Kirúgják Bent a Viva TV-től?
2010. november 01. 12:03
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem értem, hogy miért kell egyáltalán embereket elküldeni? Eddig is kevesen voltak a sok műsorhoz, egy plusz emberrel, csak jobban járnak. Régen is négyen voltak, akkor most miért ne lehetnének?
2010. november 01. 12:31
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
én nem fogom nézni így a vivát..
2010. november 01. 12:37
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
ha vkit elkéne küldeni akk az a zola lenne
de sztem bizzos nem küldik el az hü,lyeség lenne ők sikeresek szeretik őket ha azt akarják h nézzék őket akk nem fognak új müsorvezetőt felvenni úőgy egy másik nagyon sikereset elküldenek
de ha elküldik én nem naon fogom a vivát nézni
de sztem bizzos nem küldik el az hü,lyeség lenne ők sikeresek szeretik őket ha azt akarják h nézzék őket akk nem fognak új müsorvezetőt felvenni úőgy egy másik nagyon sikereset elküldenek
de ha elküldik én nem naon fogom a vivát nézni
2010. november 01. 13:17
Remélem, hogy nem igaz, mert az egész VIVÁban ő volt az egyetlen ember, aki miatt megnéztem néha a műsorokat.
2010. november 01. 13:29
Neeeeeeeeeeeee!!!!!! Ő a kedvenc műsorvezetőm! Ben nélkül nem igazi!
2010. november 01. 13:36
Na végre. Sose bírtam ezt a gyereket, mindig is egy önelégült mitugrásznak tartottam. Azt egyébként nem értem, hogy a kiskamaszok mit szeretnek benne ennyire, mert szerintem még jól sem néz ki
2010. november 01. 14:09
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Engem neem, de azért nagyon szomorú vagyok.
2010. november 01. 14:14
ÁÁáááááááááááááá neeeee!!!!! Ezt nem hiszem el!!!!!!

Ha ki merik rúgni, én tutira írok panaszlevelet a Vivának, és mindennek elhordom őket!!! Miért nem fér el négy műsorvezető??!
Ha ki merik rúgni, én tutira írok panaszlevelet a Vivának, és mindennek elhordom őket!!! Miért nem fér el négy műsorvezető??!
2010. november 01. 16:17
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: