OFFTopic V
2010. október 30. 11:09
Idézet (Rileah @ 2010.10.30. 11:08)
Sorority Row (Kegyetlen Titkok)
Öt egyetmista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza.
Nekem ennyi elég, a sztori már elnyerte a tetszésem
Öt egyetmista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza.
Ezt nekem is meg kéne néznem.
2010. október 30. 11:10
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Rileah @ 2010.10.30. 11:08)
Sorority Row (Kegyetlen Titkok)
Az ilyen típusú tini-horrorokat én is szeretem. xD
2010. október 30. 11:11
Idézet (Rileah @ 2010.10.30. 11:06)
Na, már onlinefilmek.biz-ről töltöm a [Rec]2-t, meg a Sorority Row-ot magyarul 
+ Rémálom az Elm utcában 2010
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Ez sem hangzik rosszul:
Vinyan – Az elveszett lelkek (Vinyan) (2008) (szinkronos)
Jeanne és Paul képtelenek feldolgozni kisfiúk halálát, akit a délkelet-Ázsiában pusztító szökőár miatt vesztettek el. Hat hónappal a tragédia után még mindig a helyszínen vannak, amikor a kétségbeesett Jeanne egy felvételen látni véli gyermekét, és bebeszéli magának, hogy kisfiát elrabolták. Férje szkeptikus ugyan, de mivel képtelen elvenni feleségétől a reményt, elutazik vele Burma veszélyes dzsungeleibe, ahol egy emberkereskedő banda tagjának segítségével próbálnak a gyermek nyomára bukkanni. Hamarosan azonban legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra.
Jeanne és Paul képtelenek feldolgozni kisfiúk halálát, akit a délkelet-Ázsiában pusztító szökőár miatt vesztettek el. Hat hónappal a tragédia után még mindig a helyszínen vannak, amikor a kétségbeesett Jeanne egy felvételen látni véli gyermekét, és bebeszéli magának, hogy kisfiát elrabolták. Férje szkeptikus ugyan, de mivel képtelen elvenni feleségétől a reményt, elutazik vele Burma veszélyes dzsungeleibe, ahol egy emberkereskedő banda tagjának segítségével próbálnak a gyermek nyomára bukkanni. Hamarosan azonban legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra.
Idézet (dave095 @ 2010.10.30. 11:10)
Az ilyen típusú tini-horrorokat én is szeretem. xD
Nekem azok a kedvenceim
2010. október 30. 11:12
Idézet (dave095 @ 2010.10.30. 11:11)
Ez sem hangzik rosszul:
Akkor ezt is letöltöm
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2010. október 30. 11:15
|
|
dave095 |
|
Idézet (Rileah @ 2010.10.30. 11:14)
Én a Szalagavató című horrorfilmet akarom letölteni, de nem találtam még sehol
Már 2 éve keresem 
Az egy nagyon jó film. Én már láttam. Brittany
2010. október 30. 11:24
Ááá, töltöm a Let The Right On It-et, szinkronosan (Engedj Be!), a tesóm barátja már mióta nemtalálja szinkronosan!
2010. október 30. 11:27
Amúgy ki látta az alábbi horrorfilmeket?:
Pokolba taszítva
Sötét zug
Kísértetjárás Conneticutban
Hívatlan vendég
Az első röhej, a második k urva jó film lett volna, ha értettem volna a lényegét, a harmadik k urva jó film, a negyedik meg még annál k urvajóbb film
Pokolba taszítva
Sötét zug
Hívatlan vendég
Az első röhej, a második k urva jó film lett volna, ha értettem volna a lényegét, a harmadik k urva jó film, a negyedik meg még annál k urvajóbb film
2010. október 30. 11:28
Ja ige, meg a My Super Psycho Sweet 16-t akarom megnézni (az MTV rendezte, a zenetévé
), és asszem most fog menni az MTV-ről, csak nekünk nincsen MTV-nk
2010. október 30. 11:29
|
|
dave095 |
|
Idézet (Rileah @ 2010.10.30. 11:27)
Amúgy ki látta az alábbi horrorfilmeket?:
Pokolba taszítva
Sötét zug
Hívatlan vendég
Pokolba taszítva
Sötét zug
Hívatlan vendég
A Sötét zugot még nem láttam. A többit viszont igen.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.