Rihanna megmondja az igazságot
2010. október 27. 20:37
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
háááát, ha valóban a legjobb barátnőm esküvőjéről van szó, akkor biztos elmegyek, ha törik ha szakad :/
2010. október 27. 20:44
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
tényleg megváltozott... önző. -.-"
2010. október 27. 20:49
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
mondjuk téleg fontos a karrier 1 ien szakmában mert kimaradsz 1 napot és már nézheted egész életed munkáját a beleölt energia meg elvész
de azért megpróbálhatta volna vhogy megoldani
2010. október 28. 13:13
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Miért baj az ha nem tud elmenni? Nem tudta összeegyeztetni a munkájával. Jó anyagilag bírta volna a világ másik felén lévő esküvőt,de kérdem én Katy-ék sem várhatják el,hogy majd mindneki Indiába repül miattuk. Gondolom nem volt ott nagy rokonság,meg barátok sem.
Én is ha Bora-Bora-n tartanám nem várhatnám el,hogy bárki ott legyen,mert nincs minimum 1 milkója senkinek hogy csak úgy eljöjjön.
Én is ha Bora-Bora-n tartanám nem várhatnám el,hogy bárki ott legyen,mert nincs minimum 1 milkója senkinek hogy csak úgy eljöjjön.
2010. október 28. 13:59
|
|
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline
|
jajamm..Most a lemezt máskor is megcsinálhatta vna.. de ez a "nagy nap" csak egyszer van..
2010. október 28. 14:28
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem is.
én simán elmennék a legjobb barátnőm esküvőjére!!!!bár remlem,h akk majd ő is eljön az enyimre..xD
..
..
én simán elmennék a legjobb barátnőm esküvőjére!!!!bár remlem,h akk majd ő is eljön az enyimre..xD
..
2010. október 28. 14:37
nem kell mindenből nagy dolgot csinálni. ha nem ment el akk nem és nem kell gyanakodni. :|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: