húzzon be neki egyet,at csá
Joe Jonas máris féltékeny
2010. november 08. 15:35
|
|
adrikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 138203 offline
|
XD...Nevetséges...Ugy láccik kicsit elkezd elszállni magátol!!Csak ugy magának tulajdonítja a lányokat!!SZÁNALMAS...DE remélem hogy észhez tér és olyan lesz mint régen!
2010. november 08. 19:48
Ezt kifejezetten megérdemli Joe!!
Különben is ez csak egy FILM!!
2010. november 09. 18:36
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
ez van joe!!! megérdemled! egyetértek adrikaXD szánalmas és ez csak egy film és elszállt magától!!
2010. november 11. 16:04
Oké, hogy ez csak egy film, de én azért én sem örülnék, ha a pasim egy másik lánnyal smárol, vagy mit tudom én, mit csinál egy filmben. Valamennyire tehát megértem a helyzetét, de én csak "füstölögnék az irigységtől" magamban, nem elviselhetetlenkednék. Ha ilyen lesz mindig minden helyzetben, Ashley-nek elege lesz belőle és kidobja. Azért drukkolok, hogy ne így legyen - nem bírom különösebben egyiket sem, de nem vagyok rosszindulatú.
2010. november 13. 09:03
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
amúgy sztem Ashley sokkal jobbat érdemel!!!
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!
!)
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!
2010. november 13. 19:57
|
|
ACDC foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 138471 offline
|
Komolyan? Joe féltékeny Jacksonra? Mondjuk Jackson nagyon jó pasi és színész.
2010. november 13. 21:10
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Jaj,mit féltékenykedik?! Nem olyan világi ez a csaj! Ha szakitanak is,majd lesz neki más! Foglalkozhatna 1 kicsit Demi-vel.bár én utálom,de nem igaz h,nem sajnálja demit mert miatta került diliházba!
2010. november 13. 21:13
Idézet (Brittany Bryers @ 2010.11.13. 21:10)
Jaj,mit féltékenykedik?! Nem olyan világi ez a csaj! Ha szakitanak is,majd lesz neki más! Foglalkozhatna 1 kicsit Demi-vel.bár én utálom,de nem igaz h,nem sajnálja demit mert miatta került diliházba!
egyet értek olyan közsög legszivesebben megfolytanám egy pohárvízbe.csak úgy kidopta Demi-t most meg itt féltékenykedik ez a kis pecs már elnézést a kifejezésért
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: