Idézet (zsofeeh @ 2010.11.05. 20:02)
Nem tudom mennyire emlékeztek, hogy anno volt az OFF család. Na ott én ki voltam? Senki. Mostanában is megy ez az msnezős dolog, semmit nem tudok róla. Az esküvőn sem voltam, sosem hiányoltok, én senkinek nem vagyok a virtuális testvére, meg semmi. Oké, elhiszem hogy nem vagyok mindenkinek a szíve csücske, meg hasonlók és most ezzel nem azt akarom elérni, hogy bárki virtuális testvérré fogadjon vagy valami. Nekem alig van fent pár Staritys msnen is, én alig ismerlek titeket. És most meg ez, hogy egyből kiutáljuk a másikat, aki bemer ide írni. Emberek, ti is voltatok valahol újak, mégsem utáltak ki titeket. Persze, zavaró ha egy újonc bekavar egy összeszokott társaság "életébe", de nem kell egyből támadni, lehet hogy teljesen normális. Na mindegy, nem akarok lelkizni és prédikációt tartani, egyszerűen csak megfogalmaztam a véleményem töredékét. Ja, és természetesen ki lehet utálni, ezen ne múljon.
Nem támadok senkit, de a Pulyka Family is valami ilyesmi volt... Ja, és én tesónak akartalak jelölni, csak féltem, hogy mi lesz a reakciód...

1 felhasználónak tetszik: