Idézet (zsofeeh @ 2010.11.19. 22:54)
Ésésés, miről beszéljek vele? Vagy ez majd biztos jön magától?

Akkor elmondom az én esetemet.

Bocsássatok meg, tudom, hogy sokakat nem érdekel, de hátha tudok vele segíteni.
Szóval az én kapcsolatom úgy indult, hogy azzal a lánnyal akibe még most is halálosan bele vagyok esve, hogy együtt jártunk általánosba. Soha nem szóltam hozzá, Ő sem hozzám. Nem is tetszett meg semmi, nem is ismertem. Aztán nyolcadik évvégén együtt jöttünk haza (Ő is arra lakott amerre én), de nem szándékosan csak úgy. Akkor beszéltem vele először, megismertem és megfogott benne valami. Később éreztem, hogy hiányzik, beszélni akarok vele, azt akarom, hogy ott feküdjön reggel mellettem. "Úristen! Szerelmes lettem?" kérdeztem ijedten magamtól! Teltek múltak a napok, hónapok, évek (!) és az érzés nem múlt, nem csillapodott, egyre csak erősödött.
Eljött a második gimnáziumi év, március 8. nőnap. Az osztályban minden évben mi csináltuk a nőnapot (főképp én, mivel nagyon imádlak titeket nőket

). Éreztem, hogy itt az én időm, kedvelek, jó barátok is lettünk időközben. Milyen virágot vegyek? De csak egy jutott eszembe: vörös rózsa. Megvettem. Alig pár száz méterre laktunk egymástól és készítettem neki Photoshoppal egy képeslapot, hogy mennyire sokat jelent nekem. Írtam rá egy verset, amelynek az utolsó sora az volt, hogy "Szeretlek". De ezt direkt lehagytam a képről, mert úgy akartam, hogy megnézi a képeslapot, átadom a rózsát, elmondom, hogy szeretem és megcsókolom.

Persze nem volt elég bátorságom hozzá.

Így két héttel később hazakísértem és akkor mondtam meg neki a szobájában az ágyán ülve a kezét fogva.

Szóval nem szabad félni, nem szabad halasztani! Cselekedni kell, mert minden gondolkodással eltöltött idő, elvesztegetett idő! A tegnap pedig már történelem!