Joe Jonas máris féltékeny
2010. november 23. 15:00
nem tudom,mit parázza túl ezt az egészet Joe... hisz csak film ! -.-
2010. december 01. 20:07
|
|
Dance_Dankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 100 Csatolások: 26 Azonosító: 138711 offline
|
hát már itt is itt van a féltékenység
2010. december 03. 18:11
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Joe akkar lenni a következő csubakka? Nem lepődnék meg ha ptt hagyja és elszökik Jacksonnal
2011. január 12. 15:17
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Jackson kis édes!!!!Olyan arik együtt!!!!Joe sztem nem illik hozzá!!!!kis féltékeny majom!!!
2011. január 22. 20:05
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Ez a Joe Jonas egy undormány főleg ezen a képen, de szerintem nincs semmi oka féltékenynek lennie. Szerintem Jackson és Ash szebb pár lenne, de hát ők tudják...
2011. február 18. 20:15
|
|
angica94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142175 offline
|
Barby5 Barby5
amúgy sztem Ashley sokkal jobbat érdemel!!!
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!

szerintem is
amúgy sztem Ashley sokkal jobbat érdemel!!!
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!
szerintem is
2011. március 14. 20:50
Erre csak ennyit mondok:
1; Várom már ezt a jelenetet
*-* ♥
2; Dzsó bácsi húzzon vissza Demi-hez és hagyja az álompárt magukra. Ashley 2000000x jobbat érdemel Dzsónál Jackson a nekivaló dögös pasi
Breaking Down-ot akarooook!!!!
♥♥♥♥
1; Várom már ezt a jelenetet
2; Dzsó bácsi húzzon vissza Demi-hez és hagyja az álompárt magukra. Ashley 2000000x jobbat érdemel Dzsónál Jackson a nekivaló dögös pasi
Breaking Down-ot akarooook!!!!
2011. március 15. 09:54
Igazad van Alice én is várom ezt a jelenetet,de Demi nem érdemel ilyen pasit inkább menjen vissza az ő szőke cica babájához Chelsea Staub-hoz Joe hülyeség.És Jackson sokkal dögösebb inkább járnék egy szörnnyel mint Joe-val és ezt nem Jacksonra értem.
Jackson és Ashley szökjön el együtt és házasodjanak össze (L) (L) (L) (L) <3 <3 <3
Jackson és Ashley szökjön el együtt és házasodjanak össze (L) (L) (L) (L) <3 <3 <3
2011. március 15. 13:36
Nekem8 xD
A lényeg, hogy Ashley és Jackson az álompár a szememben *-* És nem érdekel semmi más hír *-*
A lényeg, hogy Ashley és Jackson az álompár a szememben *-* És nem érdekel semmi más hír *-*
2011. március 16. 21:28
|
|
titti93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 132916 offline
|
én ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ha Ash boldog Joe-val és ezt érzékelteti is vele, már pedig szerintem érzékelteti, akkor minek féltékenykedik?!
Végül is ez csak egy film és ha ez van a forgatókönyvben ezt kell csinálni nem lehet ellene mit tenni... A pároshoz meg annyit, hogy ha Ashley boldog felőlem áldásom rájuk, végül is az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen és nem az, hogy ki mellett, ő választotta Joe-t nekünk meg el kell fogadnunk a döntését.
Tévedés ne legyen nem vagyok Joe Jonas rajongó!!
Tévedés ne legyen nem vagyok Joe Jonas rajongó!!
2011. április 11. 20:16
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
nem kell joe-nak féltékenykedni
2011. június 28. 17:46
Én nagyon örülnék ha nem ezzel a hülyével hanem Jackson Rathbonel járna! Nagyon összeillenek!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: