Starity

Hódít az If I Had You

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 27. 15:36 #41
adamfanity
adamfanity
új tag

StátuszAdam Lambert ♥(L)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 127811
imteodora imteodora
ez mind "szep es jo" amit irtok gyerekek de az a baj hogy aki engem tamad az mar eleve begyoposodott Adam fan.egyb. angliaban elek es en jobban tudom h mit hallgatnak az emberek idaig egy Adam fannal se talakozztam es meg egyszer se hallotam radiokban vag akarhol,egyebkent nincsen bajom a buzikkal csak nem kene ennyire mutatni a massagat mert ez mar sok amit muvel,de nektek annnyira cuki es helyes...de az a baj hogy "sajnos" mas ferfiak fenekebe dugdossa a f***t.

hát had csináljah ha nekih jól esik...biggrin.gif ameddig nekih jóh addig nekünk ish wink.gifbiggrin.gif am meg egészségére.wink.gif
2010. október 27. 15:41 #42
Évipop66
Évipop66
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 135970
én azt hittem h 1 zenéhez 1 klip van de akk majd megnézem a többit is
2010. október 27. 15:47 #43
Lordi Angel
Lordi Angel
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
Nagyon szeretem Adam-et! ♥ smileeee.gif
2010. október 27. 15:56 #44
AdamLambertrulz
AdamLambertrulz
Mrs. Nobody

StátuszEzek a rockfüggők. Ezek a csendfóbiások.
Hozzászólás: 535
Azonosító: 131590
Nem véletlen, hogy ennyire sikeres. smileeee.gif
A tehetségének sehol sem tudnak ellenállni. laugh.gif
2010. október 27. 16:00 #45
Dorka40
Dorka40
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Azonosító: 129016
Várom már az új klipet.Adam a legjobb<3
2010. október 27. 16:00 #46
katica_1995
katica_1995
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Csatolások: 1
Azonosító: 110655
Nem tudom mért, de úgy szeretem ezt a számot.
Egyszerűen van valami benne, ami nem enged. És ez azért fura, mert Adamet nem szeretem, de ez a szám! ^^
2010. október 27. 16:04 #47
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Hát ez már elég régóta... Lassan megunom, jöhet az új! tongue.gif
2010. október 27. 16:19 #48
- törölt felhasználó -    
imteodora te tényleg ennyire közönséges vagy ?ohmy.gif
Édes drága virágszál nem minden Adam fan 12 éves. Én spec már kinőttem abból hogy "jajdecuki". Én őszintém tisztelem Adam munkásságát,azt amit elért és ahogy elérte. Az hogy kimutatja? Akkor mi van? Christina és Madonna smárolhatott a színpadon? Nekik nem szólt senki. Miért lenne undorítóbb ha két pasi? Pont azért mert meleg,ez a lényének a része és még jó hogy kimutatja. Joga van hozzá. Én csalódnék benne ha csak azért nőkkel mutatkozna hogy megfeleljen a magadfajtáknak. Mer önmaga lenni és ez többet ér a mai világban mint az hogy neked vagy a hozzád hasonlóknak megfeleljen. Gondolkozz már kérlek szépen. Nézz magadba,néha nem árt hidd el.

Amúgy meg nem tudom te hol laksz Anglián belül,hogy nem találkoztál Adam fan-nal,de imádják ott.
2010. október 27. 16:30 #49
- törölt felhasználó -    
Még szép hogy hódít. biggrin.gif És biztos vagyok benne, hogy a következő klip még jobb és még ütősebb lesz. Love Adam Forever.
2010. október 27. 16:30 #50
- törölt felhasználó -    
Évipop66 igen egy számhoz egy klip van biggrin.gif vagy mi?
2010. október 27. 16:40 #51
Natyangel
Natyangel
visszatérő vendég

StátuszNem érdemes sírni, az igazi könny ritka. Mosollyal szenvedni, ez az élet titka!
Hozzászólás: 492
Csatolások: 9
Azonosító: 115343
Ahh imádom! És az If I Had You a legjobb száma egy tényleg zseniális klippel!! Love Adam!! Amúgy van mégegy "klippje" amit a 2012 című filmhez csináltak! smileeee.gif smileeee.gif
2010. október 27. 16:47 #52
Natyangel
Natyangel
visszatérő vendég

StátuszNem érdemes sírni, az igazi könny ritka. Mosollyal szenvedni, ez az élet titka!
Hozzászólás: 492
Csatolások: 9
Azonosító: 115343
huhh csak most nézem... imetodora...vagy ki a halál... nem ítéled el a melegeket?? visszaolvastad már amit írtál?? mert ebből nem úgy tűnik hogy nem ítélkezel... Angliában élsz? na és? az hogy a rádióban még egyszer sem sikerült elcsípned a számot az azt jelenti, hogy a műsor változatos, tehát nem adják le óránként ugyan azokat a dalokat... Amúgy pedig... Adam pont nem az a meleg, aki botrányosan, mindenki szeme láttára csinálja a dolgait... én nem vagyok elvakult fan, tisztelem őt, mert felvállalja saját magát és mert hatalmas tehetség! Ha ismernéd valamennyire, nem beszélnél hülyeségeket már bocsi... Csak egy dolgot mondj, hogy mit művel, ami szerinted sok!Mert szerintemegy ilyen sincsen... Adam úgy jó ahogy van! Ha neked nem tetszik, nem kell vele foglalkozni!
1 felhasználónak tetszik: Alíz
2010. október 27. 16:48 #53
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Csak gratulálni tudok ehez az újabb értelmes cikkhez, a fele sem igaz ennek, nem új klip már vagy 5 hónapja jelent meg (mert nem rakták fel rögtön a Vevo-ra), a vivával pedig nem reklámoznám, mert az egy nagy sz*r és a nézői csak kis tinik, 4 KLIPJE VAN NEM 3, ÉS NEM KÉSZÜL ÚJABB, csak 3 kislemezt adtak ki különböző országokban ahol nagyon népszerű (Sleepwalker, Fever, Aftermath) de klipet valószínű nem forgat hozzá, majd a kövi albumáról lesz de az még odébb van. És a klip elején a barátai tweetjeit nézte(Cheeks, Tommy Joe Ratliff, Cassidy Haley, Alisan Porter stb.)

Ja és imteodora inkább ne fejts ki a véleményed mégjobban, mert már ez elég sok volt, ez nem felvilágosító óra, ő dolga "hova dugja a f*szát" és szerintem te nem látod miket csinál a magánéletében, és Angliában is van elég sok rajongója, azért mert te nem ismersz nem azt jelenti hogy nincs.
2010. október 27. 17:08 #54
wildgirl
wildgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 310
Azonosító: 131296
imteodora:te vmi elszigetelt Angliában élsz?vagy mi??mert ha hallgatnál zenét,és nem lennél leragadva a Disney-nél,akkor tudnád hogy léteznek más emberek is.És az nem igaz hogy Angliában nem ismerik Adamet...
2010. október 27. 17:10 #55
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretem ezt a számot unsure.gif
2010. október 27. 17:29 #56
krisztike955
krisztike955
visszatérő vendég

Státusz♥♥The Vampire Diaries♥♥Cuidado con el angel♥♥
Hozzászólás: 189
Azonosító: 103158
én Adam-et nem szeretem, de a zenéit imádom! az új klipjét nagyon várom!!
2010. október 27. 17:34 #57
Alíz
Alíz
új tag

StátuszAdam Lambert *-* ♥
Hozzászólás: 68
Csatolások: 3
Azonosító: 132337
Idézet (Natyangel @ 2010.10.27. 16:47)
huhh csak most nézem... imetodora...vagy ki a halál... nem ítéled el a melegeket?? visszaolvastad már amit írtál?? mert ebből nem úgy tűnik hogy nem ítélkezel... Angliában élsz? na és? az hogy a rádióban még egyszer sem sikerült elcsípned a számot az azt jelenti, hogy a műsor változatos, tehát nem adják le óránként ugyan azokat a dalokat... Amúgy pedig... Adam pont nem az a meleg, aki botrányosan, mindenki szeme láttára csinálja a dolgait... én nem vagyok elvakult fan, tisztelem őt, mert felvállalja saját magát és mert hatalmas tehetség! Ha ismernéd valamennyire, nem beszélnél hülyeségeket már bocsi... Csak egy dolgot mondj, hogy mit művel, ami szerinted sok!Mert szerintemegy ilyen sincsen... Adam úgy jó ahogy van! Ha neked nem tetszik, nem kell vele foglalkozni!

Teljesen egyetértek!
Amúgy én sajnálom, hogy egy csomóan lekécsinylően csak azt tudják mondani, hogy: "Mégegy sztár akiért a kistini-libák nyáladzanak" Könyörgöm, nem minden tizenéves ilyen. sad.gif Én is tini vagyok, de nem az a gyerekes féle, és olyan rosszúl esik, amikor olyat hallok/olvasok, hogy minden tinédzser egyformán sötét.
Én Adamat elsősorban a tehetsége miatt szerettem meg, persze bejön a külseje meg a stílusa is, de a hangja miatt lett a kedvenc énekesem.
És az, hogy meleg... nos én erre nem mondom, hogy természetes, mert valljuk be nem az. De akkor is! Miért kell mindig a magánéletében vájkálni? Én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, és titeket sem kéne, hogy érdekeljen. Szeressétek a hangja és a jelleme miatt (persze a személyiségéhez hozzátartozik a szexualitása is, de nem az az egyetlen tulajdonsága, hogy meleg!)
És még hozzátenném, hogy az anyukám, aki már a negyvenes éveit tapossa, is szereti Adamat, holott homofób.
1 felhasználónak tetszik: AdamLambertrulz
2010. október 27. 17:50 #58
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
nagyon szeretem ezt a számot.. de az az igazság h már baromira unom h mindenhol CSAK ezt látom..
meg 1-2 őrült rajongóból is elegem van akik egyből támadnak ha valaki nem szereti.. vegyetek vissza!
akinek nem inge ne vegye magára..
2010. október 27. 18:06 #59
AdamLambert4EverLáw
AdamLambert4EverLáw
új tag

StátuszAdam Lambertet hallgatok (L)
Hozzászólás: 46
Azonosító: 135327
am ja télleg a Time For Mireclas v mi a 3. klippje volt. De am jó a cikk és Adam (L)
2010. október 27. 18:06 #60
AdamLambert4EverLáw
AdamLambert4EverLáw
új tag

StátuszAdam Lambertet hallgatok (L)
Hozzászólás: 46
Azonosító: 135327
*Miracles
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!