Mozikban a Paranormal Activity 2
2010. október 31. 17:17
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.31. 17:03)
Óh, az első részt láttam (legalábbis az egyik verziót a három közül), és isteni volt! Bár sokáig nagyon féltem tőle, mert olyan jól meg volt csinálva. Nem a látvány volt különösen ijesztő, mert ez nem a Fűrész, hanem lelkileg volt egy rémálom a nézőnek. Ilyen egy igazi horrorfilm.
Remélem Katie és a hapsi lesz benne megint. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt a lánnyal, miután eltűnt. Holnap úgyis Halloween night, majd megnézem.
Remélem Katie és a hapsi lesz benne megint. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt a lánnyal, miután eltűnt. Holnap úgyis Halloween night, majd megnézem.
Én azt a verziót láttam, amikor a végén Katiet megszállta a szellem és megölte a pasiját, majd csak ült a sötétben a hulla mellett és a zsaruk rátaláltak és lelőtték. Szóval nekem furcsa lenne, ha megint ugyanaz a két szereplő játszana benne.
Amúgy, amikor vége lett a filmnek, nálam az óra OO:OO mutatott és azt hittem, hogy elájulok.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 31. 17:19
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
jájj már az elsőn is majdnem besz**tam
2010. október 31. 17:20
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.31. 17:17)
Én azt a verziót láttam, amikor a végén Katiet megszállta a szellem és megölte a pasiját, majd csak ült a sötétben a hulla mellett és a zsaruk rátaláltak és lelőtték. Szóval nekem furcsa lenne, ha megint ugyanaz a két szereplő játszana benne.
Amúgy, amikor vége lett a filmnek, nálam az óra OO:OO mutatott és azt hittem, hogy elájulok.
A 2. rész tulajdonképpen az első rész előzménye.. Jó kis mondat
Dancsy
2010. október 31. 17:24
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Megnézem, de nem számítok semmi borzongásra – szerintem már az első rész valami hihetetlenül pocsék lett. Nem tudom, miért ilyen felkapott, meg miért mondja mindenki, hogy olyan félelmetes. Inkább unalmas... (Rögtön öt sokkal félelmetesebb filmet fel tudnék sorolni, ami nem örvendett ekkora népszerűségnek.)
2010. október 31. 17:36
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
én imádtam az első részt, iszonyatosan féltem alatta és este nem bírtam aludni sem xD de pont ezért tetszett, és véleményem szerint igaz hogy néha vannak benne unalmas részek de a többi jelent meg annyita hátborzongató és valódinak tűnik hogy az már nem semmi
szerintem a nagy bevételét is ennek köszönheti
2010. október 31. 17:45
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Nem hiszem, hogy megnézem. Az első része sem volt valami nagy cucc, pedig annyira dicsérték az osztálytársaim...
Viszont a csirkelábnyomos résznél jót nevettem.
2010. október 31. 17:47
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.31. 17:09)
Alapjáraton tényleg nem egy nagy "was ist das", de amikor mondjuk egyedül nézed a jó besötétített szobában, akkor már jobban lehet érezni a feszültséget. Az első részben pl. mikor a csaj meg a pasija fent volt az emeleten, az a szellem - vagy mi - meg sikított egyet és dobbantott.. hát magamra öntöttem az üdítőt
Ráadásul én tesómmal néztem éjjeli fél egykor, és hát ő sem egy betoji gyerek, de eléggé kiakadt. 
Démon volt, és nem "dobbantott", hanem úgy hangzott, mintha odalent megemelte volna a kanapét, majd az lezuhant volna. De az tuti, hogy nem ott volt velük, hanem a földszinten.
2010. október 31. 17:50
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nekem az első rész nem nyerte el a tetszésem, azt hittem félelmetesebb lesz. Alig volt benne parás jelenet, pedig én aztán tudok félni.
Nem hiszem, hogy megnézem, max a barátaimmal, ha rávesznek (az elsőt is csak miattuk néztem meg). Viszont a kutya jó ötlet a filmben, jobban beparáztathat.
Nem hiszem, hogy megnézem, max a barátaimmal, ha rávesznek (az elsőt is csak miattuk néztem meg). Viszont a kutya jó ötlet a filmben, jobban beparáztathat.
2010. október 31. 17:51
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.31. 17:17)
Én azt láttam, amikor a végén a csaj felkelt az ágyból, lesétált a földszintre, majd sikoltozást meg ordítozást lehetett hallani, mint akit nyúznak. A pasi leszaladt, de utána már megszállta a démon a csajt, és a pasit visszadobta a hálószobába. Akkorát esett, hogy meg is halt. Úgy lett vége, hogy a csaj démonosan ordít egyet a kamerába, majd elmegy a kép.
2010. október 31. 18:20
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
szerintem rohadt jó volt az első rész!! én három barátnőmmel néztem és mindannyian alig tudtunk aludni xD de am nagyon a ketőtt is tuti megnézem !!
2010. október 31. 18:21
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
am én úgy halottam h egy családról fog szólni, egy anyu-apu-tinilány-kisbabáról..
de én majdnem befostam az első résztől, pedig egy hónapja láttam,de mostsem tudok elaludni tőle néha.. am én azt a verziót láttam, amit Dancsy o.O" :S a lelövősrészt az jobb lett volna, mert akkor nem lettem volna sztem annyira betojva, de istenbizony nemfogom többször megnézni ezt a filmet >.<xD
de én majdnem befostam az első résztől, pedig egy hónapja láttam,de mostsem tudok elaludni tőle néha.. am én azt a verziót láttam, amit Dancsy o.O" :S a lelövősrészt az jobb lett volna, mert akkor nem lettem volna sztem annyira betojva, de istenbizony nemfogom többször megnézni ezt a filmet >.<xD
Dancsy
2010. október 31. 18:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.31. 17:47)
Démon volt, és nem "dobbantott", hanem úgy hangzott, mintha odalent megemelte volna a kanapét, majd az lezuhant volna. De az tuti, hogy nem ott volt velük, hanem a földszinten.
Na, ez volt az! Akárhogy is volt, én komolyan majdnem itt kaptam szívbajt! Két napig féltem a sötétben a film után
Dancsy
2010. október 31. 18:56
nem láttam az első részt sem,de majd megnézem. a második rész a trailer alapján jónak tűnik
2010. október 31. 19:00
Idézet (picigekko @ 2010.10.31. 18:56)
én szombaton láttam. csak mellékesen. ezzel a résszel együtt érted meg az első részt. és ha már az elsőn bepisiltél ezen tuti h befosol. NAGYON DURVA!! :||
Moziban láttad? Ha neten, akkor megmondanád, hogy hol?
Sehol sem találok hozzá magyar feliratot!!!
2010. október 31. 19:01
|
|
|
És már a 3. rész is készül, 2011 őszére ígérték.
Dancsy
2010. október 31. 19:01
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Azért nézik meg többen moziban, mert horrorfilm, főleg az ilyen típusú horrorfilm moziban üt igazán nagyot.
Egyébként én az első részen majdnem elaludtam, iszonyú unalmas volt és egyetlen jelenet sem hozta rám a frászt. Valszeg ezért fogom moziban megnézni a második részt.
Egyébként én az első részen majdnem elaludtam, iszonyú unalmas volt és egyetlen jelenet sem hozta rám a frászt. Valszeg ezért fogom moziban megnézni a második részt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.