Starity

Elizabeth Gutiérrez megbocsátott férjének

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 01. 18:33 #21
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 328
Csatolások: 171
Azonosító: 137124
Esszy!
Sajnálom, hogy az Epizód a te oldaladról szedte le a designt...sad.gif
Igazából ez borzalmas, hogy az Epizód ilyeneket csinál. Amúgy már más oldalakon is láttam, hogy Elizabeth nyilatkozott az esetről, szóval biztos, hogy megszólalt pár újságnak a botrányról.
2010. november 02. 12:29 #22
- törölt felhasználó -    
Egy újságnak sem adott interjút ezzel kapcsolatban, viszont az Al Rojo Vivo-ban szólalt meg, de akkor is csak nagyon homályosan annyit mondott a dolgokról, hogy az igazság nagyon nehéz, de meg kell tanulni átlépni rajta. Ezen kívül Twitteren írt még, ahol megköszönte a támogatást Willy nevében is.
2010. november 02. 13:00 #23
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Esszy!
Furcsa, hogy több oldalon is láttam, hogy nyilatkozott.
Egyébként tegnap nem akartalak megsérteni, azért is írtam azt, hogy sajnálom a dolgot, ami a designeddel történt. De hogyha ennyire tudod kritizálni a cikkeimet, akkor írd le, hogy az Epizód melyik számába rakták bele a designt. De persze mutasd meg az eredetit, amit te csináltál. Nekem ebbe az a furcsa igazából, hogy te sem vagy híres oldalszerkesztő, mint ahogy én sem, de miért pont a te oldaladról szedték le azért, hogy egy híres újságba bekerüljön? Bármelyik oldalról leszedhették volna...
2010. november 02. 14:02 #24
- törölt felhasználó -    
Elizabeth01 én nem kritizálni akartalak, csak vannak olyan rajongói oldalak, melyek szintén hibás információkat közölnek le. És gondoltam jobb, ha a rajongók nem ezek alapján tájékozódnak. Én általában a hivatalos rajongói klubtól szedem az információkat, ami tartja a kapcsolatot Elizabeth-tel. Azt sem mondtam, hogy olyan híres honlapszerkesztő vagyok, de az tény, hogy belekerült a designom az engedélyem nélkül. Az említett szám egyébként szeptember 21-én jelent meg és egy Jencarlos Caneláról szóló cikkben szerepelt. A honlapot pedig ugyan már bezártam, de a design még fent van meg lehet nézni, ha ennyire érdekel...
2010. november 02. 18:48 #25
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Esszy értem.smileeee.gif
Bocs, hogy azt hittem, hogy kritizálsz, de tényleg olyan volt.
Én onnan gondoltam, hogy Elizabeth megszólalt, mert híres külföldi újságok cikkei között láttam az interjúkat. Az a szám nekem is megvan, amiben az a kép van, de honnan tudod, hogy a te oldaladról van? Mert már sok oldalon láttam azt a képet. Te készítetted?
2010. november 02. 18:54 #26
- törölt felhasználó -    
Bocsi, ma kicsit idegbeteg napom volt, ez visszatükröződik az írásomban is :S
Más honlapokon? Mindjárt fejjel megyek a falnak! Igen én készítettem smileeee.gif De lehet te gondolsz rossz képre, szóval nem a nagy kép a cikk közepén, hanem egy szürkés a jobb oldalán, több fotóból áll.
2010. november 02. 18:55 #27
- törölt felhasználó -    
hát nagyon szeretheti a csaj a srácot ha megint vissza fogadja
2010. november 02. 18:59 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2010.11.02. 18:55)
hát nagyon szeretheti a csaj a srácot ha megint vissza fogadja

Valóban nagyon szereti és William is így érez iránta, de szerintem még ő sem igazán fogta ezt fel. Mármint persze megcsalta és ezzel nyilvánosan megalázta, de ha nem érezne legalább egy kis szerelmet iránta már ezer másik nőért otthagyhatta volna.. Ráadásul nem is házasok, tehát még csak az sem lenne ok, hogy nem akar a válással vacakolni.
2010. november 02. 19:23 #29
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Esszy!
Nekem is az volt, ezért is írtam hülyeségeket délelőtt veled kapcsolatban...
Én egy olyan képre gondolok, ami négy kis képből áll. Az első képen a felsőteste, a második képen a feje, a harmadik képen megint a felsőteste, és a negyedik képen is a felsőteste van. Ezek közül az első, és a harmadik eredeti színű, a többi kettő pedig szürke. Egyébként gratulálok, mert jó kép lett.smileeee.gif Mi a neve a szerkesztőnek, amivel ilyen összetett képeket csinálsz? Mert én már hónapok óta keresek ilyen szerkesztőt, de nem találok.:S
2010. november 02. 19:53 #30
- törölt felhasználó -    
Na igen az az biggrin.gif Adobe Photoshop CS2-vel csinálom, elég nehéz én se nagyon értek hozzá, csak kattintgatok x'D
2010. november 03. 14:38 #31
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Köszi, hogy leírtad a nevét, még ma letöltöm.smileeee.gif
Egyébként én is így vagyok...nekem is van egy képszerkesztőm, aminek Gimp a neve, de én is csak össze-vissza kattintgatok.smileeee.gif
2010. november 03. 14:46 #32
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Esszy @ 2010.11.02. 18:59)
Valóban nagyon szereti és William is így érez iránta, de szerintem még ő sem igazán fogta ezt fel. Mármint persze megcsalta és ezzel nyilvánosan megalázta, de ha nem érezne legalább egy kis szerelmet iránta már ezer másik nőért otthagyhatta volna.. Ráadásul nem is házasok, tehát még csak az sem lenne ok, hogy nem akar a válással vacakolni.

Fura, hogy a szerelmet említed, mert azt hiszem Elizabeth és William példája a legjobb arra, hogy lássuk, milyen más is tud lenni a szerelem. Egy barátnőm mondta, hogy "ahány ember, annyi szerelem". Talán igaz, a megcsalás/hűség is felfogás kérdése. Én nem tudom elhinni, hogy ha tényleg szerelemmel szeretek valakit, akkor meg tudjam csalni. Persze erre is vannak teóriák, hogy a szex az szex és kész.
Mint mondtam én nem vagyok William rajongója, Elizabethet kicsivel jobban is kedvelem.. nem is értem, hogy miért csinálja ezt meg vele újra és újra. Mert ha ez lett volna az első alkalom. De tudomásom szerint ez már legalább a 2. alkalom volt, de szerintem inkább már a 3. Szép dolog a szerelem.. de ez már túlzás.
2010. november 03. 15:38 #33
- törölt felhasználó -    
Valahol igazad van. William nekem sem a szívem csücske, ő a tipikus példája annak, hogy egy embert csak a külső miatt is lehet szeretni és ha jól néz ki, sokak szemében máris tehetséges. Elizabethet viszont nagyon szeretem és néha már rossz az olyan cikkeket olvasni, amiben William valamelyik állítólagos nőjéről van szó. Én nem lennék képes beletörődni, ha megcsalnának, Eli viselkedése viszont olyan, mintha semmi sem történt volna. Még mindig ugyanúgy néz Willyre.
De ahogy azt lentebb is írtam, valamiért még mindig együtt vannak, lehet, hogy csak a gyerekek, de lehet, hogy még mindig éreznek valamit egymás iránt... ezt csak ők tudják, de őszintén remélem, hogy ez a sok gond nem teszi tönkre Elizabethet és a két kicsit.
2010. november 03. 15:41 #34
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Esszy @ 2010.11.03. 15:38)
Valahol igazad van. William nekem sem a szívem csücske, ő a tipikus példája annak, hogy egy embert csak a külső miatt is lehet szeretni és ha jól néz ki, sokak szemében máris tehetséges. Elizabethet viszont nagyon szeretem és néha már rossz az olyan cikkeket olvasni, amiben William valamelyik állítólagos nőjéről van szó. Én nem lennék képes beletörődni, ha megcsalnának, Eli viselkedése viszont olyan, mintha semmi sem történt volna. Még mindig ugyanúgy néz Willyre.
De ahogy azt lentebb is írtam, valamiért még mindig együtt vannak, lehet, hogy csak a gyerekek, de lehet, hogy még mindig éreznek valamit egymás iránt... ezt csak ők tudják, de őszintén remélem, hogy ez a sok gond nem teszi tönkre Elizabethet és a két kicsit.

Az a "baj", hogy ha már gyerekek is vannak, akkor nehezebb az elválás. A környezetemben most egy ismerősöm hasonló cipőben jár. És ilyenkor nem is az érzelmek dominálnak, hanem a gyerekek. Hát nem tudom.. szerintem pont az a baj, hogy William látja, amint Elizabeth elnéz neki mindent. Ideig-óráig "megjavul", de amint jön egy két lábon járó cici, máris megy félre megint.
2010. november 03. 19:46 #35
Jasmyne
Jasmyne
visszatérő vendég

Státuszlet be a kinda happier.
Hozzászólás: 330
Csatolások: 0
Azonosító: 137591
Én nem fogadtam volna vissza, ha már megcsalt akkor menjen útjára, még akkor is ha gyerekek is vannak :S.
2010. november 04. 18:53 #36
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Idézet (Jasmyne @ 2010.11.03. 19:46)
Én nem fogadtam volna vissza, ha már megcsalt akkor menjen útjára, még akkor is ha gyerekek is vannak :S.

Igazából ha lefeküdt volna valakivel, akkor én sem fogadnám vissza, de ha egy csók lett volna, akkor még lehet, hogy visszafogadnám.
2010. november 06. 15:41 #37
- törölt felhasználó -    
Olvasgatom itt, hogy milyen aljas az Epizód, és le vagyok döbbenve, mert nagyon régen gyűjtöttem és szerettem. Még jó, hogy már nem. :S
2010. november 07. 20:49 #38
Elizabeth01
Elizabeth01
visszatérő vendég
Idézet (London Tipton @ 2010.11.06. 15:41)
Olvasgatom itt, hogy milyen aljas az Epizód, és le vagyok döbbenve, mert nagyon régen gyűjtöttem és szerettem. Még jó, hogy már nem. :S

Hát igen...először én is megdöbbentem.
2010. november 11. 14:04 #39
liliom3
liliom3

StátuszHappy vagyok :D
Hozzászólás: 854
Csatolások: 0
Azonosító: 137455
orulok thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Elizabeth01
2010. december 01. 22:11 #40