Meglepő fordulat a Megasztárban
2010. október 30. 14:23
Egyszer úgyis ki kell esnie nem nyerheti meg amúgy is ezzel h bent tartják csak azt érik el hogy lemarad az iskolai anyaggal Ennyi!!
2010. október 30. 14:24
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Idézet (gitii @ 2010.10.30. 14:12)
szerintem nem kéne bántani ezt a lányt , mert ahhoz képest hogy 11 éves konkrétan leénekli a nagyokat a színpadról! ha már most ilyen hangja van nem tudom , hogy később milyen lesz...
Valóban jó hangja van, de akkor is csak egy kislány, és az iskolában a helye! Nem hinném, hogy Magyarországnak szüksége van még egy tanulatlan sztárocskára. 10 év múlva is tehetséges lesz, és akkor talán lesz is jövője énekesnőként, de így..
2010. október 30. 14:26
Már régen ki kellett volna esnie. Egyébként Ivette tegnapi produkciója nem nyűgözött le :/
2010. október 30. 14:32
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Azért annyi téren igazatok van hogy EGYENLŐRE biztos nem lesz belőle olyan nagy sztár.De sokan mondtátok hogy úgy fog járni mint Lüszi.Nos,Lüszit az anyja kényszerítette a megasztárba,és őt szinte mindenki utálta és kikészítették teljesen.Anna pedig saját maga szeretett volna jelentkezni,és ő szereti csinálni ellentétben Lüszivel.Tehát ha nem is nyeri meg a megasztárt pár év mulva biztos hallunk még felőle,mivel elszánt kislány és nem adja fel az éneklést.
2010. október 30. 14:48
|
|
Liluúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 136500 offline
|
x-faktorban van korhatár, örljön,h. bekerült.....
gyerek nem való ilyen műsorba, nem hiszem,h. tudná kezelni a helyzeteket, min pl. amikor ott állt a kiesés szélén...néha-néha magára erőltetett 1-1 mosolyt, de nem hiszem,h. felfogná az ott zajló dolgokat
gyerek nem való ilyen műsorba, nem hiszem,h. tudná kezelni a helyzeteket, min pl. amikor ott állt a kiesés szélén...néha-néha magára erőltetett 1-1 mosolyt, de nem hiszem,h. felfogná az ott zajló dolgokat
2010. október 30. 14:49
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet
Azért annyi téren igazatok van hogy EGYENLŐRE biztos nem lesz belőle olyan nagy sztár.De sokan mondtátok hogy úgy fog járni mint Lüszi.Nos,Lüszit az anyja kényszerítette a megasztárba,és őt szinte mindenki utálta és kikészítették teljesen.Anna pedig saját maga szeretett volna jelentkezni,és ő szereti csinálni ellentétben Lüszivel.Tehát ha nem is nyeri meg a megasztárt pár év mulva biztos hallunk még felőle,mivel elszánt kislány és nem adja fel az éneklést.
igazad van, és egyetértek..Anna tehetséges, és ha kisesik..biztos vagyok benne, hogy a következő megasztárban újra szerencsét próbál. ( vagy más tehetségkutatóban)
2010. október 30. 14:51
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
olyan vicces, hogy a Bence fanok itt szidják a műsort, meg a zsűrit, amikor ők voltak azok, akik nem szavaztak xD
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2010. október 30. 14:51
Bence, volt már sokkal rosszabb is, most egész jó volt, nem értem miért most kellett kiesnie.
Én Annát küldtem volna haza, mert minden számot elront.
Én Annát küldtem volna haza, mert minden számot elront.
2010. október 30. 14:52
Lehet h nagyon kevés szavazat van 2 ember között...szal lehet h sokan szavaztak Bencére de pár szavazaton múlott
2010. október 30. 14:52
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet
x-faktorban van korhatár, örljön,h. bekerült..
Miért ne tudná felfogni?
2010. október 30. 14:57
Biztos hogy nem lesz belőle Megasztár
Nem rossz a hangja de nem oda való
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!