Starity

Segítséget kérek !

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 31. 10:27 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sziasztok !

Szeretném megtudni egy számnak az előadóját és a címét , és most inkább az X-faktor rajongóktól várnék segítséget. Ugyan is azt a számot szeretné megtalálni ami akkor van a magyar X-faktor-ban amikor valaki kiesik és odamennek hozzá a zsűri tagok illetve a többi versenyző. Ez a szám a műsor leges legvégén van , és olyan szép szám. Csak sajnos nem tudok róla semmit.
Talán még az , hogy ha jól emlékszem akkor a Gossip Girl című sorozat 1X08. részében volt a vége felé amikor Nate ( Chace Crawford ) az anyukájával beszélget az apjáról. smileeee.gif

Remélem ezek alapján tudna valaki segíteni nekem meghajolo.gif meghajolo.gif
2010. október 31. 11:19 #2
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.31. 10:27)
Sziasztok ! 
Szeretném megtudni egy számnak az előadóját és a címét , és most inkább az X-faktor rajongóktól várnék segítséget. Ugyan is azt a számot szeretné megtalálni ami akkor van a magyar X-faktor-ban amikor valaki kiesik és odamennek hozzá a zsűri tagok illetve a többi versenyző. Ez a szám a műsor leges legvégén van , és olyan szép szám. Csak sajnos nem tudok róla semmit.
Talán még az , hogy ha jól emlékszem akkor a Gossip Girl című sorozat 1X08. részében volt a vége felé amikor Nate ( Chace Crawford ) az anyukájával beszélget az apjáról.  smileeee.gif 
Remélem ezek alapján tudna valaki segíteni nekem  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Egy percet nem láttam még sem az X-ből, sem a Mega-ból, de visszanéztem az RTL honlapján a videót, és szerintem a végén lévő szám, amire gondolsz, az Mika - Happy Ending című száma.
2010. október 31. 11:21 #3
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (joe_r @ 2010.10.31. 11:19)
Egy percet nem láttam még sem az X-ből, sem a Mega-ból, de visszanéztem az RTL honlapján a videót, és szerintem a végén lévő szám, amire gondolsz, az Mika - Happy Ending című száma.

w00t.gif Ez az a szám w00t.gif wub.gif

Jaj , nagyon hálás vagyok , köszönöm szépen meghajolo.gif meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!