Válnak Miley Cyrus szülei
2010. október 29. 17:32
Olyan összetartó jó családnak tűntek. Vajon mi lehetett az oka?
2010. október 29. 17:39
megértem őt, ez egy nagyon szörnyű időszak, én is túlestem rajta. szegény Miley!
2010. október 29. 17:47
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
pech :s
2010. október 29. 17:49
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
szegény Miley és a többi gyerek
2010. október 29. 18:57
Én annyira megdöbbentem mikor olvastam. Engem nagyon elszomorított. Nagyon sajnálom őket, de leginkább Mileyt és Noaht. Nagyon nehéz lehet így Mileynak is. Pedig annyira aranyosak voltak együtt.
2010. október 29. 19:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sajnálom, az én szüleim is elváltak. Annyira tökéletesnek gondoltam Miley éltetét/családját. Kiváncsi vagyok Mileynek és a többieknek hogy sikerül majd feldolgoznia. Vajon Miley abbahaggya egy kicsit a filmezést/zenélést. Remélem nem, talán az segítene neki. És azt is remélem békésen válnak el
2010. október 29. 19:55
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
laurailona
te jó ég mi lesz most velünk??....semmi figyeljetek ez nap mint nap megtörténik több millió embrrel még sem csinálnak belőle felhajtást.Itt vagyok én nekem is elváltak a szüleim még sem érdekel senkit akkor mi van ha a kis MILEY-nak is elválnak, nem baj nem dől össze a világ.....legalábbis nekem nem...(bocsi miley rajongók, én is szeretem MILEY-t de ez egy kicsit idegesítő...és ahogy azt sokan tudják ami a szívemen az a számon.....)!!!!!!!!!
Igen, nekem is elváltak a szüleim de én nem várnám el, hogy ez cikk értékű legyen. Miley-nál csak azért van kiirva mert Ő az egyik legismertebb tini a világon. Amúgy most öszintén kit érdekelne, hogy nekem vagy neked elváltak a szülei? Mileynek több millió rajongója van. De azért persze neked is részvét
te jó ég mi lesz most velünk??....semmi figyeljetek ez nap mint nap megtörténik több millió embrrel még sem csinálnak belőle felhajtást.Itt vagyok én nekem is elváltak a szüleim még sem érdekel senkit akkor mi van ha a kis MILEY-nak is elválnak, nem baj nem dől össze a világ.....legalábbis nekem nem...(bocsi miley rajongók, én is szeretem MILEY-t de ez egy kicsit idegesítő...és ahogy azt sokan tudják ami a szívemen az a számon.....)!!!!!!!!!
Igen, nekem is elváltak a szüleim de én nem várnám el, hogy ez cikk értékű legyen. Miley-nál csak azért van kiirva mert Ő az egyik legismertebb tini a világon. Amúgy most öszintén kit érdekelne, hogy nekem vagy neked elváltak a szülei? Mileynek több millió rajongója van. De azért persze neked is részvét
2010. október 29. 20:02
Túl élik...Naponta válnak el párok...Ők is csak egy a sok közül...
2010. október 29. 22:03
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
én nagyon sajnálom az én szüleim nyáron költöztek szét
2010. október 29. 22:56
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
És csodálkoznak,hogy a lányuk is "szétesik"!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: