mercs mária, ne merj mégegyszer iet mondani Demire! Ha utálod megértem de ha megsérted,akkor elmondom Justinról én is a véleményem! Nem azért mondom, hogy megsértselek, ez a véleményem, de mivel eddig egyik Justin fant se akartam megsérten, de tessék:
Dzsásztin Bibör egy felfuvalkodott, héliumhangü kiskölök! Csak azért szereteik, mert az egyik h*lye lány szerint "szép", és a többi h*lye is követi (tisztelet a kivételnek), de csak egy éve van pályán, más 20 éve és nincs ilyen elöl! És mitképzel ez a h*lye b@rom kölyök????- Azt, hogy elmondhat mindenkit aki nem szereti őt mindenek?! Mert ezt tette, azoknak akik nem a fanjai, (én pl. utálom!!!!) egy videóban ezt mondta: "...Aki szerint rossz a hangom, az süket. És akik utálnak, azokkal valami baj van, mert hát én... Mindegy, de hogylehet rám azt mondani, ohgy rossz a hangom? Na ezt üzenem minden gyülölőmnek..." (jah a kezdetben és a végén a "..."-Három pont azt jelenti, ez csak egy kiemelés az intervjúból, mert mondott ő mást is!!!)
Demi Lovato szerint Justin Bieber jól csókol
2010. november 10. 14:35
2010. november 10. 19:15
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
mercs mária:
ennyire féltékeny vagy? most azért írod ezt demiről mert ő csókolózott a kis Bieber gyerekkel...már nem azért de szerintem inkább Justin a hülye és nem demi....szerintem Demi kár hogy leállt Justinnal....sokkal jobbat érdemel Demi!!
ennyire féltékeny vagy? most azért írod ezt demiről mert ő csókolózott a kis Bieber gyerekkel...már nem azért de szerintem inkább Justin a hülye és nem demi....szerintem Demi kár hogy leállt Justinnal....sokkal jobbat érdemel Demi!!
2010. november 10. 19:29
Rihannna egyetértek
mercs mária nemtomki pedig ne védd kis JB-t mert ő egy,nem mondom ki mi,mert lezárnának
2010. november 10. 21:39
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
ez a Bieber gyerek,kár Deminek leállni vele már bocs:P
2010. november 10. 21:39
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Egyet kell értenem Rihanna!
2010. november 13. 14:14
|
|
Netty5kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 137998 offline
|
Hát ..Demit nem igzán bírom de a zenéyi jók..Sztem nem kellene Justinnal kavarnia mert 2 évvel idősebb..De hát ők tudják..Én azért be vallom hogy irigy vagyok Demire...xĐ
2010. november 13. 22:21
Idézet (Amymya15 @ 2010.11.13. 22:15)
ezt honnan tudja? 
ja?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: