Hódít az If I Had You
2010. október 27. 18:09
|
|
Pop princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 10 Azonosító: 132508 offline
|
sziasztok! én is imádom az új számát,és eggyetértek azokkal akik megvédik őt.miért kell beleavatkozni a magánügyekbe? ha neki úgy van kedve hogy a melegek csoportjához tartozik akkor az nem a mi ügyünk!
2010. október 27. 18:13
inteodora: A homoszexualitás nem egy divatirányzat, amit egy csettintésre követ az ember. Szerintem.
Amúgy meg ez a cikk...na mindegy. Adamnek az 5. klipje lesz a következő és nagyon várom is. Remélem ugyanolyan lesz, mint a többi.
Nem az IIHY Adam legjobb száma (és ezt én úgy mondom, hogy imádom az zenéjét), de azért tetszik. Nem is értem, miért pont ehhez csinált klipet.
Amúgy meg ez a cikk...na mindegy. Adamnek az 5. klipje lesz a következő és nagyon várom is. Remélem ugyanolyan lesz, mint a többi.
Nem az IIHY Adam legjobb száma (és ezt én úgy mondom, hogy imádom az zenéjét), de azért tetszik. Nem is értem, miért pont ehhez csinált klipet.
2010. október 27. 18:22
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
Amúgy meg már elnézését kérem annak ,aki utálja Adam-et a szexualitása miatt,csak közlöm veletek mért jó ha eltitkolja és hazudozik mindenkinek? Előbb-utóbb úgyis megtudja mindenki akkor meg minek? Amúgy meg nem kéne elítélni csak azért mert meleg. Speciel én és szerintem még sok más a hangja, a tehetsége, a stílusa és a személyisége miatt tetszik. Meleg vagy nem az Adam-re tartozik és azzal akivel most van. De ha jól tudom most nincs senkije. És örülnék neki , hogy ,aki nem szereti Adam-et jó messzire eltolná a képét!! Ennyi..
2010. október 27. 18:30
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
Ja és Adam <3 (L)(L)
2010. október 27. 18:49
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
természetes..
szeretjük adamet.(L)
2010. október 27. 19:19
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
imetodora..nem csak anglia látezik..nem csak ott szerethetik..KIVÁNOM,HOGY VONZÓDJ A SAJÁT NEMEDHEZ imetodora..
2010. október 27. 19:22
Nagyon bírom ezt a számot meg persze a klipp is nagyon jóóó
2010. október 27. 19:38
Számomra Adam nagyon unszimpatikus nem azért,mert meleg,hanem amúgy is,a stílusa nekem nem jön be...Tehetséges,megérdemli a sztárságot,de CSAK a hangja jó és a zenéi nem(szerintem).
2010. október 27. 20:06
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
alig wárom az új vklippet <3<3
Adam egy isten és szentem baromság csak azért utálni mert meleg a tehetsége ugyan úgy megmarad
Adam egy isten és szentem baromság csak azért utálni mert meleg a tehetsége ugyan úgy megmarad
2010. október 27. 20:25
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
imádom a pasit a zenéit és a klippjet de nagyoon!!
a 4. klipp is biztos ilyen tuijolesz mint az első3!!
(L)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: