Idézet (Natyangel @ 2010.10.27. 16:47)
huhh csak most nézem... imetodora...vagy ki a halál... nem ítéled el a melegeket?? visszaolvastad már amit írtál?? mert ebből nem úgy tűnik hogy nem ítélkezel... Angliában élsz? na és? az hogy a rádióban még egyszer sem sikerült elcsípned a számot az azt jelenti, hogy a műsor változatos, tehát nem adják le óránként ugyan azokat a dalokat... Amúgy pedig... Adam pont nem az a meleg, aki botrányosan, mindenki szeme láttára csinálja a dolgait... én nem vagyok elvakult fan, tisztelem őt, mert felvállalja saját magát és mert hatalmas tehetség! Ha ismernéd valamennyire, nem beszélnél hülyeségeket már bocsi... Csak egy dolgot mondj, hogy mit művel, ami szerinted sok!Mert szerintemegy ilyen sincsen... Adam úgy jó ahogy van! Ha neked nem tetszik, nem kell vele foglalkozni!
Teljesen egyetértek!
Amúgy én sajnálom, hogy egy csomóan lekécsinylően csak azt tudják mondani, hogy: "Mégegy sztár akiért a kistini-libák nyáladzanak" Könyörgöm, nem minden tizenéves ilyen.

Én is tini vagyok, de nem az a gyerekes féle, és olyan rosszúl esik, amikor olyat hallok/olvasok, hogy minden tinédzser egyformán sötét.
Én Adamat elsősorban a tehetsége miatt szerettem meg, persze bejön a külseje meg a stílusa is, de a hangja miatt lett a kedvenc énekesem.
És az, hogy meleg... nos én erre nem mondom, hogy természetes, mert valljuk be nem az. De akkor is! Miért kell mindig a magánéletében vájkálni? Én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, és titeket sem kéne, hogy érdekeljen. Szeressétek a hangja és a jelleme miatt (persze a személyiségéhez hozzátartozik a szexualitása is, de nem az az egyetlen tulajdonsága, hogy meleg!)
És még hozzátenném, hogy az anyukám, aki már a negyvenes éveit tapossa, is szereti Adamat, holott homofób.