Nekem semmi bajom vele^^
Inkább ez az Yvette esett volna ki azt nem bírom!
Meglepő fordulat a Megasztárban
2010. október 30. 19:46
Attóh hogy mégy gyerek lehet jó hangja és tudjátok mit?? Én már ku*ára unom hogy mindenki ezzel jön hogy "még túl fiatal meg hogy neki már iskolába lenne a helye" ez nem arról szól hogy ki hány éves hanem hogy ki kilyen TEHETSÉGES. TEHETSÉGES!!!!!! Ennyi. Mondjuk én sem szeretem de az ilyen emberek akik ezt állítják azok féltékenyek. Ennyi.
2010. október 30. 19:53
azvan hogy akik utolsók mindig arra szavaz az ember ... és aki előlvan arra nemkell mert ő most elöl van nemkerülhet ő már hátra... :-) mindig ezszokott lenni :-) anna is egyyszer kifog esni :-) már tudom hogy az 5ben tuti nelesz benne.. az utcsó ötben.. de végülis a zsűri nagyon szereti mert 'jajj a pici annácska' szoval lehet hogy ő lesz mint Lüszike az év női hangja...
2010. október 30. 21:05
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Jó hangja van,de nem értem,hogy miért van még mindig itt?Előtte van az élet,még bőven lehet belőle valaki,szerintem nem itt van a helye!De ez az Én véleményem!
2010. október 30. 21:59
hát szerintem még hallani a kislányos hangot, nekem nem nagyon tetszik.
2010. október 30. 22:28
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Jó hangja van??? Ugyan már!! Bármelyik 11 éves énekkaros kislány tudna így énekelni!!
2010. október 30. 22:34
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Szerintem a kislánynak nagyon jó hangja van, de nem oda való... A tehetségét nem lehet összemérni idősebbekkel... egyébként nem tesz jót a hangjának a megerőltetés..
Bencével kapcsolatban, szerintem nem volt valami nagy cucc a hangja...Szerintem inkább a lányok azért rajongtak érte mert helyes.. és ez tény és való.. de jobb is hogy kiesett...
Yvett-nek meg nagyon jó hangja van, nem értem miért kapott ilyen kevés szavazatot..
Bencével kapcsolatban, szerintem nem volt valami nagy cucc a hangja...Szerintem inkább a lányok azért rajongtak érte mert helyes.. és ez tény és való.. de jobb is hogy kiesett...
Yvett-nek meg nagyon jó hangja van, nem értem miért kapott ilyen kevés szavazatot..
2010. október 30. 22:36
|
|
blaablaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.09. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 98280 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2010.10.30. 19:46)
Attóh hogy mégy gyerek lehet jó hangja és tudjátok mit?? Én már ku*ára unom hogy mindenki ezzel jön hogy "még túl fiatal meg hogy neki már iskolába lenne a helye" ez nem arról szól hogy ki hány éves hanem hogy ki kilyen TEHETSÉGES. TEHETSÉGES!! Ennyi. Mondjuk én sem szeretem de az ilyen emberek akik ezt állítják azok féltékenyek. Ennyi.
Erre csak azt tudom mondani, amit Eszty Morgan.
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.30. 22:28)
Jó hangja van??? Ugyan már!! Bármelyik 11 éves énekkaros kislány tudna így énekelni!!
És igenis túl fiatal ehhez.. az emberek megsajnálják, és ezért szavaznak rá. Meg azért, mert olyan kis édes bogárka. Így én is tudtam énekelni ennyi idősen..
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 30. 22:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet
az ilyen emberek akik ezt állítják azok féltékenyek. Ennyi.
Attól mert valakinek van véleménye valakiről, még ha az gyerek is.. és ha az a vélemény nem pozitív, még nem azért mondom, mondjuk mert féltékenyek vagyunk. És én sem vagyok. Mégis mire? Hogy "ismert?" Jó neki, én hálás vagyok azért, hogy volt gyermekkorom. Hogy "tud" énekelni? Én nem tudok, de ettől még nem vagyok kevésbé boldogtalan az életemmel.
1 felhasználónak tetszik:
RetroGirl13
2010. október 30. 22:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Jajj istenem... szálljatok már le Annáról. Majd az anyja eldönti mit csinál a gyerekével!!! ő dolga..
2010. október 30. 22:47
|
|
|
Idézet (RetroGirl13 @ 2010.10.30. 22:45)
Jajj istenem... szálljatok már le Annáról. Majd az anyja eldönti mit csinál a gyerekével!!! ő dolga..
Ha vállalta a műsort, sajna vállalnia kell a negatív kritikákat is.
2010. október 30. 22:53
|
|
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.30. 22:47)
Ha vállalta a műsort, sajna vállalnia kell a negatív kritikákat is.
de akkor is az ő dolga.. =/
ha elb***za a gyerekét, akkor ez van..xD
2010. október 30. 23:55
Pfff! Pedg ez a kiscsaj már kieshetne. Nem is vagyok nagy Megasztár fan, "Legenda csak EGY van" erre ez az ötödik széria...szóval... A zsűrik itt úgyvannak, hogy mindenből legyen egy: tini, gyerek stb....
Bence jobb ennél ezerszer, én neki szurkoltam, igazán szinpadra való. Ez meg egy 11 éves gyerek ugysem lesz megasztár. ....
Bence jobb ennél ezerszer, én neki szurkoltam, igazán szinpadra való. Ez meg egy 11 éves gyerek ugysem lesz megasztár. ....
2010. október 31. 09:12
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
szegény bence!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.