nem nézem ezt a műsort,de mindneki mondja,h ez a csaj nem való ide...
hát igazuk is van!
egy 11 éves kislánynak nem való ilyen műsor!neki még tanulni kell!a szüleit sem értem meg,hogy engedhették be a műsorba,mikor még csak ötödikes...
és igen Lilunak igaza van!
szegény nem fogja bírni,de ez az én véleményem,lehet,hogy másnak tetszik...
Meglepő fordulat a Megasztárban
2010. október 30. 15:03
2010. október 30. 15:12
Ez tehetséges?Jólvan,a korához képest biztos nem rossz,de én utálom...Tuti hogy kidobnám a versenyből,de hát nem rajtam múlik.
2010. október 30. 15:21
ez a kis nyávogós 11 éves töb b szavazatot kapott mint bence v yvett?? Úristen ennek a kiscsajnak semmi keresnivalója nincs ott
2010. október 30. 15:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Na végre kiesett Bencuska.
Ideje volt. Jövő héten Anna vagy Dávid menjen. Szerintem.
2010. október 30. 15:49
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Szerintem igen is jó hangja van, és nagyon tehetséges, szemben néhány másik versenyzővel. Az is igaz, hogy egy ilyen versenyhez elég fiatal, de a korához képest nagyon intelligensnek tűnik számomra. Eddig jól bírja a felhajtást, meg úgy amúgy az egész versenyt, úgyhogy szerintem aggodalomra nincs ok.
2010. október 30. 15:54
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Bírom, h 12-3 évesek beírják, h ő még túl fiatal és iskolában a helye...stb
és ennyi erővel Gusztosnak vagy Szeleczkinek nem ott van a helye? 16 és 17 évesen??? vagy Yvettnek???
gondolkozzatok már el! Ti is (11-13 évesek) simán lennétek félévig magán tanulok, ha lenne ekkora tehetségetek és be is kerültök a megasztárba
Igen is itt a helye neki is és remélem, h még sokáig eljut...legalább addig, amikor 2 számot kell előadni!
és ennyi erővel Gusztosnak vagy Szeleczkinek nem ott van a helye? 16 és 17 évesen??? vagy Yvettnek???
gondolkozzatok már el! Ti is (11-13 évesek) simán lennétek félévig magán tanulok, ha lenne ekkora tehetségetek és be is kerültök a megasztárba
Igen is itt a helye neki is és remélem, h még sokáig eljut...legalább addig, amikor 2 számot kell előadni!
2010. október 30. 15:56
nem olyan rossz hangja van, de nem itt a helye!!!
kár h nem ő ment haza!!
kár h nem ő ment haza!!
2010. október 30. 15:57
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
jaj de jó unoka tsom cak fojtasd nyomd a zenét tesom
2010. október 30. 16:03
Hát pedig ő is kieshetne minél hamarabb. Nem neki való még a Megasztár. Bencét sem sajnálom, ez várható volt, mert ő volt a leggyengébb.
2010. október 30. 16:27
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
Yvette 100x jobb volt mint Bence,ez nem vitás.Hajrááá Yvette (L)
2010. október 30. 16:28
jó hangja van meg minden de sztem még nem kéne belőle "sztárt" faragni.a suliban a helye.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: