Újdonságok a Disney csatornán novemberben
2010. október 30. 12:27
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Ez tök jó.Már várom a Hannah Montana új részét.
2010. október 30. 13:31
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
biztos jó, de nem igazán nézek már disneyt
2010. október 30. 16:05
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Tök király
2010. október 30. 16:38
Kedves cikkíró: ezeket, most muszáj volt ide leírnod???
Ezeket az infókat a http://jetix.try.hu/ - ról szedted, és ott többször is elmondták, hogy amit ott olvasunk sehova ne írjuk ki, főleg ilyen oldalakra ne, mert egyszer megunják, és nem fogják az ilyeneket kiírni. -.-" És én ezt nem szeretném.
Ezeket az infókat a http://jetix.try.hu/ - ról szedted, és ott többször is elmondták, hogy amit ott olvasunk sehova ne írjuk ki, főleg ilyen oldalakra ne, mert egyszer megunják, és nem fogják az ilyeneket kiírni. -.-" És én ezt nem szeretném.
1 felhasználónak tetszik:
Debby.R
2010. október 30. 17:25
ez az!!!!!!!!lesznek új sorozatok!!!!
végre nincsenek annyira sok mesék már végde a disneyn!!!!!!!:S!!!!!!!
végre nincsenek annyira sok mesék már végde a disneyn!!!!!!!:S!!!!!!!
2010. október 30. 17:27
|
|
Ginaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 136336 offline
|
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.10.30. 10:06)
Novemberben a Disney Channel rajongói sok új műsort láthatnak. Többek között a Disney vadiúj filmjét, a Den Brothert, illetve Hannah Montana-hetet is tart a csatorna.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Disney csatornára ideje új filmeket rak ni igaz de nem a többi fojtatását hannah montana is öt éve biztosan megy
2010. október 30. 17:56
|
|
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline
|
ez tök jó eddig is szerettem a disney-t de úgy látszik újúlni is tud és nem csak a gyerek meséket adja ! amiket nem nagyon sokan néznek (gondolom én). és kíváncsi leszek a film-re
2010. október 30. 18:14
Nah én hülye Kick Buttowski: A külvárosi fenegyerekre azt hittem, hogy valami jó élőszereplős sorozat lesz erre meg egy gagyi mese
Mint pl az angyali keresztszülők de utálom ezeket a meséket
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.