A legújabb pletykák szerint Elizabeth Gutiérrez visszafogadta hűtlen férjét, William Levyt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Gutiérrez megbocsátott férjének
2010. november 01. 10:54
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
2010. november 01. 10:57
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Én nem vagyok Levy rajongó, nyaktól lefelé még jól néz ki, de a fejével nálam már gondok vannak. Ettől függetlenül nem a ronda kategória, nem hiszem, hogy rá lenne fanyalodva arra, hogy erőszakkal kapjon meg bárkit is. Ettől függetlenül nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nem is értem miért csalja meg állandóan a feleségét, hiszen Elizabeth olyan szép nő! Jó, mondjuk ez önmagában biztos kevés, de nem hiszem, hogy olyan borzasztó lehet vele lenni. Ha meg igen, hát menjenek külön. Nagyon megalázó ez az egész Elizabeth-re nézve. Én ennyiszer nem tudnék megbocsájtani. Egyszer még talán...
2010. november 01. 11:03
Szerintem ez hülyeség.Willam szerintem soha nem lenne képes erre...
2010. november 01. 11:05
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Linaa @ 2010.11.01. 11:03)
Szerintem ez hülyeség.Willam szerintem soha nem lenne képes erre...
Az erőszakra nem, de önmagában simán félremegy a gyönyörű felesége és két szép gyermeke mellett.
2010. november 01. 11:22
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.11.01. 10:57)
Én nem vagyok Levy rajongó, nyaktól lefelé még jól néz ki, de a fejével nálam már gondok vannak. Ettől függetlenül nem a ronda kategória, nem hiszem, hogy rá lenne fanyalodva arra, hogy erőszakkal kapjon meg bárkit is. Ettől függetlenül nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nem is értem miért csalja meg állandóan a feleségét, hiszen Elizabeth olyan szép nő! Jó, mondjuk ez önmagában biztos kevés, de nem hiszem, hogy olyan borzasztó lehet vele lenni. Ha meg igen, hát menjenek külön. Nagyon megalázó ez az egész Elizabeth-re nézve. Én ennyiszer nem tudnék megbocsájtani. Egyszer még talán...
Jah hát nem egy rossz pasi és én nem hiszem hogy megerőszakolna egy lányt. Mondjuk nekem ezért unszimpatikus, az arca már olyan...nem is tudom megfogalmazni olyar...nagyképűnek tűnik az ilyen forma pasik azt hiszik magukról hogy mindenki szereti őket pedik titkon a pokolbakívánják. Én ha a barátnője(felesége) helyében lennék,én biztosan ha megcsalt volna otthagynám a sunyiba már rég, nem baj hogy jó srác, élnek mások is a világon!!! Én egyszer sem tudnék megbocsátani neki...
2010. november 01. 12:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Sztem kitalálta az a kis hülye prosti!
2010. november 01. 12:23
pont egy kétgyerekes apa fog nemi erőszakot végrehajtani egy 17 évesen...ugyanmár.
2010. november 01. 12:39
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Ugyan már, naivság azt hinni, hogy mert van két gyereke, attól nem csalja meg a párját.
Valószínűleg túl korán kötötte le magát komolyan, most meg hajtja a vére, ennyi. Itt van a rengeteg női rajongó, hatalmas népszerűség, ezernyi kísértés...
Nem védem, mert attól csúnya dolog volt, hogy hűtlenkedett.
Mindegy akármilyen ember is a magánéletében én imádom, igazi dögös pasas.
Valószínűleg túl korán kötötte le magát komolyan, most meg hajtja a vére, ennyi. Itt van a rengeteg női rajongó, hatalmas népszerűség, ezernyi kísértés...
Nem védem, mert attól csúnya dolog volt, hogy hűtlenkedett.
Mindegy akármilyen ember is a magánéletében én imádom, igazi dögös pasas.
1 felhasználónak tetszik:
Elizabeth01
2010. november 01. 13:18
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Ja és azt én se hiszem, hogy erőszakoskodott volna. Most őszintén, ha ránéz az ember, olyan pasinak tűnik, akinek erőszakhoz kéne folyamodnia, hogy megkapjon egy nőt? Na ugye...
2010. november 01. 13:45
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
A cikkben is megírtam, hogy szerencsére a rendőrség lezárta a nyomozást, ezért bármi is történt köztük, annak vége. Igazából én is örülök, hogy Elizabeth megbocsátott Williamnek.
Állítólag vettek egy luxusvillát is a napokban...
Megpróbálok majd írni róla cikket, ha a házról lesz kép.
Állítólag vettek egy luxusvillát is a napokban...
Megpróbálok majd írni róla cikket, ha a házról lesz kép.
2010. november 01. 15:40
Szerintem nem igaz az a gonosz pletyka... De ha igaz lenne, én tuti nem bocsátanám meg neki a felesége helyében.
2010. november 01. 16:08
Csak egy probléma van a cikkel, méghozzá, hogy Elizabeth egyáltalán nem nyilatkozott az ügyről. Az Epizód pedig mindig magának talál ki nyilatkozatokat...
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. november 01. 16:10
Idézet (Esszy @ 2010.11.01. 16:08)
Csak egy probléma van a cikkel, méghozzá, hogy Elizabeth egyáltalán nem nyilatkozott az ügyről. Az Epizód pedig mindig magának talál ki nyilatkozatokat...
Az Epizódban minden hazugság, ezt már írtam is valahol...
2010. november 01. 16:13
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.01. 16:10)
Az Epizódban minden hazugság, ezt már írtam is valahol...
Ez így igaz, ezért sem érdemes az alapján cikket írni. Vagy többéves pletykákat állítanak be tényként, vagy kitalálnak új híreket. Ráadásul személyes problémám is van ezzel az újsággal, az egyik cikkükben ugyanis az én honlapomról szedték le a designt és rakták be az egyik cikkükhöz
2010. november 01. 16:31
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Hát én nem vagyok csuhásmari rajongó és ezt a tagot se nagyon ismerem, de ha ilyen felrekacsingató akkor én már rég meghúztam volna a gyeplőt.
2010. november 01. 16:36
Idézet (Esszy @ 2010.11.01. 16:13)
Ez így igaz, ezért sem érdemes az alapján cikket írni. Vagy többéves pletykákat állítanak be tényként, vagy kitalálnak új híreket. Ráadásul személyes problémám is van ezzel az újsággal, az egyik cikkükben ugyanis az én honlapomról szedték le a designt és rakták be az egyik cikkükhöz 
Kiragadnak a sztártól egy-egy kijelentést innen-onnan (nem számít, hogy melyiket éppen milyen szövegkörnyezetben és mikor mondta), s azokat összekombinálják egy nyilatkozatba, ami már 100% hazugság lesz. Arról nem is beszélve, hogy nekik van az az idióta főszerkesztőjük, aki hozott egy olyan szabályt, hogy a külföldi nevekre nem lehet ékezetet tenni. Én már ebből láttam, hogy egy nem normális társaság...
Szerk.: Ezt mind bennfentesektől tudom, mert egy ismerősöm dolgozott ott, de ő sem bírta sokáig.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.