OFFTopic V
2010. november 20. 18:18
Afene!
Még mindig nemcsináltam meg az avimat!
Még mindig nemcsináltam meg az avimat!
2010. november 20. 18:18
Idézet (Becca @ 2010.11.20. 18:16)
Én ebben az órában utáltam meg!

Én kiskoromban nem szerettem, mert ha este ettem, egyből kihánytam.
2010. november 20. 18:19
Idézet (rebecca @ 2010.11.20. 18:18)
2010. november 20. 18:20
Idézet (rebecca @ 2010.11.20. 18:18)
Én meg folyton rántottgombát ettem, azt utána émelyegtem
2010. november 20. 18:23
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.11.20. 18:21)
Én mindig a Kubutól hánytam 
Na azt nem csodálom... ami alapból hányásból is készül, attól nem nehéz!
1 felhasználónak tetszik:
Sourire
2010. november 20. 18:25
Idézet (dave095 @ 2010.11.20. 18:20)
Még mindig unatkozom.

Én is.
2010. november 20. 18:25
Élősködő sarjadzógombák
A leggyakrabban a sarjadzógombák okoznak betegséget, közülük is elsősorban a Candida albicans, a fehér sarjadzógomba. Ez a gombafaj gyakorlatilag mindig jelen van az egészséges emberek bőrének felszínén, illetve bélrendszerében is. Általában ártalmatlanok, de olykor helyi fertőzéseket idézhetnek elő a bőrön, a körmökön, a hüvelyben, a szájban vagy az orrmellék-üregekben. Súlyos károsodást ritkán okoznak, többnyire csak olyan emberek szervezetében, akiknek a védekező rendszere gyenge, vagy akiknek a testében idegen anyag van (például vénás katéter).
Fertőzés akkor is kialakulhat, amikor valamilyen ok miatt felborul a szervezet mikrobiológiai egyensúlya, például antibiotikumos kezelés során nemcsak a kórokozó, hanem a szervezetet segítő, "barátságos" baktériumok is kipusztulnak. Ez utóbbiaknak lenne ugyanis a feladata a gombák elszaporodásának féken tartása.
A leggyakrabban a sarjadzógombák okoznak betegséget, közülük is elsősorban a Candida albicans, a fehér sarjadzógomba. Ez a gombafaj gyakorlatilag mindig jelen van az egészséges emberek bőrének felszínén, illetve bélrendszerében is. Általában ártalmatlanok, de olykor helyi fertőzéseket idézhetnek elő a bőrön, a körmökön, a hüvelyben, a szájban vagy az orrmellék-üregekben. Súlyos károsodást ritkán okoznak, többnyire csak olyan emberek szervezetében, akiknek a védekező rendszere gyenge, vagy akiknek a testében idegen anyag van (például vénás katéter).
Fertőzés akkor is kialakulhat, amikor valamilyen ok miatt felborul a szervezet mikrobiológiai egyensúlya, például antibiotikumos kezelés során nemcsak a kórokozó, hanem a szervezetet segítő, "barátságos" baktériumok is kipusztulnak. Ez utóbbiaknak lenne ugyanis a feladata a gombák elszaporodásának féken tartása.
1 felhasználónak tetszik:
Sourire
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.