Starity

Kate Winslet

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 18. 01:57 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2011.06.18. 01:49)
Jajj, bocsi. Nem is figyeltem. Pedig olvastam még akkor.  _nevet.gif Persze, hogy van. Ugye ott van az Én, Pán Péter, a Mennyi teremtmények, a Sade Márki játékai, a Románc és cigaretta, a Holiday stb...  smileeee.gif Igazából minden filmjét imádom. Sosem okozott még csalódást.

Igaz én nem sokat láttam,de rossz munkája Kate-nek biztosan nincs!
Ó tényleg a legutóbb láttam az Érzelem és értelem című filmet.Elnyerte az is tetszésemet.Jane Austen munkáit nagyra tartom. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. június 18. 02:02 #22
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.06.18. 01:57)
Igaz én nem sokat láttam,de rossz munkája Kate-nek biztosan nincs! 
Ó tényleg a legutóbb láttam az Érzelem és értelem című filmet.Elnyerte az is tetszésemet.Jane Austen munkáit nagyra tartom. smileeee.gif

Na látod, az is egy remek film. Nem is olyan rég volt pont valamelyik csatornán. Azt hiszem az RTL-en. think.gif Jó késő este. dry.gif Ha pedig nevetni akarsz, akkor mindenképp ajánlom a Románc és cigarettát. Elég mocskos egy film, de tuti tetszeni fog. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. június 18. 02:11 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2011.06.18. 02:02)
Na látod, az is egy remek film. Nem is olyan rég volt pont valamelyik csatornán. Azt hiszem az RTL-en. think.gif Jó késő este. dry.gif Ha pedig nevetni akarsz, akkor mindenképp ajánlom a Románc és cigarettát. Elég mocskos egy film, de tuti tetszeni fog. biggrin.gif

Most olvastam el a történetét.Jónak látszik. biggrin.gif
Mindenképpen utána fogok nézni.Köszi! meghajolo.gif
Úgy emlékszem a Viasat3-on is volt az Érzelem és értelem, de nem vagyok benne biztos.Habár már mindegy is,hiszen hetekkel ezelőtt volt.
2011. június 20. 23:53 #24
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Én is, mint itt mindenki, imádom Kate-et! De szerintem, őt nem lehet nem szeretni! Olyan tündéri teremtés, nagyon kedves embernek tűnik. Nagyon szeretem a filmjeit, mert még egyikben sem csalódtam. Ha vidám, vagy ha szomorú vagyok, bármilyen kedvem van, megtalálom tőle a megfelelő filmet. Lehet, hogy valakinek furcsa, de én nem a Titanic című filmben láttam először, habár az a kedvencem. A legalaposabban, és a legtökéletesebben feldolgozott film, ami valaha készült. Még az Avatar sem szárnyalta felül. A What if című száma már 5 éve a kedvenc dalom, és a csengőhangom is! =D Kate egy olyan ember, akire érdemes felnézni. Több ilyen ember kellene ebbe a világba!
2 felhasználónak tetszik: dave095, s.t.a.r.
2011. június 21. 10:46 #25
dave095
dave095
Idézet (Alison Lerman @ 2011.06.20. 23:53)
Én is, mint itt mindenki, imádom Kate-et! De szerintem, őt nem lehet nem szeretni! Olyan tündéri teremtés, nagyon kedves embernek tűnik. Nagyon szeretem a filmjeit, mert még egyikben sem csalódtam. Ha vidám, vagy ha szomorú vagyok, bármilyen kedvem van, megtalálom tőle a megfelelő filmet. Lehet, hogy valakinek furcsa, de én nem a Titanic című filmben láttam először, habár az a kedvencem. A legalaposabban, és a legtökéletesebben feldolgozott film, ami valaha készült. Még az Avatar sem szárnyalta felül. A What if című száma már 5 éve a kedvenc dalom, és a csengőhangom is! =D Kate egy olyan ember, akire érdemes felnézni. Több ilyen ember kellene ebbe a világba!

A szívemből szóltál! w00t.gif A What if-et én is imádom, egyszerűen nem lehet megunni. Már mióta próbálom a kislemezt is beszerezni. unsure.gif Magyarországon sajnos már nem igazán lehet kapni. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2011. augusztus 02. 02:36 #26
- törölt felhasználó -    
Ez ilyen anonim Kate-gyűlés, szóval én azóta kedvelem Kate-t, amióta mellékszerepelt az Extrasban. Az Oscar-szerző terve nagyon ott volt. Jelenleg pedig erről az eseményről szeretnék videót látni, de ameddig előkerül, addig a faékegyszerűségű Kate-gifemmel szórakoztatom magam. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, Alison Lerman
2011. augusztus 03. 15:46 #27
dave095
dave095
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.02. 02:36)
Ez ilyen anonim Kate-gyűlés, szóval én azóta kedvelem Kate-t, amióta mellékszerepelt az Extrasban. Az Oscar-szerző terve nagyon ott volt. Jelenleg pedig erről az eseményről szeretnék videót látni, de ameddig előkerül, addig a faékegyszerűségű Kate-gifemmel szórakoztatom magam.  laugh.gif

És milyen jól bejött neki az Oscar-szerzős terve... biggrin.gif Már én is kerestem arról az eseményről valami kis felvételt, de már lemondtam róla. Jajj, pedig azok a képek. _nevet.gif Meghallgattam volna mesézés közben is. rohog.gif Az animációt meg köszi, le is mentettem. rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. augusztus 05. 02:29 #28
- törölt felhasználó -    
Ezen a tumblren megosztották a videóról készült eseményt, de privát sajnos. Amúgy csináltam egy szebben festő gifet róla, mint az előbbi. A videó amiből csináltam, picit lehetett volna bővebb ennél a résznél. Ilyen lett.
2011. augusztus 07. 10:44 #29
Mendys
Mendys
visszatérő vendég

StátuszCoffee in one hand, confidence in the other
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 155358
Én nagyon szeretem Kate-et. Remek színésznő. Én is, mint sokan a Titanic-ból ismertem meg, ami szerintem egy nagyon jó film! Egyébként Kate gyönyörű és ahogy az interjúit nézegettem, remek személyisége van!
2011. augusztus 14. 20:35 #30
dave095
dave095
Idézet (Mendys @ 2011.08.07. 10:44)
Én nagyon szeretem Kate-et. Remek színésznő. Én is, mint sokan a Titanic-ból ismertem meg, ami szerintem egy nagyon jó film! Egyébként Kate gyönyörű és ahogy az interjúit nézegettem, remek személyisége van!

Szerintem is egy nagyon jó film, de a színészi tehetségét nem igazán tudta benne kamatoztatni. rolleyes.gif Sokkal több van benne. A személyiségével kapcsolatban is teljes mértékben egyetértek. Komoly, érett és mindemellett humoros. smileeee.gif A generációjának egyik legtehetségesebb színésznője. Kár, hogy nem sokan ismerik. Aki ismeri is, az általában csak a Titanicból. Sajnálni tudom őket. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. augusztus 14. 21:25 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2011.08.14. 20:35)
Szerintem is egy nagyon jó film, de a színészi tehetségét nem igazán tudta benne kamatoztatni.  rolleyes.gif Sokkal több van benne. A személyiségével kapcsolatban is teljes mértékben egyetértek. Komoly, érett és mindemellett humoros.  smileeee.gif A generációjának egyik legtehetségesebb színésznője. Kár, hogy nem sokan ismerik. Aki ismeri is, az általában csak a Titanicból. Sajnálni tudom őket. pardon.gif

Azért annak örülök,hogy Kate tehetségére nem csak mi egyszerű hétköznapi emberek figyeltünk fel,hanem a filmipari nagykutyák is.Hiszen sorolhatnám számtalan legjobb színésznőért kapott ill. jelölt díját is (Oscar, GG, Bafta) És az is lényeges hogy, majdnem minden filmje sikert ért el.Szóval Kate Winslet egy zseni! Én máris jobban állok hozzá egy filmhez,ha meglátom a nevét a szereplőlistán. A Titanic pedig tényleg nagyon jó film,de nálam ha K.W ,akkor inkább Finding Neverland. beer.gif
2011. augusztus 14. 21:32 #32
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Ahogy megláttam a topikot úgy éreztem, hogy kötelező ide írnom. Kate bámulatos színésznő, aki minden filmjében elvarázsol. Én a Finding Neverland című filmben figyeltem fel rá. Onnantól be kell valljam nem volt megállás. blush.gif A Titanicban is hozta azt a szintet, amit vártam tőle. Sőt, még egy új oldalát mutatta meg, amitől majdnem dobtam egy hátast. Bár nekem nem tűnt Leonardo DiCaprio olyan jó párosnak a filmben. Nekem olyan bájgúnárnak tűnik Leo, de el kell ismernem, hogy ő is a kiváló színészek közé tartozik. Kate a Hamletben is hatalmasat alakított. Még énekelt is benne, ami egy külön piros pont volt neki. Akkor ott volt a What If című szám, ami számomra a véget jelentette. Onnantól tudtam, hogy ő mindenben tehetséges. Profi színésznő, kiváló énekesnő. Ezek mellett egy humoros, kedves nő. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy világsztárnak érezné magát. Legalábbis ez jön le az interjúiból. Véleményem szerint szőke hajjal sokkal gyönyörűbb, mint vörös hajjal. Rendezgettem régebben a kedvenc sztárjaimat, és lecsúszott véletlen a 14. helyre. Komolyan véletlen volt, csak most vettem észre. Gyorsan visszatettem az 5. helyre. Gondolom sokak álma, hogy egyszer találkozhassanak vele. Ez velem sincsen másképp. Gratulálok Katenek! Mindent elért az életben amit akart. Csak meghajolni tudok előtte. meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., dave095
2011. december 21. 17:29 #33
dave095
dave095
Eléggé kihalt a topik, de remélem ez már nem sokáig marad így. biggrin.gif Egy jó hírrel szolgálnék: Kate elnyerte a Legjobb színésznőnek járó díjat a Satellite Award-on. Gratulálunk neki! pompom.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, s.t.a.r., Alison Lerman
2012. február 21. 19:50 #34
dave095
dave095
Ha valakit esetleg érdekelne smileeee.gif

http://www.facebook.com/pages/I-heart-Kate-Winslet/277041939035720
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. július 28. 02:04 #35
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (dave095 @ 2012.02.21. 19:50)

biggrin.gifD
Én ugyan nem nagyon csípem az ilyen "lájkoltam" meg "megy a lájk" kifejezéseket, de most ebben az esetben megnyomtam a tetszik gombot! wink.gif Még több Kate Winslet! Jeee! rolleyes.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok