Idézet (Effy @ 2010.11.11. 22:16)
Elnézést, hogy magamra vettem mivel azt írtad csak hisztiből törlik magukat az emberek meg hagyják itt. Hát akkor tessék. Hisztizek, csak hogy legyen igazad.
Hallod. A hiszti rész nem rád vonatkozik. Nem szeretném nyilvánosan mondani, hogy kire gondolok. Az illető már nincs az OFF-ban. Most sincs itt. Az a személy volt, aki tényleg mindenen hisztizett.
Akkor hogy tisztázzuk a dolgokat: Rád azt a részt értettem, hogy neked ilyen a természeted. Ezt én teljes mértékben megértem. Hiszen mindenkinek megvan az a pontja, amitől már nem bírja tovább vagy amire berobban. Szerintem ez rád nézve nem bántó. Illetve én nem bántásnak szánom / szántam.
Én azt szeretném, hogy maradj, mivel én bírom a humorod és szerintem te is igenis oszlopos tagja vagy a csapatnak ha a jókedvről és a hülyeségről van szó.
Most ha akarod elhiszed, ha nem nem. Nem hazudok, őszintén tényleg így is gondolom. A döntés viszont a tied, de én nem szeretnék veled rossz viszonyban lenni, mert jófejnek tartalak és szimpatikus vagy nekem.

0 felhasználónak tetszik: