Egyre több a beszólás, csípős szóváltás az X-Faktor mentorai között. Főleg Geszti Péter és Keresztes Ildikó között kezdenek elharapódzni a dolgok.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: nagyobb tét, nagyobb viták
2010. október 31. 17:46
2010. október 31. 17:48
Idézet
Persze ezek nem komoly veszekedések, mindössze egészséges féltékenység és rivalizálás, hiszen a versenyzőkkel együtt a mentorok is versenyben vannak, és mind tudják, nem babra megy a játék.
Szerintem meg csak előre megrendezett műbalhék. Olyan pletykát is hallottam már, miszerint valójában nem is a zsűri dönt, hanem a műsorigazgató irányítja az eseményeket.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 31. 17:48
Akartam, de mikor kerestem a nevére, csak Malek Andreát hozta ki.
2010. október 31. 17:49
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát na,
ez van
ez van
2010. október 31. 17:49
Az előbbit Dave095-nek szántam. Kedves El Mexicano, szerintem ez a pletyka nem igaz.
2010. október 31. 17:50
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.31. 17:48)
Szerintem meg csak előre megrendezett műbalhék. Olyan pletykát is hallottam már, miszerint valójában nem is a zsűri dönt, hanem a műsorigazgató irányítja az eseményeket.
Amúgy szerintem sem a zsűri dönt, hanem a műsorigazgató, bár kitudja.
2010. október 31. 17:51
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
pont ezt olvastam reggel a blikkben...
és egyet értek Ildikóval, Gesztinek feltűnési viszketegsége van.Nem bírom.
De Ildikó is túlzásba viszi amit csinál. Szegény zsűrit úgy ahogy van nem szeretem.
és egyet értek Ildikóval, Gesztinek feltűnési viszketegsége van.Nem bírom.
De Ildikó is túlzásba viszi amit csinál. Szegény zsűrit úgy ahogy van nem szeretem.
2010. október 31. 17:52
|
|
Regi198 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 696 Csatolások: 14 Azonosító: 126170 offline
|
nekem a malek miklós a kedvenc mentorom de a mentoráltjait nem bírom inkább neki adtam volna a lányokat mert a mimi és gergő a summer sisters meg a non stop nem tartozik a kedvenceim közé
2010. október 31. 17:54
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Mentorok közül én csak Keresztes Ildikót bírom. Ő le is tett már valamit az asztalra, hiszen 1987 óta van a zeneiparban. Nagy Ferót sehová sem tudom tenni. Nem is értem, hogy miért pont őt választották be.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.