Idézet (Juanita @ 2010.11.11. 08:47)
Jah, méghogy tehetséges

ekkora baromságot mondani. erről jut eszembe, tegnap párom azzal állított haza melóból, hogy a munkatársának a 12 éves lányának szedjen le netről Justin Bíber számokat

na mondom jóvan még egy idióta aki azt szereti. jah meg megkérdezte párom hogy nekem is kell e mondom menjmá', majdnem leütöttem. mondom neki bele ne merjél hallgatni!
Igen, rájöttem, hogy te vagy Lexy, mert visszaolvastam a tegnapi hszeket. De mikor az első hozzászólásodat olvastam, na mondom ki a f*sz ez már megint, de aztán hamar rájöttem. Pedig nekem a Lexy név jobban tetszett, de ez se rossz csak még bele kell szokni
Ja és neked is sziia! Amúgy hogy hogy ilyenkor itt? Dokival hogy állsz? Ha szabad megkérdezni?

Hűha jó sokat írtál, de ennek nagyon örülök

Na igen.. a tehetség és bibör két külön fogalom. De azért az már durva, hogy valaki 18 évesen ilyet hallgat, ha annyi az illető amennyinek mondja magát.
Ja, értem. Hát igen, valahogy jobban rám illett, de nekem ez is tetszik. Végülis még én sem szoktam meg teljesen, de majd belerázódunk

Egyébként én is láttam 1-2 új tagot, ebből majdnem mindegyikről lerítt, hogy a hsz miatt van itt..
Dokival? Nagybátyám elküldött allergiavizsgálatra meg minden sz@rra, csak még nincs időpont. De valószínű jövőhéten sort kerítek rá.

Neked a hátad? Ugyanolyan mint volt vagy javult valamit?