Reese Witherspoon - 10th Anniversary Avon Foundation for Women Gala, 2010.10.26.
2010. november 27. 15:59
Köszönöm a képeket!
Nem szeretem a brit nőket, (szerintem nem szorul magyarázatra, hogy miért...) de Reese-t mióta két éve először láttam a Ha igaz volna c. filmjében, azóta megőrülök érte!
Csodaszép ezeken a képeken is!
Nem szeretem a brit nőket, (szerintem nem szorul magyarázatra, hogy miért...) de Reese-t mióta két éve először láttam a Ha igaz volna c. filmjében, azóta megőrülök érte!
Csodaszép ezeken a képeken is!
2010. november 29. 15:53
|
kavicsabivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.09.27. Hozzászólás: 298 Csatolások: 16 Azonosító: 9258 offline
|
Idézet
Nem szeretem a brit nőket, (szerintem nem szorul magyarázatra, hogy miért...) de Reese-t mióta két éve először láttam Idézet
Utáld nyugodtan a brit nőket továbbra is, Reese amerikai, és gyönyörű!
2010. november 29. 20:23
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.27. 15:59)
szerintem nem szorul magyarázatra, hogy miért...
Sikk szidni mostanában a brit nőket (igénytelenek éssatöbbi), de nem hiszem, hogy ez csak a szigetországiakra lenne jellemző. (Két éve jártam náluk, igaz csak Londonban, és nagyon sok helyes lányt láttam az utcákon.) Az USA-ban, bár bárhol a világon, így itthon is lehet elhízott, magukra nem adó nőkkel találkozni.
De ha már sztárokkal foglalkozó fórumon vagyunk, akkor: Cheryl Tweedy, Naomi Watts (brit szülők gyermeke), Isla Fisher (szintén), Sienna Miller, Rachel Weisz, Kate Winslet, Kate Beckinsale, Emma Watson, Keira Knightley, Catherine Zeta-Jones, Kate Moss, Emily Blunt, Anna Friel, Alice Eve, Emily Mortimer... Nem hiszem, hogy szégyenkezniük kellene felhozatal tekintetében.
ON: Köszi a képeket!
1 felhasználónak tetszik:
Mia
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.