A Mindörökké szerelem az RTL Klub műsorán
2010. november 20. 13:08
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
eddig nagyon jó ez a sorozat
2010. december 27. 11:55
|
|
ginacica88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 128539 offline
|
Hát nem igaz mert mind 2 ő jóó sori csak a tv2őn eleve jobbak vannak mint pl Árva angyal a kedvencem! Mondjuk az RTL-en is van jó sori mert régebben a Csacska Angyal,Te vagy az életem!
De am az X-faktornál 100 de jobb a Megasztár ez az én véleményem!
De am az X-faktornál 100 de jobb a Megasztár ez az én véleményem!
2011. január 23. 14:45
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
Fantasztikus film.Én jobban szeretem az RTL-t mint a TV2-őt a sorozatok miatt is.Hiszen az RTL-en volt a Második esély,Rubi és most a Mindörökké szerelem.És a Rubi idején meg hiába próbálkozott a TV2 a Capri meg ezekkel,a Rubit nem tudták utolérni.Az igaz,az Árva angyal tényleg nagyon jó sorozat,de én a Mindörökké szerelem-et sokkal jobbnak tartom.=)
2011. február 27. 15:37
|
|
Vikky031513új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 146313 offline
|
Imádom Lucerot és Sylvia Navarrot is őt régebben láttam a Perlában és imádtam. A csábítás földjént is nézem Lucero abban is nagyon szép és persze Gaby is. Gabriela Spanicot óvodás korom óta szeretem ugyanis akkor adták Magyarországon a Paula és Paulinát és abba a sorozatba belevoltam őrülve. Az Árva angyallal kapcsolatban nekem nem szimpi annyira a sori és Maite is idegesítő.
2014. május 31. 20:46
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatom. Csak ajánlani tudom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: