háát azt nem mondanám hogy tehetség mert amikor én olyan idős voltam mint ő én is tudtam így énekelni!!!
kicsit elsiette ezt a Megasztár dolgot!
Patai Anna Szanditól kért tanácsot.
2010. november 01. 17:37
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
2010. november 01. 17:38
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
neki lesz a legkevesebb csalódás ha kiesik,mert ő a legfiatalabb és még akár 10 év múlva is eldöntheti hogy most énekes akar-e lenni vagy valami más és még utána is indulhat egy hasonló versenyben.
2010. november 01. 18:56
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
sajnálom, de megvan az oka, hogy mindig kevés szavazatot kapott... legalább is 2×. Őneki már a sulis padokat kéne koptatni, de attól még bírom őt, hisz aranyos és tehetséges. Azt én is sajnálom, hogy kiesett az Adam's Comedy, mert nagyon bírtam őket. De nem ő tehet róla... a Zsűri olyan, hogy akit kedvel az választja tovább, és nem azt aki tehetséges...
2010. november 01. 19:03
Tehetséges, az igaz, és máris sokáig vitte a Megasztárban. De én valamiért nem kedvelem! Szerintem túl fiatal és picike még ehhez az egészhez, és a suliban lenne a helye. Nem való még ő sztárnak. Majd pár év múlva tuti befutó lesz, de most még szerintem korai.
2010. november 01. 22:09
Szerintem mindenkinek jobb lesz ha nem irok seemit xDxD
2010. november 02. 08:00
Szegééény..most nem cikizésből értem, hanem úgy..úgy igazából..
2010. november 02. 09:15
így HA NAGYOBB lesz, megvan rá az esélye, hogy ő legyen az ország új tinisztárja. A 11 ÉVES tehetség << ezt csak azért mert ottvan hogy 'ha nagyobb lesz..és hogy 11 éves' amugy neki nagyon rosszlesz ha kiesik mert még kicsi és nemtudná feldolgozni :-)
2010. november 02. 17:13
De ha a Megasztár 4-be azért ment haza(részben) Fügeczki Roland mert még csak 13 éves és "iskolában lenne a helye".Akkor mit keres itt a Patai Anna 11 éves könyörgök ... Hangja nincs és hamisan énekel.De még kicsi tragikusan fogja majd fel ha kiesik...
2010. november 02. 17:53
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
szerintem is kieshetne..még csak 11 éves és sztem hangja sincs :/
2010. november 02. 18:02
11 éves kislánynak nem a Love me-t kéne énekelni hanem talán egy tehetségéhez illő dalt,mint például:Boci,boci tarka....Boci,Boci tarka
se tehetsége,se hangja,menny vissza a padba..
se tehetsége,se hangja,menny vissza a padba..
2010. november 02. 18:08
Pont a Mester Tamás juttatja tovább akibe szintén nem sok tehetség szorult X év alatt eljutott az altass el-ig és azóta sem ébredt fel...na ez a hazai sztárvilág és Annácska is felér Mester tehetségéhez..felejthető élmény lesz:D
2010. november 02. 21:46
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem tudok mit mondani
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: