Sok van de a legnagyobb kedvenceim a True Blood,Fiúk a klubból,Glee,Shameless(US),White Collar,Skins(UK),American Horror Story,Így jártam anyátokkal,Modern Family és a Tudorok
A most futó sorozatok közül: Blue Bloods, Breakout Kings, Castle, Eureka, Fairly Legal, Flashpoint, Hawaii Five-0, Lost Girl, NCIS: LA, Nikita, Shameless, Sherlock, Spirited, Star Wars - The Clone Wars, Suits, The Glades, Unforgettable és Warehouse 13.
Így jártam anyátokkal Suite life of Zack and Cody/ on deck Jessie NCIS Castle Jim szerint a világ Életem értelmei WOWP Szellemekkel Suttogó Charmed Mentalista Dr. House
- Once Upon a Time
- Revenge
- El Internado (Internátus)
- Petrocelli
- Gyilkos sorok
- Váratlan utazás
- Anne Zöldoromból
- Életem értelmei
- Jim szerint a világ
+ jó pár japán, koreai és taiwani sorozat
Igazából legnagyobb kedvencem a Buffy a vámpírok réme, de nagyon nagyon sok más kedvencem is van. Sőt, mondhatjuk azt is, hogy függő vagyok! Pl: Angel, The Borgias, Once upon a time, Grimm, New Girl, American Horror Story, Nikita, Vampire Diaries, A Harper sziget Pushing Daisies, My name is Earl, Game of Thrones, True Blood, Sherlock, Camelot, How I met your mother, True Calling, Scrubs, Friends, Malcolm in the middle, My wife and kids, Relic Hunter, Tudors, Criminal Minds, Smallville, Black Adder, Dharma & Greg, South Park, Medium, Gossip Girl
Legnagyobb kedvencem a Supernatural, utána pedig a Nikita és a The Vampire Diaries. Ez az a három, amit mindig. Továbbá: Pretty Little Liars, Glee, Gossip Girl, Game of Thrones, American Horror Story, Teen Wolf, Don't Trust the B-- in Apartment 23