Joe Jonas máris féltékeny
2010. október 31. 12:42
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hát pedig jobban illik Jackson-hoz Ashley ,mint joe-hoz..xD
2010. október 31. 12:43
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ohh istenem...a Jónásék!!! helyesek de kevin a legnormálisabb!!! Ő kitart 1 lány mellett mert tényleg szereti,de Joe vagy Nick... istenem...vegyük pl Nicket 2 Disney-s lánnyal is h kitolt (Miley és Selena) Mileyt jobban szeretem de Selenát is nagyon sajnáltam
Ilyenkor 1ütt érzek
2010. október 31. 12:43
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
remélem "szerelmük ezt NEM lesz képes kibírni"...
gonosz vagyok, tudom, de akkor is:) joe találhatna egy normálisabb csajt, ez nagyon nem szimpi. szerintem nem hiába nem kedveli az anyukája sem...
eddig joe-ra volt jellemző, hogy összejön azokkal, akikkel együtt dolgozik, lehet ezért parázik:)
eddig joe-ra volt jellemző, hogy összejön azokkal, akikkel együtt dolgozik, lehet ezért parázik:)
2010. október 31. 12:48
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Azt olvastam korábban, hogy a kapcsolatuk kezdetén Joe arra kérte Demit, hogy tartsák titokban, hogy együtt vannak. Már akkor tudni lehetett, hogy ez a srác egy idióta.
Ha én egy olyan kedves és melegszívű lánnyal járnék, mint Demi, nemcsak világgá kiabálnám, de talán még hirdetéseket is feladnék a világ minden újságjában, hogy mindenki tudja, hogy én vagyok a legmázlistább pasi.
Ashley-t értelmes lánynak tartottam, mielőtt összejött Joe-val, remélem, hogy visszatér az esze, és sebesen kirúgja.
Ha én egy olyan kedves és melegszívű lánnyal járnék, mint Demi, nemcsak világgá kiabálnám, de talán még hirdetéseket is feladnék a világ minden újságjában, hogy mindenki tudja, hogy én vagyok a legmázlistább pasi.
Ashley-t értelmes lánynak tartottam, mielőtt összejött Joe-val, remélem, hogy visszatér az esze, és sebesen kirúgja.
2010. október 31. 12:58
Hát azért hajrá Joe bír ki ez csak egy buta film!
2010. október 31. 13:03
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
látszik,hogy éretlen ez a gyerek!a lányok sokkal hamarabb érnek meg!ez a kis takonypóc meg itt féltékenykedik mikor Ashley csak a munkáját végzi!annyira ciki az ilyen dolog szerintem!!lejáratja magát ezzel mindenki előtt..de ha neki megéri akkor hajrá
:D:D:D
2010. október 31. 15:12
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Joe....ott kellett neked hagyni Demit
megérdemled!!!!
nem illik össze Ashley-vel.De nehogy próbálkozni merjen újra Deminél
nem illik össze Ashley-vel.De nehogy próbálkozni merjen újra Deminél
2010. október 31. 15:51
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahahhahahahahahah!!!!!!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: