Idézet (Becca @ 2010.11.04. 15:45)
Halljátok, levittem sétáltatni a kutyámat, Lizát és pont szembejött egy öregecske fazon. azt a kutyák szagolgatták egymást én meg mondtam, hogy megyünk és köszöntem, csókolom. a hapek mondta, mondhatom szia, nem olyan öreg már, erre mondom: akkor helló xD és elkezdi kérdezgetni a nevem meg ő is bemutatkozott és kérdi mikor viszem sétáltatni a kutyát, mert az övéinek még nincsenek barátai, és a többi kutya ugat rájuk. és mondtam, mindig máskor, mert a f*szom mondja meg ennek a fazonnak. azt mondja oké akkor majd hozom a mobilt és telefonálok és majd elvisszük őket a ligetbe
erre mondom oké helló, mert mostmár nagyon menni akartam és Liza is jól megugatta őket, büszke voltam rá
hát most nem merem levinni sétálni 
Hozzám meg a barátnőmhöz nemrég odajött (egy vélhetőleg részeg) öregember, és elkezdi:
- Ti mindketten lányok vagytok? (nem látott a piától)
Mondom: igen (erre a barátnőm teljesen bepánikolt). Az ember elkezdett közelebb jönni hozzánk (lócán ültünk), majd megállt előttünk egy méterre, elkezdi:
- Hány évesek vagytok?
Mi persze simán behazudtuk, hogy 16. Erre elkezdi:
- És ti mit választanátok szexuális partnernek: férfit vagy nőt?
A barátnőm erre megint simán behazudta: nőt (szegény nagyon be volt ijedve). Erre az ember elkezdett csodálkozni, hogy: Komolyan nőt???
És ekkor azt gondoltam, elég. Megmondtam az embernek, hogy sietnünk kell haza, és elráncigáltam onnan a sokkolt barátnőmet (tudniillik velem ellentétben vele még soha nem történt ilyen). Azután szegény lány egész hazaúton azt igérgette, hogy mihelyst hazaér, elégeti a korcsolyályát (igen, korcsolyában voltunk)...

0 felhasználónak tetszik: