Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias az Escape című videoklip forgatásán jöttek össze még 8 évvel ezelőtt. Enrique nemrég elmondta, hogy Anna nem féltékeny arra, hogy klipjeiben csinos hölgyekkel flörtöl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Kurnyikova nem féltékeny
2010. október 29. 10:58
Hát azok után nem csodálkozom, hogy Enrique a koncertjein mindig megcsókol egy lányt, bár nem mindig a legszebbeket választja.
Ettől függetlenül szeretünk Enrique.
Ettől függetlenül szeretünk Enrique.
2010. október 29. 11:09
A sztáradatlapon szereplő név javítandó Anna Kurnyikovára, ugyanis a nem latin betűs nyelvek neveire van egy olyan helyesírási szabály, hogy magyarul fonetikusan írjuk le. (A "Kournikova" meg gondolom az, ahogy angolul írják, ami itt helytelen.)
2010. október 29. 11:12
Idézet (Em31 @ 2010.10.29. 11:11)
Demég leírja úgy hogy Kurnyikova
Epic fail..
Igen, én írtam át erre a cikkben, mert így helyes.
2010. október 29. 11:12
imádom ezt a pasit. nem igaz , hogy milyen édess!!
2010. október 29. 15:12
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem szeretem egyiket sem.
2011. február 03. 20:37
Enrique egy nagyon helyes férfi teljesen oda vagyok érte..Anna nagyon illik hozzá és nem is tudnám elképzelni Enriqueről,hogy Nicollal kavar.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: