Starity

OFFTopic V

1003 oldal 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 19. 15:52 #14801
- törölt felhasználó -    
Idézet (Becca @ 2010.11.19. 15:51)
Fenébe! Barátnőmtől végre visszakaptam az összes simsemet, erre az alapot otthagyom és nem tudok játszani!  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Én most telepítettem újra a 3-at. biggrin.gif
2010. november 19. 15:53 #14802
- törölt felhasználó -    
Idézet (rebecca @ 2010.11.19. 15:52)

Az olyan beteg. Tiszta zombifejűek benne a simek unsure.gif
2010. november 19. 15:53 #14803
- törölt felhasználó -    
Idézet (rebecca @ 2010.11.19. 15:52)

Én azt ma telepítettem le, mert most felrakom a 2-őt(nagyjábol megvan az összes kiegészítő) biggrin.gif
2010. november 19. 15:55 #14804
- törölt felhasználó -    
Idézet (Becca @ 2010.11.19. 15:53)
Én azt ma telepítettem le, mert most felrakom a 2-őt(nagyjábol megvan az összes kiegészítő)  biggrin.gif

nekem a három ledob a gépről,berakom a CD-t elinditom,megcsinálom a simet és kikapcsol ugyan ez van a laptopon is sad.gif mad.gif
2010. november 19. 15:55 #14805
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.19. 15:53)
Az olyan beteg. Tiszta zombifejűek benne a simek unsure.gif

én feltelepítettem. De túl magas volt _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Effy
2010. november 19. 15:55 #14806
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.19. 15:46)
A világ legédesebb dolga. wub.gif

Jáj, ne is mondd... Ez életem legeslegszebb napját juttatja eszembe
Gyereknapon fociztunk a csajokkal, csajok ellen, ez előtt egy nappal a barátnőm apja kibérelte a helyi focipáját, és ott gyakoroltunk 2 barátnőmmel. Aztán felhívtam a szerelmemet, hogy nem-e jön ki minket tanítani (mert ő jól focizik), és azt mondta, hogy most a lakásuk előtt vannak 2 haverjával a pressoba, menjünk oda, mondtuk, hogy neeem, még egy kicsit gyakorolunk, aztán jött 3 romagyerek, és mindegyiknek én tetszettem, elhívtak engem sétálni, mondom kössznem, aztán mondtam ezt a szerelmemnek is, azt mondta, hogy azoknak a gyerekeknek jó ízlésük van, ha én tetszek nekik, itt már boldog voltam biggrin.gif Na de aztán inkább elhúztunk a csajokkal, egyenesen a pressohoz. Ott voltak, megminden, ott is rugdostuk a labdát, aztán felelsz vagy mersz?-et játszottunk, aztán az volt, hogy volt rajtam ilyen kis ujjatlan blúz, alatta pántos felső, és az volt, hogy vegyem le a blúzt, aztán csak abba a pántosba voltam, és a szerelmem azt mondta, hogy már áll a f@szom biggrin.gif Aztán zenét hallgattunk, ő ott ült a homokozó szélén, én meg a háta mögé mentem, és átöleltem, ő meg azt mondta, hogy jó hogy itt vagyok mellette wub.gif Aztán egész végig ölelgettük egymást, aztán szóbajött Freddy Krueger, meg az ilyen horroros szarok, és hirtelen beborult az ég, dörgött meg minden, úgyhogy haza kellett mennünk mellow.gif Pont akkor értem haza, mikor el kezdett esni biggrin.gif Aztán hazaértem, és ki hív? A szerelmem biggrin.gif Azt kérdezte, hogy épségben hazaértem-e. Még életemben nem voltam annyira boldog, mint aznap.
1 felhasználónak tetszik: katiegirl15
2010. november 19. 15:56 #14807
- törölt felhasználó -    
Halljátok, anyám most kint dolgozik Írországban (ezért depis a kutyám) és mondja: itt lehet kapni egy csomó bíberes könyvet meg ilyen f@szságokat és mondom neki: hát nekem vegyeél azt karácsonyra _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Még anyám is megijedt, hogy ügye csak viccelek rohog.gif
2010. november 19. 15:56 #14808
- törölt felhasználó -    
hállólittlebabies. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: zoeygirl
2010. november 19. 15:56 #14809
- törölt felhasználó -    
Idézet (bambii @ 2010.11.19. 15:48)
én is annyi vagyok O_o
én meg 20cm-vel kisebb vagyok dinnyénél (mert hogy ez az álneve..a barátnömmel találtuk ki ,hogy ne legyen feltünő)
áá,viszont engem tuti nem szeret  rohog.gif 
nagyon idegesítő vagyok mint élőben mint gépen.de gépen még kulturált vagyok  _nevet.gif túl nagy a szám,de neki is..beszólogatunk a tanároknak ő ''hapcii'' én meg kikérem magamnak ,hogy miért ültet el  mad.gif

Az "enyémnek" Nagyi a beceneve rohog.gif
2010. november 19. 16:00 #14810
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.11.19. 15:55)
Gyereknapon fociztunk a csajokkal, csajok ellen, ez előtt egy nappal a barátnőm apja kibérelte a helyi focipáját, és ott gyakoroltunk 2 barátnőmmel. Aztán felhívtam a szerelmemet, hogy nem-e jön ki minket tanítani (mert ő jól focizik), és azt mondta, hogy most a lakásuk előtt vannak 2 haverjával a pressoba, menjünk oda, mondtuk, hogy neeem, még egy kicsit gyakorolunk, aztán jött 3 romagyerek, és mindegyiknek én tetszettem, elhívtak engem sétálni, mondom kössznem, aztán mondtam ezt a szerelmemnek is, azt mondta, hogy azoknak a gyerekeknek jó ízlésük van, ha én tetszek nekik, itt már boldog voltam biggrin.gif Na de aztán inkább elhúztunk a csajokkal, egyenesen a pressohoz. Ott voltak, megminden, ott is rugdostuk a labdát, aztán felelsz vagy mersz?-et játszottunk, aztán az volt, hogy volt rajtam ilyen kis ujjatlan blúz, alatta pántos felső, és az volt, hogy vegyem le a blúzt, aztán csak abba a pántosba voltam, és a szerelmem azt mondta, hogy már áll a f@szom biggrin.gif Aztán zenét hallgattunk, ő ott ült a homokozó szélén, én meg a háta mögé mentem, és átöleltem, ő meg azt mondta, hogy jó hogy itt vagyok mellette wub.gif Aztán egész végig ölelgettük egymást, aztán szóbajött Freddy Krueger, meg az ilyen horroros szarok, és hirtelen beborult az ég, dörgött meg minden, úgyhogy haza kellett mennünk mellow.gif Pont akkor értem haza, mikor el kezdett esni biggrin.gif Aztán hazaértem, és ki hív? A szerelmem biggrin.gif Azt kérdezte, hogy épségben hazaértem-e. Még életemben nem voltam annyira boldog, mint aznap.

Aranyos történet laugh.gif De basszus.. mellow.gif Ezek a mai fiatalok. ohmy.gif Nálunk egyik fiú se mert ilyeneket mondani ennyi idősen.. Például ballagáson jöttem rá, hogy osztálytársam már 8 éve szerelmes belém.. kicsit kaptam sokkot rofl.gif
2010. november 19. 16:01 #14811
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.11.19. 15:55)

hát télleg az..kivéve azt a már áll a .. _nevet.gif
nekem csak jelek vannak rá nem konkrét...de a jelekből már van 100x
itt az 1.: ő folyton a nyakamon lóg.de amőgy jófej.. csak kicsit..khm,dagadt. _nevet.gif
2.: ő mindig kutyátsétáltat a parkban és pont ott van ahol átalába én.. mindig..
3.: ő meg folyamatosan odateszi a padomra a kezét odaadja a cerkáját,folyton felelszezni akar.. stb.
1 felhasználónak tetszik: Effy
2010. november 19. 16:02 #14812
- törölt felhasználó -    
Idézet (Becca @ 2010.11.19. 15:56)
Halljátok, anyám most kint dolgozik Írországban (ezért depis a kutyám) és mondja: itt lehet kapni egy csomó bíberes könyvet meg ilyen f@szságokat és mondom neki: hát nekem vegyeél azt karácsonyra  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Még anyám is megijedt, hogy ügye csak viccelek  rohog.gif

Nekem is hozhat valami szuvenírt. Élek-halok bíbörért. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: zoeygirl
2010. november 19. 16:02 #14813
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.19. 16:02)
Nekem is hozhat valami szuvenírt. Élek-halok bíbörért. rohog.gif

Inkább csak halsz. cool.gif
2010. november 19. 16:03 #14814
- törölt felhasználó -    
Idézet (bambii @ 2010.11.19. 16:01)
hát télleg az..kivéve azt a már áll a ..  _nevet.gif 
nekem csak jelek vannak rá nem konkrét...de a jelekből már van 100x 
itt az 1.: ő folyton a nyakamon lóg.de amőgy jófej.. csak kicsit..khm,dagadt.  _nevet.gif 
2.: ő mindig kutyátsétáltat a  parkban és pont ott van ahol átalába én.. mindig.. 
3.: ő meg folyamatosan odateszi a padomra a kezét odaadja a cerkáját,folyton felelszezni akar.. stb.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 19. 16:03 #14815
- törölt felhasználó -    
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.19. 16:02)
Inkább csak halsz. cool.gif

mad.gif

flúd.
2010. november 19. 16:04 #14816
- törölt felhasználó -    
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.19. 16:03)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

ezt akartam kiemelni én is, de akkor megint én lettem volna a perverz rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Lolla
2010. november 19. 16:05 #14817
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.19. 16:00)
Aranyos történet laugh.gif De basszus.. mellow.gif Ezek a mai fiatalok. ohmy.gif Nálunk egyik fiú se mert ilyeneket mondani ennyi idősen.. Például ballagáson jöttem rá, hogy osztálytársam már 8 éve szerelmes belém.. kicsit kaptam sokkot rofl.gif

Ez is csak ilyenkor jártatta a száját biggrin.gif Azelőtt a haverjának úgy kellett kihúznia belőle... Kérdezte, hogy tetszem-e neki, azt mondta: hagyjááá (amúgy a haverja miatt vesztünk össze, mert túl sokat kérdezgette a haverja tőle, hogy tetszek-e neki, aztán felcsesződött a szerelmem, és azt mondta, hogy neki elege van ebből az egészből, és velem is kiabált, aztán a haverja mondta, h ne bocsássak meg neki, hogy így bánt velem, de mondom, hisz nem csinált semmi rosszat, aztán úgy mesélték be a szerelmemnek a haverja, meg egy másik, hogy én azt mondtam, hogy nem akarok kibékülni mellow.gif Pedig még MSN naplózottba is megvan...
2010. november 19. 16:05 #14818
- törölt felhasználó -    
láttátok már? biggrin.gif
2010. november 19. 16:05 #14819
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.19. 16:04)
ezt akartam kiemelni én is, de akkor megint én lettem volna a perverz rohog.gif

Te megint én mindig. biggrin.gif
Csak nem mindig mutatom, hogy mennyire vagyok az. blush.gif
2010. november 19. 16:05 #14820
- törölt felhasználó -    
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.19. 16:03)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

na tessék miss pervez éppen észre vette a jeleket. thumbsup.gif
CERUZA!
1003 oldal 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!