Melyik a kedvenc sorozatod?
2011. március 15. 14:09
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Legend of the Seeker
Supernatural, Gossip Girl, Bones, One Tree Hill, How I Met Your Mother, Charmed, Veronica Mars, Misfits, Skins, Glee, Life Unexpected, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Make It Or Break It, Friends, Heroes, 90210, Dollhouse, Castle, Lie To Me, Grey's Anatomy, Hellcats, Nikita, Sabrina a tiniboszorkány és Merlin
remélem nem hagytam ki semmit
kicsit sorozatfüggő vagyok
Supernatural, Gossip Girl, Bones, One Tree Hill, How I Met Your Mother, Charmed, Veronica Mars, Misfits, Skins, Glee, Life Unexpected, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Make It Or Break It, Friends, Heroes, 90210, Dollhouse, Castle, Lie To Me, Grey's Anatomy, Hellcats, Nikita, Sabrina a tiniboszorkány és Merlin
remélem nem hagytam ki semmit
2011. március 16. 20:11
1.ÁrvaAngyal
2.MindörökkéSzerelem
3.SzerelemNevében
2.MindörökkéSzerelem
3.SzerelemNevében
2011. március 16. 20:15
Sonny a sztárjelölt,Szellemekkel suttogó
,Wizards of Waverly Place,Jonas/L.A.,Glee,Buffy,a vámpírok réme, iCarly
2011. április 27. 19:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A kedvencem és amit mindig nyomon követek : The Vampire Diaries
Amiket még szoktam nézni , de nem követek minden részt nyomon :
How I Met Your Mother / Two and a Half Men / Friends / Desperate Housewives / Dr. House / Cougar Town / Glee / Supernatural / Gossip Girl / Hannah Montana / The O.C. / Lost / One Tree Hill
Amiket még szoktam nézni , de nem követek minden részt nyomon :
How I Met Your Mother / Two and a Half Men / Friends / Desperate Housewives / Dr. House / Cougar Town / Glee / Supernatural / Gossip Girl / Hannah Montana / The O.C. / Lost / One Tree Hill
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2011. április 28. 20:18
általában nekem mindig az a kedvenc sorozatom amit éppen nézek!
és az most a Váratlan utazás!
komoly ennyi év után újra nézni. nagyon jó kis sorozat ez még mindig! tök jópofa és tanulságos dolgokkal van tele.nagyon kedves sorozatom volt ez gyerek fejjel de most még jobb nézni a napjaink sok műanyag elkorcsosult népbutító és ostoba tv műsorai mellet a Váratlan utazás még mindig egy igazi gyöngyszem!
és az most a Váratlan utazás!
komoly ennyi év után újra nézni. nagyon jó kis sorozat ez még mindig! tök jópofa és tanulságos dolgokkal van tele.nagyon kedves sorozatom volt ez gyerek fejjel de most még jobb nézni a napjaink sok műanyag elkorcsosult népbutító és ostoba tv műsorai mellet a Váratlan utazás még mindig egy igazi gyöngyszem!
2011. április 30. 17:52
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Barátok közt..Vampire Diaries
D
Adri98
2011. április 30. 17:54
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Jóbarátok
emilycody69
2011. április 30. 17:56
Idézet (Marina Salvatore @ 2011.04.30. 17:52)
Barátok közt..Vampire Diaries
D
jaja, meg JóbanRosszban
2011. április 30. 17:57
Nem vagyok valami nagy sorozatnéző, de most nagyon rákattantam az Ezelre.
2011. április 30. 18:00
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
A kedvenc & talán az 1-en, amit szinte mindig megnézek a Barátok Közt. Nem vagyok sorozat függő, a nyálcsorgatós, lelkizős szappanoperáktól meg egyszerűen "kiráz a hideg".
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.