Idézet (Levente1991 @ 2010.11.10. 13:59)
Szia!
Hát, olyan semmilyen... mostanában gondok vannak nálam a DigiTV-vel, múltkor írtam nekik emailt, hogy mit csináljak. Tegnap visszaigazolást kapok, hogy várjunk türelmesen, majd jönnek. Mondta anyu, hogy tegyem magam mellé a telefont, és rámcsörög, ha jönnek, hogy ne aludjak el. Igenám, de témát váltottam a telefonon, ráadásul megint nem aludtam egy szemet se az éjjel, és mikor megcsörrent ez a vacak, azt se tudtam, melyik bolygón vagyok, a telefonon a téma miatt semmit nem láttam, és kinyomtam...
Eltelt pár másodperc, mire felfogtam, hogy kelni kéne... ez volt negyed kilenckor, most meg leesek a székről a fáradtságtól...
Tegnap végre MSN-emn keresztül tudtam beszélni az intézeti barátommal, megbeszéltünk egy este 10 órás telefonbeszélgetést. Felhívtam már fél 10-kor, hogy most már semmi nem állíthat meg... erre most egy tök pedofil hangú férfi vette fel, és az is lerázott...
Mérgemben fogtam a telefont, és felívtam egy másik barátomat, akivel szintén régen beszéltünk, őt végre el tudtam érni, dumáltunk bő 1 órát, de a végén már folyt a könnyem a röhögéstől...
Nagyjából ennyi az elmúlt pár óra... : )
Hát, olyan semmilyen... mostanában gondok vannak nálam a DigiTV-vel, múltkor írtam nekik emailt, hogy mit csináljak. Tegnap visszaigazolást kapok, hogy várjunk türelmesen, majd jönnek. Mondta anyu, hogy tegyem magam mellé a telefont, és rámcsörög, ha jönnek, hogy ne aludjak el. Igenám, de témát váltottam a telefonon, ráadásul megint nem aludtam egy szemet se az éjjel, és mikor megcsörrent ez a vacak, azt se tudtam, melyik bolygón vagyok, a telefonon a téma miatt semmit nem láttam, és kinyomtam...
Tegnap végre MSN-emn keresztül tudtam beszélni az intézeti barátommal, megbeszéltünk egy este 10 órás telefonbeszélgetést. Felhívtam már fél 10-kor, hogy most már semmi nem állíthat meg... erre most egy tök pedofil hangú férfi vette fel, és az is lerázott...
Mérgemben fogtam a telefont, és felívtam egy másik barátomat, akivel szintén régen beszéltünk, őt végre el tudtam érni, dumáltunk bő 1 órát, de a végén már folyt a könnyem a röhögéstől...
Nagyjából ennyi az elmúlt pár óra... : )
Ezek szerint akkor neked sem volt túl jó napod.
Nekünk nem DigiTv-nk van, pontosan ezek miatt nem kértem, anyumnak meg tesómnak is az van, és anyum folyton csak panaszkodik rá. Én maradtam a Vidanet szolgáltatásánál. Bár most kisebb csomagot kértünk, mert szinte sosem nézzük a tv műsorokat (kivéve X-Faktor és Vámpírnaplók), de a retekklub meg bent van a legalacsonyabb csomagban is. Viszont az internetünk az gyorsabb lett, aminek külön örülök.
Nem lehet, hogy inkább a délutáni órákban kéne megkeresned a barátodat telefonon? Mert lehet azért ráznak le, mert későn telefonálsz oda nem? Persze nem akarok okoskodni, meg beleszólni, de lehet erről van csak szó nem?

0 felhasználónak tetszik: