Patai Anna Szanditól kért tanácsot.
2010. november 01. 12:24
Jó oké, hogy nem lesz megasztár de attól függetlenül aranyos
2010. november 01. 12:30
Nem tudok túl sokat hozzáfűzni ehez..bármilyen hihetetlen,én nem tudom megsajnálni. Aki ebbe a műsorba jelentkezik annak vállalnia kell ezt a terhet is. Ha nem tetszik,ki lehet szállni. Én mindig ezt mondom akkor is mikor valaki a Paparazzikra panaszkodik. Tisztában kell lenni azzal mit vállalunk,és el kell viselni a következményeit. Ez van..Nem tragédia történt.
11 felhasználónak tetszik:
bibicsibi,
Girl_thing,
twilightgirl0910,
nvirág,
Lolla,
Lucy-chan,
Sweet Dreams,
ancsa13,
Vikici,
Lady Suzy,
ReBecca
2010. november 01. 12:37
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
''úgy kellet színpadra állnia, hogy akár ki is eshet''hát MINDENKI úgy állhat színpad,hogy akár ki is eshet ,nem?amúgy szerintem nagyon tehetséges,nem odavaló de szerintem azért nem baj ,ha ott van,mert nagyon tehetséges nem úgy ,mind drága Dávid >_>
2010. november 01. 12:42
„Anna nagyon jóba volt az Adam’s Comedyvel és miután kiestek a műsor után sírt a női mosdóban, és magát okolta”
Miért nem tudom szegényt sajnálni???? -.-"
Miért nem tudom szegényt sajnálni???? -.-"
2010. november 01. 12:50
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Nem elég, hogy szinte minden nap tele van a magazin Disney sztárokkal akiket nem szeretek, vagy nem is ismerek, ja és hogy azoknak a cikkeknek általában semmi hír értéke nincs csak írják a baromságokat, még ezt a kislányt is el kell viselni mer kb minden héten van vagy 2 cikk róla persze azoknak sincs sok értelme, ez egy 11 éves kislány aki úgy sem fog nyerni és nem hiszem hogy ő lesz a következő Selena vagy Miley. Úgyhogy le lehet állni ezzel a sok cikkírásról, mert hát van még itt pár olyan ember akinek elege van ebből
2010. november 01. 12:55
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
@average girl Amiért engem nem érdekelsz.Miért kell bántani őt?H autáljátok ne olvassátok el.Nincs szükségünk 12 éves féltékeny libákra.És hogy nem oda való.Ezzel egyetértek-Külön kéne csoporotkat csinálni,mert egy kicsikét hülyeség egy 40 éves nőt és egy 11 éves kislányt összemérni.
Alexis_0504 tökéletesen igazad van:)
És ő nem teszi tönkre az életét.Csak azt csinálja amit szeretne,és amihez ért.
Alexis_0504 tökéletesen igazad van:)
És ő nem teszi tönkre az életét.Csak azt csinálja amit szeretne,és amihez ért.
2010. november 01. 16:03
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
szerintem azért van tehetsége ehez, meg minden, de kár hogy Bence kiesett 
biztos előbb-utóbb kifog esni, deszerintem azért értelmesebb lett volna pár év múlva jelentkeznie, nem?
biztos előbb-utóbb kifog esni, deszerintem azért értelmesebb lett volna pár év múlva jelentkeznie, nem?
2010. november 01. 16:36
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
én imádom Annát!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.