Harmadikként, Mimi és Gergő, valamint Domokos Fanni után a Summer Sisters ( Nyári Edit és Nyári Alíz) búcsúzott az X-Faktor versenyéből.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Summer Sisters búcsúzott az X-Faktortól
2010. október 30. 22:43
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Dúrva, Hogy Malektől már 2-en estek ki...
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
háálistennek:D Veca sokkal jobb volt,mint ez a két csaj. Örülök hogy a SummerSisters kiesett
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Valahol várható volt, hogy ők fognak menni. A közönség nem imádja őket. Jégkirálynők feelingjük van. Én Vecát most már nagyon megkedveltem, úgyhogy örültem, hogy tovább jutott.
háh
egyiket sem bírom /: BOCSI. szóval nekem olyan mindegy volt ki megy és ki marad...
2010. október 30. 22:44
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem Vecának és a Nyári lányoknak kellett volna párbajozni. Utálom, hogy igazam van... nem is olyan régen írtam le az X-faktor témába, hogy a versenyt úgyis a tinilányok döntik el, úgy hogy ki a legcukibb pasi. Nevetséges, hogy két ilyen produkció után Veca és a lányok álltak a párbajon. Sokkal jobbak voltak mint (és félreértés ne essék, nagyon aranyos és nagyon csípem) Vastag Tamás. Ma nyugodtan kiállhatott volna párbajozni. A Non Stop szintén. Vagy Szabó Mariann... áááá. Nincs igazság. Tudom, hogy sokaknak nem szimpatikus a Summer Sisters de ettől függetlenül szerintem nagyon tehetséges mindkét lány, és Veca?! Könyörgöm... Veca? Mint párbajozó? Hol a fülük az embereknek?
2010. október 30. 22:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.10.30. 22:43)
ÖRÜLÖK! Hisztérikus roohamot kaptam, amikor kiderült, hogy Vecának is párbajoznia kell. xD És a cikket én akartam megírni, blee

Vecán én is meglepődtem!! Amúgy Malek néha visszavehetne a Mosolygós Hóhér szerepéből.. Még hogy a Fighter nem rock-szám? Oké, Xtina nem rocksztár, de a Fighterre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy pop dal.
Egyébként ha már kötözködni akart volna, lett volna mit kritizálni a Summer Sisters produkcióján. Mutatósak, ennyi.. van hangjuk, ez tény.. de nagyon sokat hajlítanak, amitől elveszik a hang.
tothbianka
2010. október 30. 22:45
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Én ma néztem először az X-faktort (csak az első részt láttam). Na de Veca kimagasló volt, nem értem hogy miért kapott kevés szavazatot. A Summer Sisters produkciója nem tetszett, de azért őket is sajnáltam.
2010. október 30. 22:46
|
|
|
Idézet (Brittany @ 2010.10.30. 22:44)
Nem Vecának és a Nyári lányoknak kellett volna párbajozni. Utálom, hogy igazam van... nem is olyan régen írtam le az X-faktor témába, hogy a versenyt úgyis a tinilányok döntik el, úgy hogy ki a legcukibb pasi. Nevetséges, hogy két ilyen produkció után Veca és a lányok álltak a párbajon. Sokkal jobbak voltak mint (és félreértés ne essék, nagyon aranyos és nagyon csípem) Vastag Tamás. Ma nyugodtan kiállhatott volna párbajozni. A Non Stop szintén. Vagy Szabó Mariann... áááá. Nincs igazság. Tudom, hogy sokaknak nem szimpatikus a Summer Sisters de ettől függetlenül szerintem nagyon tehetséges mindkét lány, és Veca?! Könyörgöm... Veca? Mint párbajozó? Hol a fülük az embereknek?
Igazad van, Britt. Mondjuk - és most jöhetnek a kövek - én meglennék a Vastag testvérek nélkül is - ettől függetlenül Tomit ma simán kizavartam volna párbajra. És ha már annyira lányokat küldünk párbajra, Sodeinde Dóri is párbajozhatna, mert neki aztán tényleg semmi hangja.
Pandus
2010. október 30. 22:48
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Végre! Épp ideje volt már, nagyon nem voltak szimpatikusak.. Vecát sajnáltam, hogy párbajoznia kellett, voltak nála sokkal rosszabbak is.
katiegirl15
2010. október 30. 22:48
Sajnálom őket nagyon, mert a kedvenceim voltak. Gyönyörűek és a hangjuk is az. Janicsák Vecáról pedig változatlan a véleményem, nem szép és trampli, elnézést a rajongóktól, de nem szimpi.
A mai részben egyébként Norbert produkciója tetszett a legjobban. A két Vastagot és ezt a Non Stopot valahogy nem tudom nagyra értékelni...
A mai részben egyébként Norbert produkciója tetszett a legjobban. A két Vastagot és ezt a Non Stopot valahogy nem tudom nagyra értékelni...
LaDySmIth
2010. október 30. 22:49
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Brittany-val egytértek, Vastag Tamás pl nem valami kimagasló, és bármennyire is nem szimpatikusak a Summer lányok, van hangjuk... de Vecának... VECA MI A FSZT KERESETT A PÁRBAJBAN ÚGY ŐSZINTÉN?
Pandus
2010. október 30. 22:49
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ez meg a másik fele. Shodeinde Dóri miért kap ennyi szavazatot? Annyira nem jó... legalábbis szerintem. Áááá ezen a végeredményen kiakadtam. Teljes KO. Én szerettem a Summer lányokat, szerintem irtó jó amit csinálnak. Mikor kimondták, hogy Veca és a lányok, kb. rosszul lettem.
Szeretem a Vastag testvéreket, de tényleg annyira jó lenne, ha nem arra mennének a szavazatok, hogy "jaj de szép szeme van", "juj, annyira helyes" "istenem a barátnőd akarok lenni" hanem arra, hogy TÉNYLEG EGY TEHETSÉGRE SZAVAZZANAK!
Szeretem a Vastag testvéreket, de tényleg annyira jó lenne, ha nem arra mennének a szavazatok, hogy "jaj de szép szeme van", "juj, annyira helyes" "istenem a barátnőd akarok lenni" hanem arra, hogy TÉNYLEG EGY TEHETSÉGRE SZAVAZZANAK!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.