Attól függetlenül hogy a dalválasztás talán nem volt a legjobb, nekem tetszett
A Summer Sisters búcsúzott az X-Faktortól
2010. október 31. 14:29
Szerintem nem kellett volna Vastag Tomit párbajra küldeni amiért a tegnapi adásban nem ment neki olyan jól a dal. Én mindigis úgy álltam a dologhoz hogy vannak énekesek akiknek nem áll jól minden, Tomi ilyen. Király L. Norbit is ki lehet tenni a színpadra hogy menjél ember, énekelj (például) Justin Biebert, nem állna neki jól. Van egyénisége az biztos de van ami átlépi a határokat és nem áll jól az előadónak. Ez most nem volt a legjobb dalválasztás, de jó hangja van az a lényeg. Nem is kellene hogy minden énekes jó legyen minden műfajban, mert ilyen a világon nincs, vigyen egy műfajt és azt csinálja jól.
2010. október 31. 14:46
|
|
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline
|
Én nagyon de nagyon sajnáltam,h ők párbajoztak VEca és a Summer sirters is jó volt helyettük mást szerettem volna ott látni!!!4 De hát az élet ilyen igazságtalan!!!4
2010. október 31. 15:02
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
olyan kár, hogy kiestek! nem nekik kellett volna, hanem mariannak.
2010. október 31. 15:08
|
|
nvirágMadhatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 1846 Csatolások: 71 Azonosító: 131928 offline
|
hátt én őket nagyon sajnálom nagyon jóó hangjuk van
de a másik csajnak is ugy hogy én nemm tudtam dönteni
de lehet hogy így is a jóó
majd ugy is beindul egyszer a karierrjük
2010. október 31. 15:09
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
hát nem tudtam eltdönteni,hogy ki essen ki mikor megtudtam,hogy ők párbajoznak.de mikor Veca elkezdett énekelni tudtam,hogy bennmarad
2010. október 31. 15:39
Én is nagyon sajnáltam őket, ők voltak az egyik kedvenceim a sok közül. Vecától viszont kiráz a hideg, annyira nem bírom!
2010. október 31. 15:43
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Cascadaa @ 2010.10.31. 13:44)
Sztem nem nekik kellett volna párbajozni!! Az a baj hogy az emberek a ,,szépfiút" nézik és nem a tehetséget!! Vastag Tominak kellett volna párbajozni meg még valakinek!! Sajnálom hogy kiestek mer iszonyat nagy tehetségek voltak!!
Már elnézést, de mi baj van a Vastag gyerekkel? Van hangja, van megjelenése, van egy személyisége, amit vagy lehet szeretni vagy nem, de a tehetsége vitathatatlan. Ajánlom figyelmedbe ezt a vidit, a tegnapi produkciója látható illetve hallható: http://www.youtube.com/watch?v=mLK6ayFry-g
Csak úgy mellékesen teszem hozzá, hogy 1:21 -től oltári jól nyomja, a hangja valami brutál jó, és ha ezek után jelenti ki valaki, hogy csak a 'cukisága' miatt jutott tovább, az vagy süket, vagy irigy, de biztosan nem épeszű.
2010. október 31. 15:44
Szívem szerint Feró csapatából Wolf Katit ejteném ki.
2010. október 31. 15:52
Hát,nagyon is jól tették hogy kiejtették őket hiszen(szerintem)nagyon hamisak és csak megjátszák magukat.Néha tetszik a hangjuk de..nem olyan elsöprően égbekiáltó..
2010. október 31. 15:52
|
|
hsmzozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 130577 offline
|
Szerintem a Vecának kellet volna ki esnie mert a a lányok 1000x jobbak voltak és nem volt igazságos a mentoroktól hogy a Vecát engedték tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. október 31. 16:22
Végre kiestek!!! Veca jobban megérdemelte a továbbjutást!!!
2010. október 31. 16:40
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Attól, hogy nincs jó hangunk még ha halljuk ha valaki hamis, ehhez nem kell szakmai tudás.
Valaki felhozta Király L. Norbit...Tény és való, hogy egy nagy egyéniség, aki rohadt jó showt tud előadni a színpadon, és a hangi hiányosságait nagyon jól pótolja az egyéniségével, de az az igazság, hogy ez egy HANGVERSENY. Persze, hogy nézik mindenki egyéniségét, stílusát, de pusztán szimpátiából beválogatni szerintem hiba volt.
Valaki felhozta Király L. Norbit...Tény és való, hogy egy nagy egyéniség, aki rohadt jó showt tud előadni a színpadon, és a hangi hiányosságait nagyon jól pótolja az egyéniségével, de az az igazság, hogy ez egy HANGVERSENY. Persze, hogy nézik mindenki egyéniségét, stílusát, de pusztán szimpátiából beválogatni szerintem hiba volt.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 31. 16:42
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Ezaz!
Nagyon örülök, hogy kiestek. Nem értem, mi szép van a hangjukban, nekem nagyon bántja a fülem. Ráadásul az egyik csaj nem százas... Félelmetes a tekintete, és ahogy énekel... mint egy félbolond. És Balázs megjegyezte, mennyire "baromi tehetségesek". Hát nagyon xDDD
A lényeg h hajrá Veca!
Nagyon örülök, hogy kiestek. Nem értem, mi szép van a hangjukban, nekem nagyon bántja a fülem. Ráadásul az egyik csaj nem százas... Félelmetes a tekintete, és ahogy énekel... mint egy félbolond. És Balázs megjegyezte, mennyire "baromi tehetségesek". Hát nagyon xDDD
A lényeg h hajrá Veca!
2010. október 31. 16:49
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (erdeikristof94 @ 2010.10.31. 12:11)
nem azt mondtam h nem hallhatja hanem h majd akk kritizaljon masikat mikor legalabb neki is ilyen jo hagja vagy esetleg jobb lesz mint nekik
Kezdetben ajánlanék pár helyesírási órát..
Amúgy meg tény, hogy nem mindenki tud énekelni, ettől függetlenül lehet véleményünk. Most azért ne mondjunk rosszat, mert te kedveled őket?? Ez a világ ezzel jár. Van aki szeret valakit, van aki nem. Ennyi erővel ne nézzünk filmet, vagy ne kritizáljunk xy színészt, amíg nem megyünk színésznek??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!