Idézet (itslily @ 2010.11.05. 19:34)
nyugi nem a népet jöttem boldogítani,csak bocsánatott kérni amit valószínűleg tegnap nem látatok,mert nem volt senki se fenn. Szóval még 1x bocsi a történtekért és...igen tudom,ilyen hülye a természetem ,egyszer begurulok csak 2-3 óra mulva megy le az a bizonyos düh,ezen nem tudokk változtatni.És igérem most sem azért jöttem hogy dumáljunk egy jót mintha semmi se törtlnt volna...
és nem is rátok haragszok hanem leginkább magamra amiért tiszta bunkó voltam..
(mondjuk nincs is miért;megértem hogy nem szeretitek se a zöldeket,se az uj tagokat a topicotokban és főleg nem a csacsogós letámadós fajtákat alias magamfajtákat.
ja igen és Lexy (ha itt vagy) biztos jófej vagy nem ismerlek,talán egyszer beszéltünk levélben... na mind1 csak sűrű elnézést a bunkoságért meg azért amit a dumcsiiba mondtam róla/tok/ ugyan ez megy Rileahnak
na mindegy,egyszer biztos benéznék hozátok...de ezek után gondolom felejtős
xoxo itslily
ja igen és Lexy (ha itt vagy) biztos jófej vagy nem ismerlek,talán egyszer beszéltünk levélben... na mind1 csak sűrű elnézést a bunkoságért meg azért amit a dumcsiiba mondtam róla/tok/ ugyan ez megy Rileahnak
na mindegy,egyszer biztos benéznék hozátok...de ezek után gondolom felejtős
xoxo itslily
Leszarlak. Most megy itt a nyali tegnap meg kiosztottad a fél offot. Nézzél már magadra édesem, ez szánalmas. Kibeszélsz minket és most meg arra hivatkozol, hogy ilyen a természeted? Gratulálok.

5 felhasználónak tetszik: