Hódít az If I Had You
2010. október 27. 14:26
én nem nagyon szeretem de ez a szám nagyon coollet
2010. október 27. 14:31
imteodora na jó én most hagytam abba veled:) Ítélkezz csak nyugodtan, szóld csak le azokat az embereket akik a saját nemükhöz vonzódnak! Majd kinövöd... vagy nem! Remélem belegondoltál abba hogy ezek az emberek nem tehetnek arról hogy a fiúkat szeretik, őket nézd csak le mert felvállalják magukat:D A buszmegállóba a 12 évesek d*gnak na az helyes! Igen végül is valóban igazad van:) De nincs kedvem veszekedni veled úgysem látod be hogy nagyon rosszul látod a dolgokat!
2010. október 27. 14:50
imteodora irta: jajjj akkor most ebbol magyar orszagon divat lett? eljen gratulalok az Adam fanoknak majd gondolom ti is ott lesztek a gay parade-en mert ott lesznek azok a cuki homoszexualisok,
"Úgy gondolom ennek teljesen természetesnek kéne lennie!" ez elegge mellbe vagott megis hogy lenne termeszetes?
Szerintem neked ezt itt és most kéne abbahagynod! Hidd el ha egy rajongó (mint én vagy Aftermath) nem fogjuk jó szemmel nézni!!!
"Úgy gondolom ennek teljesen természetesnek kéne lennie!" ez elegge mellbe vagott megis hogy lenne termeszetes?
Szerintem neked ezt itt és most kéne abbahagynod! Hidd el ha egy rajongó (mint én vagy Aftermath) nem fogjuk jó szemmel nézni!!!
2010. október 27. 14:52
@imteodora Angliában nincs sehol? Nem tudom te honnan tájékozódsz,de Angliában imádják! Magyarországon még mindig "gáz" szeretni. Amúgy meg sajnállak téged őszintén.
Értelmileg és érzelmileg is szegény vagy. Képes vagy elítélni valakit a szexualitása miatt? Nem hiszem hogy ezek a legfontosabb dolgok az életben. Nem foglak győzködni,mert tudom hogy nem tudom megváltani a világot egy kommenttel,csak részvétemet szeretném kifejezni az üres életed miatt.
Majd ha idősebb leszel,remélem rájössz hogy mik az igazi értékek az életben. Addig pedig inkább tanulj ahelyett hogy ilyen véleményeket fogalmazol meg. Remélem majd megérted mi is az a szexualitás, elfogadás,szerelem és tolerancia. Mert most nem sok fogalmad van ezeknek a szavaknak a jelentéséről. És remélem belátod egyszer hogy a homoszexualitás nem választás ,a homofóbia viszont igen.
A cikkben vannak apró hibák. Adamnek 4 klipje van. És jelenleg nem dolgozik új klipen,hanem turnézik,november 6-tól Európában.
A cikkben vannak apró hibák. Adamnek 4 klipje van. És jelenleg nem dolgozik új klipen,hanem turnézik,november 6-tól Európában.
2010. október 27. 14:55
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Nekem is tetszik.
2010. október 27. 14:59
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nekem is teccik!
2010. október 27. 15:09
szeretem Adamaet. <3
alig várom a legújabb klipjét. *-*
2010. október 27. 15:15
Adam minden mennyiségben jöhetne
nem bánnám és szerintem még sokan másik is így vannak vele
2010. október 27. 15:20
@Szisza én is örülnék ,de sajnos a FYE lemezről nem lesz több klip.
2010. október 27. 15:25
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
ez mind "szep es jo" amit irtok gyerekek de az a baj hogy aki engem tamad az mar eleve begyoposodott Adam fan.egyb. angliaban elek es en jobban tudom h mit hallgatnak az emberek idaig egy Adam fannal se talakozztam es meg egyszer se hallotam radiokban vag akarhol,egyebkent nincsen bajom a buzikkal csak nem kene ennyire mutatni a massagat mert ez mar sok amit muvel,de nektek annnyira cuki es helyes...de az a baj hogy "sajnos" mas ferfiak fenekebe dugdossa a f***t.
2010. október 27. 15:30
mi szeretjük Adamet és ez a fő az meg hogy mit művel más férfiakkal az csak rá tartozik!
2010. október 27. 15:34
|
|
adamfanityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 127811 offline
|
am már 4 klippjeh van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: