ez igaz!! A nem istenítő vélemény is vélemény! Azért annyira ne szeressünk már egy "sztárt" hogy sírva olvassuk mások negatív véleményét. Csupán annyiban értek egyet a cikk írójával, hogy negatív véleményt lehet normálisan is írni, nem bunkó módon. De a vélemény az vélemény, még ha rosszul is van becsomagolva, legfeljebb az illetőt minősíti.
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2010. november 03. 16:46
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
jajj nem toom hogy mit kell ezzel fikázni minket hogy nem tudunk angolul.(regina)nem mondom hogy meleg de azért azt sem mondom hogy minden rendben vele.oké vannak érzések a számban.de az amerikaiaknál is észrevesszük.pl:adam lambert(bocs fanok)
sp tanács:ne irj raper számokat mert nem tudsz(nem azért adtam tanácsot mert töbre tartom magam)
sp tanács:ne irj raper számokat mert nem tudsz(nem azért adtam tanácsot mert töbre tartom magam)
2010. november 04. 10:43
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
akk mért szoltok hozzá ha nem is szeretitek ???
2010. november 06. 18:39
nem szeretem dee gratu neki h ez már a 3. nagylemez
2010. november 12. 20:22
|
|
justbreatheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 138364 offline
|
ez a kép omájgás dislike
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.