Újdonságok a Disney csatornán novemberben
2010. október 30. 20:25
|
|
Bieberfan07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 133117 offline
|
2010. október 30. 21:41
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
2010. október 31. 10:38
Örülünk a hírnek, nem azért mondom, de a forráshely szerkesztői, ahol az ilyen vadonatúj máshol sehol nem látható cikkeket írnak, kérték, hogy nem szeretnék látni a cikkeket sem mlapon, sem lapunkon, sem bármilyen más lapon.Ha akarod, be is másolom:
"Örülnénk, ha friss infóinkat (melyeket még a csatorna sem reklámoz, és máshonnan nem tudhatók meg) nem venné át minden gprotálos, mindenkilapjás és hasonló oldal.Valamint nem írogatnátok ki a Wikipédiára sem.Ezeket kizárólag az oldal látogatóinak szánjuk, nem másoknak.(Ha kérdeznéd, én is ez vagyok, ezért tudom.)Ha a helyzet továbbra sem fog javulni, és továbbra is viszontlátjuk más oldalakon híreinket, akkor azzal azt fogjátok elérni, hogy a TV-s reklámozások előtt semmilyen infót nem fogunk közzé tenni." Igen, meg van engedve az, hogy a saját szavainkkal hasonlót írjunk, de ez a weblap kifejezetten kérte hogy mellőzzük a másolást, bármilyen formában.És légyszíves, ezért ne tiltsatok le, mert ez az igazság.Köszönöm a figyelmet.
"Örülnénk, ha friss infóinkat (melyeket még a csatorna sem reklámoz, és máshonnan nem tudhatók meg) nem venné át minden gprotálos, mindenkilapjás és hasonló oldal.Valamint nem írogatnátok ki a Wikipédiára sem.Ezeket kizárólag az oldal látogatóinak szánjuk, nem másoknak.(Ha kérdeznéd, én is ez vagyok, ezért tudom.)Ha a helyzet továbbra sem fog javulni, és továbbra is viszontlátjuk más oldalakon híreinket, akkor azzal azt fogjátok elérni, hogy a TV-s reklámozások előtt semmilyen infót nem fogunk közzé tenni." Igen, meg van engedve az, hogy a saját szavainkkal hasonlót írjunk, de ez a weblap kifejezetten kérte hogy mellőzzük a másolást, bármilyen formában.És légyszíves, ezért ne tiltsatok le, mert ez az igazság.Köszönöm a figyelmet.
1 felhasználónak tetszik:
Debby.R
2010. október 31. 11:07
Idézet (Maisy @ 2010.10.31. 10:38)
Örülünk a hírnek, nem azért mondom, de a forráshely szerkesztői, ahol az ilyen vadonatúj máshol sehol nem látható cikkeket írnak, kérték, hogy nem szeretnék látni a cikkeket sem mlapon, sem lapunkon, sem bármilyen más lapon.Ha akarod, be is másolom:
Teljes mértékben egyetértek Maisy-vel!!! Én nem szeretném, ha abbahagynák az infóírást!!Most ezt minek kellett ide bemásolni?? Ott van a hír, a jetix.try.hu -n, nem kell ide átirányítani.Jó helyen van az ott, oda is rengetegen járnak, SŐT, lehet, hogy többen, mint ide!Látják azt ott, most csak azért, hogy cikket írj, nem kell elvenni az újdonságokat.
2010. október 31. 14:26
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
wow!!!!Amerikában augusztusban lett bemutatva az a film és novemberben bemutatják nálunk is!!!ezt is megéltük xD.amúgy én a Hannah Montana hetet várom vagyis azt,mikor Hannah leveszi a parókát
2010. október 31. 14:49
de jó lesz, én sajnos lemaradtam a varázslók vámpíros részéről!
2010. október 31. 22:12
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
várom már
a WOWP-es vámpíros rész, az nagyon jó volt ^^
2010. november 02. 09:04
Én nem nézem a Disney-t, A WoWP-Ot is online a neten nézem! De jó azoknak akik szeretik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.