Robert Sheehan - Screening of ' Cherrybomb ' at Beaufort House
2010. december 01. 07:20
Idézet (csipkefa @ 2010.11.30. 22:32)
Ilyenkor mindig mint valami pedobear olyannak érzem magam, amikor csak kb két évvel fiatalabb nálam Robert. oh!
LOL
Ne mondj már ilyet
Tudjuk, hogy Rupert és Sheenan ezen a Cherrybomb utáni vetítésen karaokéztak is? Van két elmosódott fotó róluk, és valaki, aki ott volt, azt mondta, hogy Foo Fighters számokat énekelt(ek volna)
2010. december 01. 14:10
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 07:20)
LOL
Ne mondj már ilyet
Tudjuk, hogy Rupert és Sheenan ezen a Cherrybomb utáni vetítésen karaokéztak is? Van két elmosódott fotó róluk, és valaki, aki ott volt, azt mondta, hogy Foo Fighters számokat énekelt(ek volna)
Ne mondj már ilyet
Jesszus, komolyan?
Haha, még én is annak érzem magam, pedig én két évvel fiatalabb vagyok Robertnél.
2010. december 01. 14:28
Idézet (Domcicc @ 2010.12.01. 14:10)
Jesszus, komolyan?
Azt azért megnéztem volna...vagy inkább nem, még megsüketülök.
Aki ott volt, az azt mondta bárcsak ne hallotta volna őket énekelni.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. december 01. 14:52
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 14:28)
Aki ott volt, az azt mondta bárcsak ne hallotta volna őket énekelni.
Ittak, de nem voltak részegek, szóval az alaphangulat megvolt, de Rupert még akkoris feszengett. Robert még a haját is rázta, annyira beleélte magát

2010. december 01. 16:10
Idézet (Domcicc @ 2010.12.01. 14:52)
Őrültek vagy örültek?
Kis híján énis belekerültem a kampányoló videóba de nem voltam benne. Láttuk már a különböző országok kampány videóit?
2010. december 01. 17:05
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 16:10)
Őrültek vagy örültek?
Teljesen mindegy, akkor is szeretem mindkettőt és jogosan (ő)örültek mert sikeresen összehoztak egy jó filmet, mi pedig aláírtuk a petíciót és csináltunk videót is.
Kis híján énis belekerültem a kampányoló videóba de nem voltam benne. Láttuk már a különböző országok kampány videóit?
Nem
Sőt, bevallom töredelmesen, a filmben a szövegek felét nem értettem, mert nem vagyok hozzászokva a brit akcentus(ok)hoz, angol feliratot pedig nem találtam. Sokadik nézésre valószínűleg már könnyebb lesz.
2010. december 01. 17:10
Idézet (Domcicc @ 2010.12.01. 17:05)
Nem
Linket kérek!
Sőt, bevallom töredelmesen, a filmben a szövegek felét nem értettem, mert nem vagyok hozzászokva a brit akcentus(ok)hoz, angol feliratot pedig nem találtam. Sokadik nézésre valószínűleg már könnyebb lesz.
Misfits-nél is mindig kötelezően angol feliratozok, főleg Lauren Socha miatt. 
Ha jól emlékszem, 4 percnél vagyunk mi magyarok, de nem emlékszem pontosan.
A filmbéli akcentus ír volt és néhol nekem is problémát okozott a megértése bizonyos szavaknak. Többször meg kellett hogy hallgassam mire megértettem, onnantól kezdve már tudtam magyarul mit jelent, a megértésnél voltak gondok
2010. december 01. 17:39
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 17:10)
Ha jól emlékszem, 4 percnél vagyunk mi magyarok, de nem emlékszem pontosan.
A filmbéli akcentus ír volt és néhol nekem is problémát okozott a megértése bizonyos szavaknak. Többször meg kellett hogy hallgassam mire megértettem, onnantól kezdve már tudtam magyarul mit jelent, a megértésnél voltak gondok
2-3 perc között volt magyar jelenlét.
Nekem minden, ami nem amerikai angollal van nehézséget okoz még, mondjuk Robertet még úgy ahogy értem, vagyis inkább hozzászoktam. Majd gyakorolni fogok
2010. december 01. 18:27
Idézet (Domcicc @ 2010.12.01. 17:39)
2-3 perc között volt magyar jelenlét.
Nekem minden, ami nem amerikai angollal van nehézséget okoz még, mondjuk Robertet még úgy ahogy értem, vagyis inkább hozzászoktam. Majd gyakorolni fogok
Ezt most nem értem. Valamelyik ugrálós csaj a film kezdetén magyar?
Luke akcentusa még okés volt, de mikor James Nesbitt felbukkant ..
2010. december 01. 20:11
Idézet (Domcicc @ 2010.12.01. 17:39)
Hidd el, minden csak gyakorlás és megszokás kérdése.
2010. december 01. 23:51
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Esélytelen, hogy ehhez a filmhez van magyar felirat?
Kate! tudsz valamivel szolgálni nekem?
valami jó infó...esetleg?
hmmm?
Elképzeltem , ahogy Robert énekel
hát a kandikamerának biztos jó anyag lenne
2010. december 02. 01:09
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (Sixy @ 2010.12.01. 23:51)
"Raff in the jungle, in the-in the jungle!"
2010. december 02. 07:40
Idézet (Sixy @ 2010.12.01. 23:51)
Esélytelen, hogy ehhez a filmhez van magyar felirat?
Kate! tudsz valamivel szolgálni nekem?
valami jó infó...esetleg?
hmmm?
Gyerekek, mikor tanuljátok már meg végre, hogy a jó de nehezen hozzáférhető filmekhez soha nincs magyar felirat?
Tudtommal angol felirat sincs hozzá. Most máshoz készítek feliratot, ha van igény, csinálok hozzá feliratot, ha végeztem a mostani filmmel. Csak az kell, hogy valaki találjon hozá angol feliratot és küldje át nekem. Megnézzük passzol-e a verzióhoz és ha igen, akkor szívesen megcsinálom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.