Miley Cyrus depressziós a szülei válása miatt
2010. november 02. 13:04
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
sajnálom azért, de ez még nem ok arra hogy így viselkedjen... nekem is elváltak a szüleim, már 1 éve és durva dolgok voltak, sőt, a mai napig durva dolgok vannak, mégsem viselkedem így...
2010. november 02. 13:07
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szegény. Szörnyű lehet látnia, ahogy a családja darabokra szakad, és ő nem tehet semmit ez ellen. Ráadásul, annyi minden történt vele mostanában, hogy szüksége lenne a családja támogatására. Tudom sokan írjátok, hogy: ennyi idősen, nem kéne, hogy megviselje, meg a ti szüleitek is elváltak, és mégse viselkedtek így... stb De mindenki másként éli meg a dolgokat, valaki érzékenyebb, ezért jobban megviseli. Ez nem korfüggő, hanem természet. Biztos, hogy egy idő után kiheveri majd, de neki még rosszabb, mint egy "átlag" embernek. Hiszen a szülei válásáról, és arról, hogy őt ez hogyan érintette, még egy jó darabig beszélni fognak. Miley erős lány, és nem fogja sajnáltatni magát, szerintem hamar talpra áll.
2010. november 02. 15:29
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
Hát én Miley-t kicsit sajnálom de hátha így felvillan a szeme h. túl ment a koránál..
2010. november 02. 15:30
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
szegéény... ezt nem kívánom senkinek..még az ellenségeimnek se.
2010. november 02. 15:33
Lucy-chan, teljes mértékben egyetértek veled. Ezt nem kívánom senkinek, RetroGirl13, én sem. Előbb Demi, most meg Miley...jaj, csak Debby-vel ne legyen ez
Sajnálom Miley-t, nagyon rossz lehet neki.Én is totálisan kiborulnék, ha ez lenne
Most biztosan nagyon rossz érzés neki
2010. november 02. 16:53
Hát, én megértem Miley-t, mert most válnak nekem is a szüleim, még azt mondanám, hogy oké, ha békében válnának el, de mivel nem... Én már annak örülnék, ha túl lenénk ezen, és itt lenne a vége. Ilyenkor a legrosszabb pedig az, hogy magadat hibáztatod, mert nem te tehetsz róla, még ha így is érzed. De idővel megoldódik ez a probléma is.
2010. november 03. 09:29
Szegény.De télleg amióta kijelentette hogy megszünik a Hannah Montana azóta csak támadják.Szegény:(
2010. november 03. 10:06
Sok tini van hasonló helyzetben, mint Miley. Nekik ki segít?
2010. november 03. 16:23
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
igen sok tini van hasonlo helyzetben és nekik és probálnak segiteni és sztem miley-nak is. és télleg lehet h miley azért lett lázadobb, mert nem akarta hogy bármi is emlékeztesse a régi időkre...
2010. november 03. 16:29
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
sok tininek vállnak a szülei nekem is elváltak és mégsem leszek egy ...va.most nem akarom megsérteni mert szeretem a számait,meg minden,de akk nem lassú érzelmes számokat kéne irni?csak ugy kérdezem mert nem tudom,de lehet hogy ezzel tör ki.
2010. november 03. 16:31
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
és amugy lehet hogy itt jelent meg késöbb ez a cikk hogy elválnak,de miley már sokkal elöbb ilyen lett
mondjátok ha ne igaz mert én nem toom!!!!!!!!bár az is lehet hogy már otthon sokat veszekedtek!!!!nem tudom
mondjátok ha ne igaz mert én nem toom!!!!!!!!bár az is lehet hogy már otthon sokat veszekedtek!!!!nem tudom
2010. november 03. 17:39
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
óó..:S
szegénykém.
szegénykém.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: