Nagyon sajnáltam őket , hogy kiestek , főleg Alíz-t , mert ő rajta látszott hogy nagyon megviseli a dolog
A Summer Sisters búcsúzott az X-Faktortól
2010. október 31. 09:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem pedig tehetségesek voltak
Nagyon sajnáltam őket , hogy kiestek , főleg Alíz-t , mert ő rajta látszott hogy nagyon megviseli a dolog
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. október 31. 09:23
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Veca az elejétől fogva nem volt szimpatikus, rühellem a személyiségét. És amit most írni fogok, azt nem elfogultságból írom, hanem mert ez az őszinte véleményem:
A Nyári lányokat (ahogyan mindenki mást) lehet szeretni és nem szeretni, de a tehetségük vitathatatlan -ez Vecával is így van. Ám a személyiségük sokkal természetesebb és rokonszenvesebb. Vecáról az jön le, hogy ő már most sztárnak képzeli magát és úgy beszél magáról, mintha rá mindenki irigy lenne és őt akarná, holott szerintem irritáló a hangja, a személyisége és a megjelenése. A Nyári lányok legalább mindig magukat adták és mindent beleadtak a produkcióikba, és lehetett látni rajtuk a fejlődést. Persze Vecán is lehet ezt látni, de ő inkább a beképzeltség és a végtelen antipatikusság határait súrolja.
A Nyári lányokat (ahogyan mindenki mást) lehet szeretni és nem szeretni, de a tehetségük vitathatatlan -ez Vecával is így van. Ám a személyiségük sokkal természetesebb és rokonszenvesebb. Vecáról az jön le, hogy ő már most sztárnak képzeli magát és úgy beszél magáról, mintha rá mindenki irigy lenne és őt akarná, holott szerintem irritáló a hangja, a személyisége és a megjelenése. A Nyári lányok legalább mindig magukat adták és mindent beleadtak a produkcióikba, és lehetett látni rajtuk a fejlődést. Persze Vecán is lehet ezt látni, de ő inkább a beképzeltség és a végtelen antipatikusság határait súrolja.
2010. október 31. 09:27
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Ja, és még valami:
Gesztivel eddig semmi bajom nem volt, mint ember, ám tegnap szíven szúrt az egyik beszólása:
"Neked egyedül akkora szíved van, mint nekik kettőjüknek együtt véve." - mondá ezt Geszti Vecusnak. Na már elnézést, de most nem kezdem el elemezni ezt a hozzászólását, pedig volna mit, de ilyet nem illik mondani senkinek!! Az ilyen sértő kommentjeit inkább tartsa magában az ember, mert ha valaki nagyon érzékeny és fogékony minden véleményre ami őt érinti, akár egy életre is elkísérheti az a mondat, amit nem egy senki mondott neki.
Elnézést a regélésért, de kényszernek éreztem, hogy megosszam eszményeimet veletek.
Gesztivel eddig semmi bajom nem volt, mint ember, ám tegnap szíven szúrt az egyik beszólása:
"Neked egyedül akkora szíved van, mint nekik kettőjüknek együtt véve." - mondá ezt Geszti Vecusnak. Na már elnézést, de most nem kezdem el elemezni ezt a hozzászólását, pedig volna mit, de ilyet nem illik mondani senkinek!! Az ilyen sértő kommentjeit inkább tartsa magában az ember, mert ha valaki nagyon érzékeny és fogékony minden véleményre ami őt érinti, akár egy életre is elkísérheti az a mondat, amit nem egy senki mondott neki.
Elnézést a regélésért, de kényszernek éreztem, hogy megosszam eszményeimet veletek.
2010. október 31. 09:35
Egyáltalán nem volt igazságos.. Azt nem értem, hogy az emberek miért a szimpátia alapján utálta őket? Sokan mondják, hogy nagyképűek de miért? Szerintem egyszer sem nyilatkoztak nagyképűen...Na mindegy..ez van..Remélem Malek Miklós el viszi őket Amerikába és befuthatnak..Hajrá lányok.
2010. október 31. 09:48
Nem tudom,szerintem egyáltalán nem voltak beképzeltek... Én azért sajnálom,hogy kiestek. 
De Veca nagyon aranyos volt,mert mikor a lányok kiestek,ő fakadt sírva,hogy a lányoknak "miatta" kell hazamenniük.
De Veca nagyon aranyos volt,mert mikor a lányok kiestek,ő fakadt sírva,hogy a lányoknak "miatta" kell hazamenniük.
2010. október 31. 09:49
amikor megtudtam hogy Janicsák Veca is párbajozni fog , teljesen kikészültem!!! de amikor elénekelte azt a Whitney Houston számot az egyszerűen ... nem is találok rá szót!! akkorát énekelt , hogy majdhogynem olyan volt mint az eredeti!! még el is érzékenyültem rajta , ugyanis imádom ezt a számot Veca olyan átéléssel énekelte el .. csodálatos volt!!! már nem is idegeskedtem , mert tudtam , hogy ő nem mehet haza!! az lehetetlen.
2010. október 31. 09:54
Hogy őszinte legyek ha rajtam múlt volna a választás akkor ezek közül Vecát ejtettem volna ki. Azonban én már eleve nem őket raktam volna a kieső jelöltek közé hanem például Mariann-t..őt már előbb kiejtettem volna.A Non-Stopot nem értem miért nem kedvelik sokan,én nagyon szeretem őket mert ott van bennük az a kreativitás ami sokakból hiányzik. És ez a tulajdonság manapság ugyanúgy sokat számít mint az énekhang. Továbbá láttam Wolf Katit mint felvetést...nem túl szimpatikus de viszont ő sokat fejlődött ahhoz képest ahonnan az elején indult.Vastag Csabával pedig nekem speciel semmi bajom...igaz,néha kicsit túljátsza magát de nem baj...A többiekhez nincs hozzáfűzni valóm.
2010. október 31. 09:55
|
|
Nana95Cián |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 812 Csatolások: 3 Azonosító: 132107 offline
|
örülök, hogy ők estek ki, és nem Veca. Annak a csajnak nagyon jó hangja van, kár lett volna érte. És azért igen, voltak náluk sokkal rosszabbak is... és tipikus, hogy az összes pasi továbbment...cöh
2010. október 31. 10:26
Én sajnáltam őket, mert most egész jók voltak, nem érdemelték meg ,hogy kiessenek, vannak náluk sokkal rosszabbak is pl: Non Stop, Mariann vagy Dorka..
2010. október 31. 10:27
|
|
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline
|
Épp ideje volt már ;]. Megérdemelték.. azt a sok dicséretet viszont nem,mivel szerintem szörnyűen voltak. A tegnap esti előadásuk még annyira nem is volt rossz,de az egy héttel ezelőtti annál inkább :S
2010. október 31. 10:29
Sajnálom őket, mert kedvencek voltak :/ Király L. Norbit kéne hazaküldeni, mert az énekhangja pocsék.
2010. október 31. 10:32
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Sajnáltam őket.Nem nekik kellett volna párbajozni tegnap.Nem értem,hogy a nem egy adás óta 0-át mutató Vastag Tamás mit keres még a műsorban és azt sem,hogy az igencsak hamis hanggal rendelkező Shodeinde Dóri minek van még benn.
2010. október 31. 10:36
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Nyilván mindenkinek más a véleménye, de én most leírom az enyémet. Egyáltalán nem volt igazságos a párbaj. Nagyon nem nekik kellett volna. Ott van például Dorka, akit tényleg szeretek, mint embert, de lássuk be: mióta megszülte a babáját, nincs hangja. Pontosabban van, de gyenge, nem erőteljes, ő egyre gyengébb. Aztán a Non Stop, akik szórakoztatóak, de nagyon nem idevalóak. Onnan Ádám tehetséges, de így nem ér semmit sajnos... Mehetett volna Mariann is, bár vele sincs sok bajom, de ha összességében nézem, akkor gyengébb, mint a Summer Sisters. A tegnapi estén szerintem Vastag Tomi elég gyenge volt, pedig szeretem őt, de ezzel az Edda számmal melléfogott, nem is kicsit.
Ha már így alakult a párbaj, Vecának szurkoltam (hagy jegyezzem meg csendben, hogy fogalmam sincs miért utálják egyesek ennyire), szerintem jobb is volt a párbajdalban nyútjott teljesítménye, mint a lányoké, DE! Ők is fantasztikusak voltak. Ezért nagyon igazságtalannak tartottam az egészet.
Ha már így alakult a párbaj, Vecának szurkoltam (hagy jegyezzem meg csendben, hogy fogalmam sincs miért utálják egyesek ennyire), szerintem jobb is volt a párbajdalban nyútjott teljesítménye, mint a lányoké, DE! Ők is fantasztikusak voltak. Ezért nagyon igazságtalannak tartottam az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. október 31. 11:08
|
|
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline
|
szerintem nem nekik kellet volna elmenniük =/
mariann jobban megérdemelte volna, vagy a veca... pff
mariann jobban megérdemelte volna, vagy a veca... pff
2010. október 31. 11:17
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Na leírom én is a véleményem: Baromira nem örültem, hogy a Nyári lányokat küldték haza Veca helyett, mert tegnap nagyon jól teljesítettek. Szerintem ők ott szúrták el anno, hogy nagyon ridegnek, amolyan jégkirálynőnek mutatták magukat és azóta is ez maradt meg az emberekben róluk. Tegnap viszont aranyosak, mosolygósak, felszabadultak voltak. Kár, hogy eddig nem ezt mutatták, mert akkor biztos vagyok benne, hogy jóval tovább jutottak volna, pláne, hogy a hangjuk meg is van hozzá. Veca már az elején elvesztette a szimpátiám, rühellem az állandó érzelmi kitöréseit, irritál de nagyon. Az első produkciója, a Fighter gyengus volt, nem sok élet, erő volt benne. Nyomába se ért Christináénak. Mondjuk ezt a legtöbb produkcióról elmondhatom...alig egy-kettőnél volt csak meg az erő.
2010. október 31. 11:29
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
Emlékszem mikor Éva Urbin azt mondta hogy "Ez Magyarország,igen ez Magyarország"!
Hát bizonyos mértékben teljesen igazuk volt.
Ezért van az h egy világhírű énekes,együttes nincs Magyarországon mert kevesen látják a tehetséget.Nem ezért vannak Angliába vagy Amerikába annyi világhírű tehetség mert az épp Amerika,hanem mert tehetségesek.
És itt mi zajlik?
nem azt nézik h ki a tehetséges,hanem h ki a szimpatikus!
Nem szeretnék leszólni senkit,de egy X factor szinten a mezőnyből ki érdemelné meg h megnyerje.mit tettek le a nyári lányok az asztalra?ők megtudták volna mutatni a világnak h hol is van az a magyarország!
Ez komolyan felháborító!
Miért nem indult Sp akkor?ilyen felfogással biztosan megnyerte volna!nemtudom melyik tinisztárnak van ilyen hangja.egyiknek sem
összedobnak valami olcsó szöveget,ami jajj de fülbemászó és jajjj de cukik.
csk oda ne rohanjak
Hát bizonyos mértékben teljesen igazuk volt.
Ezért van az h egy világhírű énekes,együttes nincs Magyarországon mert kevesen látják a tehetséget.Nem ezért vannak Angliába vagy Amerikába annyi világhírű tehetség mert az épp Amerika,hanem mert tehetségesek.
És itt mi zajlik?
nem azt nézik h ki a tehetséges,hanem h ki a szimpatikus!
Nem szeretnék leszólni senkit,de egy X factor szinten a mezőnyből ki érdemelné meg h megnyerje.mit tettek le a nyári lányok az asztalra?ők megtudták volna mutatni a világnak h hol is van az a magyarország!
Ez komolyan felháborító!
Miért nem indult Sp akkor?ilyen felfogással biztosan megnyerte volna!nemtudom melyik tinisztárnak van ilyen hangja.egyiknek sem
összedobnak valami olcsó szöveget,ami jajj de fülbemászó és jajjj de cukik.
csk oda ne rohanjak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.