Adam Lambert új videoklipje, az If I Had You hódít a magyar csatornákon. De nem csak hazánkban, hanem a nemzetközi tv-csatornákon is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hódít az If I Had You
2010. október 27. 13:15
2010. október 27. 13:19
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nem hiszem, hogy nagyon büszkék lehetünk arra, hogy Adam megy a viván. A viva slágerlistája nem sokat ér.
2010. október 27. 13:24
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
vivat az igenyesebbek nem is nezik azzal kezdjunk ami a masik lehet hogy magyarorszagon megy ennek a B***nak a mjamolasa de angliaba meg egy szamamt se hallotam sem a radioban sem a TVben...ennyit rola
2010. október 27. 13:53
sztem non kafa!! ez a száma!!!!!! sőt sztem mind non jó,de ez a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hajrá ADAM!! Csak így tovább!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥ amúgy sztem mert vki meleg azért nem kell elítélni!!! ha neki ez a jó akk mé ne??!!!
Hajrá ADAM!! Csak így tovább!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥ amúgy sztem mert vki meleg azért nem kell elítélni!!! ha neki ez a jó akk mé ne??!!!
1 felhasználónak tetszik:
LOVEAdam28
2010. október 27. 13:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
kitty.14
hát nekem az első száma tetszett én se nagyon szerettem de azért mert meleg még nem kéne elítélni
nem az elitelesen van a hangsuly hanem hogy angliaban sehol sincsen a zeneje...a vivat meg par selena gomez es egyeb hangja nincs sajnos sztraokkal van tele amit tobbnyire a tinik nezzenek egyb. ha Adam meleg akkor meleg de ha nekem valami ilyen problemam lenne inkabb magamban tartanam nem reklamozznam magam ilyenekkel...
hát nekem az első száma tetszett én se nagyon szerettem de azért mert meleg még nem kéne elítélni
nem az elitelesen van a hangsuly hanem hogy angliaban sehol sincsen a zeneje...a vivat meg par selena gomez es egyeb hangja nincs sajnos sztraokkal van tele amit tobbnyire a tinik nezzenek egyb. ha Adam meleg akkor meleg de ha nekem valami ilyen problemam lenne inkabb magamban tartanam nem reklamozznam magam ilyenekkel...
2010. október 27. 13:57
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Imádom ezt a számot
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:02
aki szereti Adam-et annak ez alap!!!
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:02
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
ez a szám az egyik kedvencem
I♥Adam Lambert
I♥Adam Lambert
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:07
Csak úgy mellesleg Adamnek 4 klippje van:D
Amúgy mért is kéne sajnálni azért mert meleg?
Ettől csak érdekesebb:) Nem hiszem el hogy minden 2. kommentnek erről kell szólnia-.- Attól még tehetséges nem? Mi közötök van hozzá hogy kit szeret?
@imteodora Adam csak felvállalja magát úgy gondolom akinek ez baj ne olvasgassa a vele kapcsolatos cikkeket! Jobban éreznéd magad te attól ha eltitkolná?
Amúgy mért is kéne sajnálni azért mert meleg?
@imteodora Adam csak felvállalja magát úgy gondolom akinek ez baj ne olvasgassa a vele kapcsolatos cikkeket! Jobban éreznéd magad te attól ha eltitkolná?
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:10
ÉN IS NAGYON IMÁDOM A SZÁMOT! Ez a legjobb számja!
2010. október 27. 14:12
|
|
|
Aftermath96 1. azert olvastam el a cikket hogy megnezzem h megis hol hodit ez a szam 2. igen titkolja el es ne hangoztassa hogy b**i vagyok festem magama lesmarolok mindenkit a koncerteken hanem magaban tartja es ha van baratja akkor ok legyen a kettojuk dolga,mert az h igy most kinyilvanitja ezt a sok kis tininek mert ez nem jo dolog egyaltalan.
2010. október 27. 14:17
imteodora Mért kéne eltitkolnia? Könyörgöm ne legyetek ennyire visszamaradva! Úgy gondolom ennek teljesen természetesnek kéne lennie! És hogy ne smároljon? Neked mindenhol szabad de ő ne csinálja mert a fiúkat szereti? Mért ne lenne jó a tiniknek? Nem értem a gondolkodásodat:D
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:21
hát én nagyon szeretem Admam-et, és ez a száma is nagyon tetszik!És igen 4 klippje van neki!
LOVEAdam28
2010. október 27. 14:24
|
|
|
Idézet (Aftermath96 @ 2010.10.27. 14:17)
imteodora Mért kéne eltitkolnia? Könyörgöm ne legyetek ennyire visszamaradva! Úgy gondolom ennek teljesen természetesnek kéne lennie! És hogy ne smároljon? Neked mindenhol szabad de ő ne csinálja mert a fiúkat szereti? Mért ne lenne jó a tiniknek? Nem értem a gondolkodásodat:D
jajjj akkor most ebbol magyar orszagon divat lett? eljen gratulalok az Adam fanoknak majd gondolom ti is ott lesztek a gay parade-en mert ott lesznek azok a cuki homoszexualisok,
"Úgy gondolom ennek teljesen természetesnek kéne lennie!" ez elegge mellbe vagott megis hogy lenne termeszetes?
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.