a 17 éves fiáról beszélünk!! mit pattog ???
Justin Bieber mamája ügyvédet fogad
2010. október 29. 19:51
jézusom a végén még megsajnálom Justint O.o
2010. október 29. 19:55
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Istenem ez tök gáz Justinnak!
Mit kell üygelnie az anyjának egy 16 éves fiúra?
Már tud magára vigyázni.
Ez gáz :S Bocs!
Mit kell üygelnie az anyjának egy 16 éves fiúra?
Már tud magára vigyázni.
Ez gáz :S Bocs!
2010. október 29. 21:52
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Engem is szeretnek a szüleim!!!
De mégsem küldenek el dokihoz,ha valamit nem mondok nekik. Nekem is van magán életem,és kis titkaim.
Komolyan,nem akarok megsérteni senkit,de ez a nő szerintem depressziós!!!! De egyszer a kicsi fiacskáját úgyis el kell engednie....
De mégsem küldenek el dokihoz,ha valamit nem mondok nekik. Nekem is van magán életem,és kis titkaim.
Komolyan,nem akarok megsérteni senkit,de ez a nő szerintem depressziós!!!! De egyszer a kicsi fiacskáját úgyis el kell engednie....
2010. október 29. 22:09
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ez azért már kínzás
2010. október 30. 00:24
Hogy mit szól hozzá Bíber? Hát, ha van egy csöpp esze, akkor nagykorúsíttatja magát
2010. október 30. 09:14
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
2010. október 30. 09:32
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
audrey
Köszönöm a cikket. Kezdtem egy kicsit aggódni, hogy mi van Justinnal, mert tegnap nem írt róla senki cikket, de amint ezt az érdekfeszítően fontos hírt elolvastam, azonnal megbékélt a lelkem.
egyetértek.
Köszönöm a cikket. Kezdtem egy kicsit aggódni, hogy mi van Justinnal, mert tegnap nem írt róla senki cikket, de amint ezt az érdekfeszítően fontos hírt elolvastam, azonnal megbékélt a lelkem.
egyetértek.
2010. október 30. 09:32
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: