Idézet (Esszy @ 2010.11.02. 18:59)
Valóban nagyon szereti és William is így érez iránta, de szerintem még ő sem igazán fogta ezt fel. Mármint persze megcsalta és ezzel nyilvánosan megalázta, de ha nem érezne legalább egy kis szerelmet iránta már ezer másik nőért otthagyhatta volna.. Ráadásul nem is házasok, tehát még csak az sem lenne ok, hogy nem akar a válással vacakolni.
Fura, hogy a szerelmet említed, mert azt hiszem Elizabeth és William példája a legjobb arra, hogy lássuk, milyen más is tud lenni a szerelem. Egy barátnőm mondta, hogy "ahány ember, annyi szerelem". Talán igaz, a megcsalás/hűség is felfogás kérdése. Én nem tudom elhinni, hogy ha tényleg szerelemmel szeretek valakit, akkor meg tudjam csalni. Persze erre is vannak teóriák, hogy a szex az szex és kész.
Mint mondtam én nem vagyok William rajongója, Elizabethet kicsivel jobban is kedvelem.. nem is értem, hogy miért csinálja ezt meg vele újra és újra. Mert ha ez lett volna az első alkalom. De tudomásom szerint ez már legalább a 2. alkalom volt, de szerintem inkább már a 3. Szép dolog a szerelem.. de ez már túlzás.